-
March 19th, 2023, 11:49
عضو انجمن
ارایهدهنده های عزیز و رفقایی که سرور دستتون هست(موضوعمهم)
عرض سلام و احترام
قطعا سرویس های مختلفی روی سرور درحال اجراست و شب عید تقریبا، الآن اگه با یه آپدیت کردن سیستم عامل به مشکل بخورید، معلوم نیست، ارایهدهنده ی بالاسری شما پاسخگو باشه یا نه.
بنابراین یادتون باشه امسال، قرار نیستش که ساعت یک ساعت، به جلوکشیده بشه.
اگه لینوکس هاتون آپدیت نباشه، ساعت سرور میره جلو. تمام کرانجاب های مشتریانتون ممکنه به مشکل بخوره. سرویس های مهمی هستن که براساس زمان کار میکنن و ممکنه به مشکل بخورن.
برای همین بهتون حق میدم که حداقل تو این مدت، آپدیت لینوکس رو انجام ندین.
فقط فایل Tehran رو بروز کنید یا اینکه تایم زون
Asia/Tehran رو موقتا مقدار استاتیک UTC+0330 بذارید که جلو نره.
من سرورایی که دستم هست، متاسفانه آپدیت نیستن. اگر کسی سرورش آپدیت هست، میتونه این دوتا فایل رو همینجا براتون ضمیمه کنه که بقیه هم همین فایل هارو جایگزین کنن.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید
-
March 19th, 2023 11:49
# ADS
-
March 22nd, 2023, 12:16
عضو انجمن
پاسخ : ارایهدهنده های عزیز و رفقایی که سرور دستتون هست(موضوعمهم)
نوشته اصلی توسط
demonvictor
عرض سلام و احترام
قطعا سرویس های مختلفی روی سرور درحال اجراست و شب عید تقریبا، الآن اگه با یه آپدیت کردن سیستم عامل به مشکل بخورید، معلوم نیست، ارایهدهنده ی بالاسری شما پاسخگو باشه یا نه.
بنابراین یادتون باشه امسال، قرار نیستش که ساعت یک ساعت، به جلوکشیده بشه.
اگه لینوکس هاتون آپدیت نباشه، ساعت سرور میره جلو. تمام کرانجاب های مشتریانتون ممکنه به مشکل بخوره. سرویس های مهمی هستن که براساس زمان کار میکنن و ممکنه به مشکل بخورن.
برای همین بهتون حق میدم که حداقل تو این مدت، آپدیت لینوکس رو انجام ندین.
فقط فایل Tehran رو بروز کنید یا اینکه تایم زون
Asia/Tehran رو موقتا مقدار استاتیک UTC+0330 بذارید که جلو نره.
من سرورایی که دستم هست، متاسفانه آپدیت نیستن. اگر کسی سرورش آپدیت هست، میتونه این دوتا فایل رو همینجا براتون ضمیمه کنه که بقیه هم همین فایل هارو جایگزین کنن.
الآن به اولین مشکلی هم که ممکن هستش بخورین، اینه که، موبایل هاتون روی حالت اتوماتیک، هستش و چون آپدیت نیستش، گوشیتون یکساعت جلو افتاده.
- - - Updated - - -
اگه ویندوزسرور دستتون هست:
حتما چک کنید توی ویندوز تیک Automatically adjust clock for Daylight Saving Time خاموش باشد
-
تعداد تشکر ها ازdemonvictor به دلیل پست مفید
-
March 22nd, 2023, 23:12
عضو انجمن
فایل لینوکس رو اگر براتون مقدور بود بزارید متاسفانه سرور های منم اپدیت نیستن
-
-
March 23rd, 2023, 05:56
عضو انجمن
من از ارایه دهنده ها درخواست کردم که این فایل رو اینجا اتچ کنن. اما روش های انجامش به این شکل هستش که مقدار تایمزون Asia/Tehran رو به شکل استاتیک، مقدار زیر رو براش بذارید.
فقط یادتون باشه اگه یک روزی ساعت هارو کشیدن جلو، باید بعدا بیایید و این ۳۳۰ رو تبدیل به ۴۳۰ کنید. اما فعلا با این روش، ساعتتون تنظیم میشه.
روش بعدی اینه که پکیج:
رو آپدیت کنید.
-
تعداد تشکر ها ازdemonvictor به دلیل پست مفید
-
March 25th, 2023, 00:55
عضو انجمن
ظاهرا مقداری مثل UTC+0330 رو نمیشه برای متغیر date.timezone توی فایل کانفیگ php.ini یا حتی توسط تابع date_default_timezone_set توی فایل های php تنظیم کرد.
فقط مقادیری مثل Asia/Tehran رو قبول می کنه.
از طرف دیگه هم آپدیتی برای tzdata حداقل برای توزیع های قدیمی لینوکس مثل Centos 7 نیست.
راهکار چیست؟
-
-
March 28th, 2023, 14:53
نوشته اصلی توسط
jamal
ظاهرا مقداری مثل UTC+0330 رو نمیشه برای متغیر date.timezone توی فایل کانفیگ php.ini یا حتی توسط تابع date_default_timezone_set توی فایل های php تنظیم کرد.
فقط مقادیری مثل Asia/Tehran رو قبول می کنه.
از طرف دیگه هم آپدیتی برای tzdata حداقل برای توزیع های قدیمی لینوکس مثل Centos 7 نیست.
راهکار چیست؟
تقریبا ارتباطی با سیستم عامل نداره، شما کافیه لایبرری tzdata رو که php داره استفاده میکنه رو آپدیت کنید چند راه حل برای این کار وجود داره، از نظر من سادهترین کار اضافه کردن اکستنشن timezonedb هست در صورتی که نصب و فعال هست به راحتی کافیه آپگرید بشه pecl install timezonedb
-
-
March 28th, 2023, 23:13
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
morakabi
تقریبا ارتباطی با سیستم عامل نداره، شما کافیه لایبرری tzdata رو که php داره استفاده میکنه رو آپدیت کنید چند راه حل برای این کار وجود داره، از نظر من سادهترین کار اضافه کردن اکستنشن timezonedb هست در صورتی که نصب و فعال هست به راحتی کافیه آپگرید بشه pecl install timezonedb
تشکر. الان روی سرورهای سی پنل این کار رو چطور باید انجام داد؟ آپدیتی باید از طرف سی پنل داده بشه که هنوز نداده ظاهرا.
-
-
March 29th, 2023, 12:15
نوشته اصلی توسط
jamal
تشکر. الان روی سرورهای سی پنل این کار رو چطور باید انجام داد؟ آپدیتی باید از طرف سی پنل داده بشه که هنوز نداده ظاهرا.
اگر از آخرین نسخه php یعنی 8.X روی سرور استفاده کنید (که خیلی بعیده) کافیه php رو آپدیت کنید، در غیر این صورت، من سیپنل کار نکردم ولی میدونم امکان منیج روی اکستشنهای php رو میده، کافیه اکستنشن timezonedb رو نصب یا آپدیت کنید، باز هم موفق نشدید من میتونم نگاهی بندازم
-
-
April 18th, 2023, 02:43
عضو انجمن
سایت رجا نیوز الان برایشماهم ساعتش یک ساعت جلو هستش؟؟؟؟؟
کد PHP:
https://www.rajanews.com/
فکر کنم یه سریا هستن کلا ساعت رو دست نزدن که دیگه دمهعید دوباره ساعت جلورفت، اینا فیکس باشن
-