-
August 16th, 2019, 14:17
عضو جدید
Forbidden عرور در whmcs
Forbidden You don't have permission to access /admin/configgeneral.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام من دسترسی ها چک کردم هیچ مشکلی نداشت و htaccess رو هم ریمو دادم ولی بازم ارور میده
قبلن کار میکر تازه اینجوری شده
-
-
August 16th, 2019 14:17
# ADS
-
August 16th, 2019, 14:19
پاسخ : Forbidden عرور در whmcs
نوشته اصلی توسط
MH-PRODEV
Forbidden You don't have permission to access /admin/configgeneral.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام من دسترسی ها چک کردم هیچ مشکلی نداشت و htaccess رو هم ریمو دادم ولی بازم ارور میده
سلام
مشکل از سرورتون هست
با میزبان خودتون صحبت کنید یا کانفیگ سرور چک کنید .
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 16th, 2019, 14:20
عضو جدید
اوک اگه میشه بگید شاید راه حل بهتری پیدا شد
-
-
August 24th, 2020, 20:52
سلام
در صورت حل شدن مشکل ممنون میشم راه حلشو بفرمایید.
-
-
August 24th, 2020, 23:43
نوشته اصلی توسط
MH-PRODEV
با سلام،
در صورت فعال بودن ModSecurity به طور موقت آن را غیرفعال نمائید و پس از اعمال تنظیمات جدید whmcs، آن را فعال کنید.
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2020, 16:23
-
-
September 3rd, 2020, 17:56
عضو انجمن
سلام
مربوط به modsecurity میباشد
از هاستتون بخواید بررسی کنه. یا که vendor مربوط به mod security رو روی immunify آگر دارند قرار بدند
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-