-
January 15th, 2021, 00:26
متصل نشدن اسیاتک -مخابرات(عجیب!)
سلام. خط بنده جوریه که فقط از اسیاتک و مخابرات(تا اونجایی ک میدونم) میتونم سرویس بگیرم انگار بهش میگن بیت مپ یا همچین چیزی . من قبلا از مخابرات سرویس داشتم ولی خب چون گیم انلاین اولویت منه و پینگ مخابرات داغون بود تصمیم ب تعویض اون به اسیاتک گرفتم ک سرویس گیمینگ داره. خلاصه مخابراتو جمع اوری کردم و اسیا تک رو خریداری. گفتن چند روز طول میکشه تا رانژه بشه یا اماده وصل بشه . بعد سه روز پیام اومد اماده فعالسازیه و تماس بگیرید و اینا.منم زنگ زدم و مودم رو کانفیگ کردم. چراغ اینترنت مودم وصله و توی ویندوز هم سند و ریسیو اینترنت هست ولی انگار هیچ بسته ای ندارم و سرعتش 128kbps که هیچی بالا نمیاره.جالبیش اینجاست که وقتی سایتی سرچ میکنم به جای اینکه صفحه اسیاتک بیاد بالا و بنویسه خرید بسته یا حجم شما تمام شده ، صفحه مخابرات ایران میاد و مینویسه برای اطلاع از دلیل قطعی کلیک کنید و بعد مینویسه نام کاربری شما یافت نشد. الان 7 روز از این قضیه میگذره و من هرچی تماس میگیرم انگار خودشونم نمیدونن چرا اینطور شده . چه اتفاقی افتاده این وسط؟ من متوجه نمیشم
-
-
January 15th, 2021 00:26
# ADS
-
January 15th, 2021, 00:53
عضو انجمن
پاسخ : متصل نشدن اسیاتک -مخابرات(عجیب!)
دو حالت داره اونم کش کردن مودم یا مرورگر اینترنتون هست که باید ریست بدید که مشکل حل بشه
یا هم رانژه خط به صورت کامل انجام نشده و هنوز روی مخابرات هستش که باید حضوری به دفتر مخابرات یا آسیاتک مراجعه کنید
اگر هم زیربار نرفتن درخواست ارسال کارشناس بدید که بیاد
-
-
January 15th, 2021, 00:58
نوشته اصلی توسط
mehrania
دو حالت داره اونم کش کردن مودم یا مرورگر اینترنتون هست که باید ریست بدید که مشکل حل بشه
یا هم رانژه خط به صورت کامل انجام نشده و هنوز روی مخابرات هستش که باید حضوری به دفتر مخابرات یا آسیاتک مراجعه کنید
اگر هم زیربار نرفتن درخواست ارسال کارشناس بدید که بیاد
ریست دادم مودم رو و با چند مرورگر امتحان کردم . ارسال کارشناس هم میگم بهشون حتما حل میشه؟ میگن معلوم نیست اگر مشکل از کانفیگ باشه حل میشه . تازه 40 هزار تومن هم هزینه میگیرن در صورتی که روی فاکتور هزینه نصب و راه اندازی 15 تومن دریافت کردن از من
-
-
January 15th, 2021, 01:31
عضو دائم
سلام
شما از اسیاتک پیگیر باشید
اونا باید حل کنند
-
-
January 15th, 2021, 01:35
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
شما از اسیاتک پیگیر باشید
اونا باید حل کنند
بالای 7-8 بار تماس در 7 روز و جواب هردفعه در حال پیگیریه و مشکل از بستر اینترنتتونه
-
-
January 15th, 2021, 10:23
آسیاتک تو اکثر مناطق ، روی بستر فیزیکی مخابرات بصورت مجازی اینترنت Adsl میده .
من هم همین مشکل رو دارم و حدود 2 ماهی کشید رانژه بشه خط و الان هم رانژه شده خط ولی اینترنت ندارم . و فعلا درگیرم با بخش فنی
-
-
January 15th, 2021, 11:35
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Moein55
ریست دادم مودم رو و با چند مرورگر امتحان کردم . ارسال کارشناس هم میگم بهشون حتما حل میشه؟ میگن معلوم نیست اگر مشکل از کانفیگ باشه حل میشه . تازه 40 هزار تومن هم هزینه میگیرن در صورتی که روی فاکتور هزینه نصب و راه اندازی 15 تومن دریافت کردن از من
من که از پارس انلاین سرویس دارم ارسال کارشناس 2 بار در سال رایگان هست برام
ولی برای این گفتم کارشناس بیاد که اگر بیاد و مشکلی از کش بودن سیستم و مودم نبینه راحت اعلام میکنه به شرکت و اونا دیگه مطمئن تر از مخابرات پیگیر رانژه خط میشن
درضمن اگر میبینید که با تماس پیگیر نمیشن حتما حضوری به دفترشون مراجعه کنید
ویرایش توسط mehrania : January 15th, 2021 در ساعت 11:36
-
-
January 15th, 2021, 15:57
نوشته اصلی توسط
Moein55
دوست عزیز در صورتی که مشکل از سمت شما باشه این هزینه 40 تومن باید پرداخت کنید در صورتی که مشکل از آسیاتک باشه کارشناس هیچ هزینه ای نمیگیره
-