سلام
دوستان ویندوز من نسخه 10 home هستش من از طریق Services.msc اقدام به disable کردن آپدیت ویندوز میکنم و همه چیز اکی میشه ولی بعد چند روز میبینم که دوباره شروع کرده به دانلود آپدیت و همین باعث شده خیلی از پهنای باند اینترنت من نابود بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. تغییر وضعیت آپدیت ویندوز از محیط Group Policy = لینک
2. تغییر نام سرویس ویندوز آپدیت از طریق Registry = لینک
3. پاک کردن سرویس ویندوز آپدیت در طریق CMD با دستور SC delete = لینک
توجه کنید که روش اول بسیار راحت و بهترین روش هستش.
روش دوم، با تغییر دادن نام سرویس ویندوز آپدیت، دیگر ویندوز شما آپدیت نمیشود و راحت میتوانید هر زمان که خواستید دوباره نام سرویس رو بگردانید و ویندوز خود را آپدیت کنید.
روش سوم، پیشنهاد نمیکنم، چون اگر سرویس را پاک کنید باز گرداندن آن سرویس یکم دشوار خواهد بود.
سلام
دوستان ویندوز من نسخه 10 home هستش من از طریق Services.msc اقدام به disable کردن آپدیت ویندوز میکنم و همه چیز اکی میشه ولی بعد چند روز میبینم که دوباره شروع کرده به دانلود آپدیت و همین باعث شده خیلی از پهنای باند اینترنت من نابود بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
نرم افزار ضمیمه شده را دانلود کنید آپدیت را غیر فعال میکند .
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
1. تغییر وضعیت آپدیت ویندوز از محیط Group Policy = لینک
2. تغییر نام سرویس ویندوز آپدیت از طریق Registry = لینک
3. پاک کردن سرویس ویندوز آپدیت در طریق CMD با دستور SC delete = لینک
توجه کنید که روش اول بسیار راحت و بهترین روش هستش.
روش دوم، با تغییر دادن نام سرویس ویندوز آپدیت، دیگر ویندوز شما آپدیت نمیشود و راحت میتوانید هر زمان که خواستید دوباره نام سرویس رو بگردانید و ویندوز خود را آپدیت کنید.
روش سوم، پیشنهاد نمیکنم، چون اگر سرویس را پاک کنید باز گرداندن آن سرویس یکم دشوار خواهد بود.
با تشکر
روش اول برای نسخه home ویندوز نیستش
روش دوم که میخوام اکی کنم مرحله سومش دقیقا متوجه نشدم که چیو باید پیدا کنم :
کد HTML:
Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services and find the subkey with your service's name.
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط farmanrava
سلام
نرم افزار ضمیمه شده را دانلود کنید آپدیت را غیر فعال میکند .
مرسی عزیز انجامش دادم فقط این یکبار کافیه یا هر مدت یبار باید چکش کنم ؟
مرسی عزیز انجامش دادم فقط این یکبار کافیه یا هر مدت یبار باید چکش کنم ؟
خواهش میکنم . این برنامه با اصلاح فایل های رجیستری آپدیت رو غیر فعال میکنه نیازی به انجام مجددش نیست .
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید
غیرفعال کردن آپدیت ویندوز 10 حداقل 4 روش دارد همه 4 روزش را پیشنهاد می کنیم انجام بدهید
اگر این روش جواب نداد سراغ روش دیگر بروید
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547 ورود به سایت نگارنوین !
براحتی میتونید از بخش system بروز رسانی ویندوز 10 رو غیر فعال کنید توی قسمت سرچ پایین بنویسین service بعد برید قسمت system اونجا ویندوز اپدیت رو میبینید حتما