-
February 24th, 2020, 18:30
آموزش راه اندازی سرور در خانه
سلام میخواستم یه سرور خانگی درست کنم فقط سایت خودمو میزبانی کنه
مشخصاتش که میتونم بگم رم 2 گیگ هستش و سی پی یو دو هسته ای
ای پی استاتیک داریم و اینترنت تقریبا پرسرعت هاردش هم 20 گیگ هستش
الان موندم Cpanel رو روی چه سیستم عاملی نصب کنم مثلا ابونتو نصب کنم چه نسخه اش رو نصب کنم
بعد نصب cpanel مثلا چه چیزایی نیازه مثلا litespeed نصب کنم یا apache نصب کنم
یه توضیحات کلی میخواستم
لطفا انرژی منفی هم ندید که نمیشه و فلان
برای مانیتورینگ این سرور باید از چه نرم افزاری استفاده کنم برای مدیریت دمای سی پی یو و وضعیت DDOS چون میخوام یه لب تاپ دیگه بهش وصل کنم و همیشه وضعیتش رو چک کنم
-
-
February 24th, 2020 18:30
# ADS
-
February 24th, 2020, 18:49
عضو انجمن
پاسخ : آموزش راه اندازی سرور در خانه
الان موندم Cpanel رو روی چه سیستم عاملی نصب کنم مثلا ابونتو نصب کنم چه نسخه اش رو نصب کنم
روی اوبونتو نمیشه
The latest cPanel & WHM version supports installation on CentOS, Red Hat Enterprise Linux (RHEL), and CloudLinux OS.[5] cPanel 11.30 is the last major version to support FreeBSD
https://www.mobinhost.com/learning/cpanel-install/
https://tooba.co/%D8%A2%D9%85%D9%88%...%D9%84-cpanel/
ا برنامه putty به SSH کانکت میشویم و دستورات زیر را وارد نمایید :
yum install perl wget -y
cd /home
wget -N http://httpupdate.cpanel.net/latest
sh latest
پس از اتمام عملیات نصب cPanel بر روی سرور مجازی یا سرور اختصاصی لینوکس شما ، کنترل پنل وب هاست یا WHM با آدرس زیر در دسترس شما خواهد بود :
https://server-ip:2087
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2020, 23:06
نوشته اصلی توسط
rezaonline.net
ببینید مشکل نصب سی پنل نیست اصلا درخواست اموزش نصب سی پنل ندادم بنده
کد:
کد:
برای مانیتورینگ این سرور باید از چه نرم افزاری استفاده کنم برای مدیریت دمای سی پی یو و وضعیت DDOS چون میخوام یه لب تاپ دیگه بهش وصل کنم و همیشه وضعیتش رو چک کنم
-
-
February 24th, 2020, 23:11
عضو انجمن
باسلام
برای نصب cpanel بهترین گزینه نصب سیستم عامل centos هست .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2020, 23:22
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
باسلام
برای نصب cpanel بهترین گزینه نصب سیستم عامل centos هست .
کدوم ورژن centos ؟ چون من فیزیکی نصب میکنم ایا محیط گرافیکی میاره مشکلی نداره ؟ چطوری میتونم فقط بصورت terminal بیاره مثل همین putty که وصل میشیم بهش
کد:
-
-
February 25th, 2020, 00:22
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
Lorex
سلام میخواستم یه سرور خانگی درست کنم فقط سایت خودمو میزبانی کنه
مشخصاتش که میتونم بگم رم 2 گیگ هستش و سی پی یو دو هسته ای
ای پی استاتیک داریم و اینترنت تقریبا پرسرعت هاردش هم 20 گیگ هستش
یه توضیحات کلی میخواستم
لطفا انرژی منفی هم ندید که نمیشه و فلان
سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندی چون خودم قبلا انجام دادم هم با سیستم قویتر از شما و هم با سرور
ولی اگر دوست دارید انجام بدید راهنماییت میکنم
اول دنبال سیستم قویتری باش رم 4 تا 8 ddr3 حداقل
سی پی یو هم اگه مادربرد 775 هست میتونی از سی پی یو های 7500 تا 8800 استفاده کنی البته اگه مادبردت ساپورت میکنه
سوم از پاور مناسب استفاده کن مثلا گرین
دنبال خنک نگه داشتن کیس هم باش و سی پی یو
و بعد دنبال یک ups باش که زمانی که برق میره حداقل 12 تا 24 ساعت برق رو بتونه به کیس و مودم برسونه
بعد از ست کردن سایتت رو ای پی از کلودفلیر استفاده کن یا ابراوران که ای پی سایتت مشخص نباشه
با اون رم 2 که شما گفتی و اون مقدار سی پی یو سی پنل اصلا توصیه نمیشه میتونی دایرکت ادمین نصب کنید
ولی در کل سیستم خونگی برای سرور اونم سایت اصلا توصیه نمیشه
-
-
February 25th, 2020, 00:50
نمی شه برادر
1- پول اینرنت شما خیلی میشه+برق 24 ساعته+خرابی قطعات
2- بازدیدها بره بالا مشکل پهنای باند پیدا میکنید که ربطی به سرعت شما ندارد-به پهنای باند ربط داره که برای خونه خیلی پایین است
3-برای خرید و اپدیت ها مثل سی پنل برات گرون میشه- خیلی
شما بهترین راه همون خردی هاست اشتراکی با منابع بالا ا است- 1 دهم قیمت هم نمیشه
برای یادگیر یهم یخواهد بهترین راه خرید سرور مجازی است و نصب سنتواز + سی پنل و تمرین روی اینها که نهایتا با هزینه 50 ماهانه میشه
شما االان یک کیس را 24 ساعته روشن بذارید کم کم ماهانه 40 تومان پول برقت می شه
-
-
February 25th, 2020, 01:42
نوشته اصلی توسط
taranoome
سلام دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم این کار رو انجام ندی چون خودم قبلا انجام دادم هم با سیستم قویتر از شما و هم با سرور
ولی اگر دوست دارید انجام بدید راهنماییت میکنم
اول دنبال سیستم قویتری باش رم 4 تا 8 ddr3 حداقل
سی پی یو هم اگه مادربرد 775 هست میتونی از سی پی یو های 7500 تا 8800 استفاده کنی البته اگه مادبردت ساپورت میکنه
سوم از پاور مناسب استفاده کن مثلا گرین
دنبال خنک نگه داشتن کیس هم باش و سی پی یو
و بعد دنبال یک ups باش که زمانی که برق میره حداقل 12 تا 24 ساعت برق رو بتونه به کیس و مودم برسونه
بعد از ست کردن سایتت رو ای پی از کلودفلیر استفاده کن یا ابراوران که ای پی سایتت مشخص نباشه
با اون رم 2 که شما گفتی و اون مقدار سی پی یو سی پنل اصلا توصیه نمیشه میتونی دایرکت ادمین نصب کنید
ولی در کل سیستم خونگی برای سرور اونم سایت اصلا توصیه نمیشه
دلیل موفق نبودنتون چی بوده ؟
- میزبانی چندین سایت نخواهد بود یه دونه سایت برای استارت + فرق نداره شاید دایرکت ادمین نصب کردیم اینش مهم نیست مهم راه اندازی اولیشه
سوال من چیز دیگریست پاسخ دوستان دیگر
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
ali215215
نمی شه برادر
1- پول اینرنت شما خیلی میشه+برق 24 ساعته+خرابی قطعات
2- بازدیدها بره بالا مشکل پهنای باند پیدا میکنید که ربطی به سرعت شما ندارد-به پهنای باند ربط داره که برای خونه خیلی پایین است
3-برای خرید و اپدیت ها مثل سی پنل برات گرون میشه- خیلی
شما بهترین راه همون خردی هاست اشتراکی با منابع بالا ا است- 1 دهم قیمت هم نمیشه
برای یادگیر یهم یخواهد بهترین راه خرید سرور مجازی است و نصب سنتواز + سی پنل و تمرین روی اینها که نهایتا با هزینه 50 ماهانه میشه
شما االان یک کیس را 24 ساعته روشن بذارید کم کم ماهانه 40 تومان پول برقت می شه
1 - هزینه اینترنت خب استفاده از یه ADSL معمولی کار رو را میندازه برق 24 ساعته هم مصرف رو بهینه میکنیم خرابی قطعات هم هر لحظه قراره مانیتورینگ بشه و هر روز رسیدگی بشه
2 - پهنای باند درست میفرمایید ولی شاید در طول روز 500 نفر بازدید داشته باشه
3 - از نسخه های نال شده سی پنل و دایرکت ادمین استفاده میکنیم طبق عرضی که داشتم استارت کار هستش و یه سایت فقط خواهد بود
-
-
February 25th, 2020, 01:59
عضو جدید
از سیستم عامل CentOS برای نصب cpanel یا directadmin استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از TonelWeb به دلیل پست مفید
-
February 25th, 2020, 02:15
نوشته اصلی توسط
Lorex
دلیل موفق نبودنتون چی بوده ؟
- میزبانی چندین سایت نخواهد بود یه دونه سایت برای استارت + فرق نداره شاید دایرکت ادمین نصب کردیم اینش مهم نیست مهم راه اندازی اولیشه
سوال من چیز دیگریست پاسخ دوستان دیگر
- - - Updated - - -
1 - هزینه اینترنت خب استفاده از یه ADSL معمولی کار رو را میندازه برق 24 ساعته هم مصرف رو بهینه میکنیم خرابی قطعات هم هر لحظه قراره مانیتورینگ بشه و هر روز رسیدگی بشه
2 - پهنای باند درست میفرمایید ولی شاید در طول روز 500 نفر بازدید داشته باشه
3 - از نسخه های نال شده سی پنل و دایرکت ادمین استفاده میکنیم طبق عرضی که داشتم استارت کار هستش و یه سایت فقط خواهد بود
ببنید الان با کیفیت ترین هاست اشتراکی بگیردی حت یبرا یهزار تا بازدید در روز نهایتا 50 تا70 میشه- تازه اس اس دی باشه نهایتا 80
خب مشکل برق دارید- برق بره چکار میکنید؟
2-پهنای باند کم را چطوری قرار است جبران کنید؟
من مبین نت داشتم نهایت اپلود به 2 مگ نمی رسید در بهترین شرایط - در صورتی که هاستتون ایران باشه تا 20 مگ هم پهنای باند دارید
البته ههمین هزینه مبین نت 7 گیگ ماهانه 32 هزار تومان بود که اصلا بصرفه نیست
شما یک هاست بگیرید هزینه نت شما هم نمیشه - بمونه بقیه چیزها
کامل بگید چرا تو خونه؟این کار قبلا در انجمتن های گوناگون تست شده - کسی جواب نگرفته
مخصوا سر قطعی نت و برق و پهنای باند
-