-
September 5th, 2023, 01:56
عضو انجمن
مشکل ارور 500 در افزونه هتزنر کلود whmcs نیاز فوری به حل مشکل !
با درود مدتی هست که افزونه hetzner cloud سایت بنده به مشکل خورده و وقتی داخل افزونه مشتری میشه برای میدیرت سرور ارور 500 کانکشن تایم اوت میده بنده فایر وال رو بررسی کردم و حتی خاموش کردم اما بازم مشکل حل نشد
لاگ ارور رو هم میزارم دوستان اگر کسی میتونه راهنمایی کنه کلافه شدم دیگه
ERROR: Error: Class 'WHMCS\Module\Server\HetznerCloud\HetznerCloudExce ption' not found in /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/modules/servers/HetznerCloud/lib/HetznerCloud.php:0 Stack trace: #0 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/modules/servers/HetznerCloud/lib/HetznerCloud.php(0): WHMCS\Module\Server\HetznerCloud\HetznerCloud->executeRequest() #1 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/modules/servers/HetznerCloud/lib/HetznerCloud.php(0): WHMCS\Module\Server\HetznerCloud\HetznerCloudClien t->get('https://api.het...') #2 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/modules/servers/HetznerCloud/HetznerCloud.php(0): WHMCS\Module\Server\HetznerCloud\HetznerCloud->serverGet('36310856') #3 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Module/AbstractModule.php(0): HetznerCloud_ClientArea(Array) #4 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Module/Server.php(0): WHMCS\Module\AbstractModule->call('ClientArea', Array) #5 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/vendor/whmcs/whmcs-foundation/lib/Service.php(0): WHMCS\Module\Server->call('ClientArea', Array) #6 /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/clientarea.php(0): WHMCS\Service->moduleCall('ClientArea', Array) #7 {main} {"exception":"[object] (Error(code: 0): Class 'WHMCS\\Module\\Server\\HetznerCloud\\HetznerCloud Exception' not found at /home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/modules/servers/HetznerCloud/lib/HetznerCloud.php:0)"} []
-
-
September 5th, 2023 01:56
# ADS
-
September 6th, 2023, 02:06
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ارور 500 در افزونه هتزنر کلود whmcs نیاز فوری به حل مشکل !
لطفا چک کنید این مورد فعال باشد در PHP
allow_url_fopen()
-
-
September 6th, 2023, 13:38
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
my-host.site
لطفا چک کنید این مورد فعال باشد در PHP
allow_url_fopen()
فعال هست قربان
-
-
September 7th, 2023, 15:58
عضو انجمن
نه نه مساله اون نیست. شما این اواخر تغییری در ساختار دایرکتوری هاتون انجام دادید؟ مثل تغییر سابدامنه وو اینچیزا؟
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
September 7th, 2023, 18:21
عضو انجمن
این ساختار دایرکتوری، تغییر نکرده؟؟
یکبار وریفایی کنید که این مسیر، همچنان بدون تغییر وجود داره؟
کد PHP:
/home/pasarga1/my.pasargadmizban.com/vendor/whmcs/
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
September 9th, 2023, 14:58
عضو انجمن
بنده دی ان اس های شکن رو ست میکنم روی سرور برای ساعتی درست میشه ولی باز دوباره به همون مشکل قبلی بر میگرده
-
-
September 9th, 2023, 15:43
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
Networks
بنده دی ان اس های شکن رو ست میکنم روی سرور برای ساعتی درست میشه ولی باز دوباره به همون مشکل قبلی بر میگرده
اگر مشکل Resolve دارید بشکون CSP رو تست بکنید ببنید تغییری دارید یا خیر
با تدبیر امروز فردا را خواهیم ساخت
با افتخار، دانش بنیان
-
-
September 9th, 2023, 16:22
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
umizban
اگر مشکل Resolve دارید بشکون CSP رو تست بکنید ببنید تغییری دارید یا خیر
متاسفانه با این بشکون هم مورد رفع نشده
-