صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: درگاه پرداخت فقط برای سرور ایران

عضو جدید mobtakeran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    21 پست

Exclamation درگاه پرداخت فقط برای سرور ایران

درود
    دوستان امروز طبق صحبتی که در بانک صادرات (شعبه مرکزی تبریز) داشتیم اعلام کردن دستورالعملی از بانک مرکزی اومده که به زودی تنها ارائه درگاه به سایت هایی امکان پذیر خواهد بود که بر روی سرورهای ایرانی میزبان می شوند و سایر درگاهها غیر فعال خواهند شد مگر اینکه به سرور ایرانی منتقل شوند .
    به نظر شما این کار عملی و اجرایی هست ؟
    اصلا همچین کاری درست هست ؟
    به نظر شخص بنده که این مورد کلا کارشناسی نشده و اگر اجرا کنند بیشتر باعث دردسر خواهد شد .

2. تعداد تشکر ها از mobtakeran به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید MehdiSele آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    41 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه پرداخت فقط برای سرور ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط mobtakeran نمایش پست ها
    درود
    دوستان امروز طبق صحبتی که در بانک صادرات (شعبه مرکزی تبریز) داشتیم اعلام کردن دستورالعملی از بانک مرکزی اومده که به زودی تنها ارائه درگاه به سایت هایی امکان پذیر خواهد بود که بر روی سرورهای ایرانی میزبان می شوند و سایر درگاهها غیر فعال خواهند شد مگر اینکه به سرور ایرانی منتقل شوند .
    به نظر شخص بنده که این مورد کلا کارشناسی نشده و اگر اجرا کنند بیشتر باعث دردسر خواهد شد .
    فک نکنم عملی بشه سایت های بزرگی مثل دیجی کالا رو سرور خارج هستن و امکان نداره روی سرور ایران بیان همه چون کیفیت و امنیت از نظر فایروال ایران به اونا نمیرسه

عضو جدید SIBHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mobtakeran نمایش پست ها
    درود
    درود بر شما
    بله، این پروسه خیلی وقت هستش که شروع شده و به زودی عملیاتی خواهد شد.
    من هم موافق هستم و هم مخالف ولی بیشتر موافق:

موافق: به نظر من این تصمیم، تصمیم بسیار درستی هستش و از این تصمیم حمایت خواهم کرد. دلیل هم زیاد داره منجمله خروج بی مورد ارز برای سرویس هایی که به راحتی میشه داخل ایران از اون بهترش رو تهیه کرد.
    مخالف: انسان همیشه باید قدرت انتخاب و تصمیم گیری داشته باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط MehdiSele نمایش پست ها
    فک نکنم عملی بشه سایت های بزرگی مثل دیجی کالا رو سرور خارج هستن و امکان نداره روی سرور ایران بیان همه چون کیفیت و امنیت از نظر فایروال ایران به اونا نمیرسه
    طرز نگاهتون به کیفیت سرویس های داخلی در مقابل سرویس های خارجی صحیح نیست.

سرورهای دیجیکالا خیلی وقته در ایران میزبانی میشه.
    اگر تنظیمات صحیح باشه، نه تنها تفاوتی در کیفیت مشاهده نمیشه بلکه سرورهای داخلی سرعت و کیفیت بالاتری ارایه خواهند کرد.
    ویرایش توسط SIBHost : January 13th, 2019 در ساعت 17:58
    مفتخر به کسب 100% رضایتمندی مشتریان در سال 1397
    500%
    افزایش سرعت وردپرس با هاست وردپرس

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    312
    تشکر تشکر شده 
    2,482
    تشکر شده در
    1,955 پست

بسیاری از سرویسها بخاطر تحریم و فیییلتر روی ایران کار نمیکنند. بطور مثال ما روی سایت از ربات تلگرام استفاده میکنیم که در صورت انتقال به ایران مشکل خواهیم داشت.
    حالا بگذریم از کیفیت شبکه و پاسخگو نبودن دیتاسنترها در رابطه با افت کیفیت و قطعیها
    همون دیجی کالا که میفرمایید هیچوقت کیفیت پایداری در زمینه سرور نداشته
    https://serverbartar.com
    TEL: 021-71053438
    کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
    دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره

7. تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taghikhani نمایش پست ها
    بسیاری از سرویسها بخاطر تحریم و فیییلتر روی ایران کار نمیکنند. بطور مثال ما روی سایت از ربات تلگرام استفاده میکنیم که در صورت انتقال به ایران مشکل خواهیم داشت.
    حالا بگذریم از کیفیت شبکه و پاسخگو نبودن دیتاسنترها در رابطه با افت کیفیت و قطعیها
    همون دیجی کالا که میفرمایید هیچوقت کیفیت پایداری در زمینه سرور نداشته
    بله، درست می فرمایید.
    برای این سرویس ها راهکارهایی وجود داره که رفع این مشکلات به دانش بیشتری احتیاج داره.
    همچنین اگر عمده سرور ها به داخل منتقل بشن مطمئن باشید که تعداد زیادی راهکار برای حل این مشکلات پیش روی شما قرار خواهد گرفت.

<< من بلد نیستم، ولی کسی رو که بلده استخدام می کنم تا کارها رو برای من به بهترین شکل انجام بده. >>

و همچنین دیجیکالا در حد استاندارد پایداری و کیفیت داره.

دوست و همکار عزیز
    بحث حمایت هستش و افزایش دانش...
    کاش حمایت از خدمات ایرانی یک موضوع توضیح دادنی بود تا میتونستم بیشتر توضیح بدم.
    500%

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    312
    تشکر تشکر شده 
    2,482
    تشکر شده در
    1,955 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SIBHost نمایش پست ها
    بله، درست می فرمایید.
    برای این سرویس ها راهکارهایی وجود داره که رفع این مشکلات به دانش بیشتری احتیاج داره.
    همچنین اگر عمده سرور ها به داخل منتقل بشن مطمئن باشید که تعداد زیادی راهکار برای حل این مشکلات پیش روی شما قرار خواهد گرفت.

<< من بلد نیستم، ولی کسی رو که بلده استخدام می کنم تا کارها رو برای من به بهترین شکل انجام بده. >>

و همچنین دیجیکالا در حد استاندارد پایداری و کیفیت داره.

دوست و همکار عزیز
    بحث حمایت هستش و افزایش دانش...
    کاش حمایت از خدمات ایرانی یک موضوع توضیح دادنی بود تا میتونستم بیشتر توضیح بدم.
    دوست من بنده 12 ساله که کار مدیریت سرور میکنم و 10 ساله که برنامه نویسم و بطور کامل دانشش رو دارم و بقول شما اگر نداشتم هم کسی رو برای این کار استخدام میکردم. اینکه میگم مشکل ایجاد میشه در این مورده که ارتباط سرورهای ایران با خارج از کشور مشکل داره و سیستم پشتیبانی چیزی نیست که منتظر برقراری ارتباط بمونه.
    حداقل من یکی وقتی اسم حمایت از خدمات و کالای ایرانی میاد کهیر میزنم. ما هم ایرانی هستیم ولی چرا کسی از ما حمایت نمیکنه؟
    به بهانه همین حمایت تابحال کلی متخصص و برنامه نویس و... بیکار شدند. حمایت از کی؟ از اینکه یک یا چند آدم بانفوذ مافیا درست کنند و یکسری سرویس بی کیفیت به ما بدن و در کمال وقاحت در مورد هیچ چیز پاسخگو نباشن.
    خودرو، خدمات داده، پوشاک، خوراک، صنایع سنگین، خدمات شهری و... توی کدومشون واقعا متخصص و مردم واقعی از این شعارها سود کردند؟
    کل ارزی که صنعت هاستینگ ایران از کشور خارج میکنه به اندازه خرج تحصیل فرزندان بعضی دوستان توی آمریکای جنایتکار نمیشه.
    https://serverbartar.com
    TEL: 021-71053438
    کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
    دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره

10. تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید

عضو جدید MehdiSele آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    21
    تشکر تشکر شده 
    44
    تشکر شده در
    41 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SIBHost نمایش پست ها
    درود بر شما
    بله، این پروسه خیلی وقت هستش که شروع شده و به زودی عملیاتی خواهد شد.
    من هم موافق هستم و هم مخالف ولی بیشتر موافق:
    موافق: به نظر من این تصمیم، تصمیم بسیار درستی هستش و از این تصمیم حمایت خواهم کرد. دلیل هم زیاد داره منجمله خروج بی مورد ارز برای سرویس هایی که به راحتی میشه داخل ایران از اون بهترش رو تهیه کرد.
    مخالف: انسان همیشه باید قدرت انتخاب و تصمیم گیری داشته باشه.

طرز نگاهتون به کیفیت سرویس های داخلی در مقابل سرویس های خارجی صحیح نیست.

سرورهای دیجیکالا خیلی وقته در ایران میزبانی میشه.
    اگر تنظیمات صحیح باشه، نه تنها تفاوتی در کیفیت مشاهده نمیشه بلکه سرورهای داخلی سرعت و کیفیت بالاتری ارایه خواهند کرد.
    برای مثال ایران میتونه فایروال هاش رو مثل ovh ک بهترین فایروال رو در اختیار و تنظیم کنه؟
    تغریبا ۴سال درحال تهیه سرور با فایروال سخت افزاری ام هر سروری ک داشتم تو ایران اتک خورده فراسو هم حتی خورده
    ویرایش توسط MehdiSele : January 13th, 2019 در ساعت 18:45

تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط taghikhani نمایش پست ها
    دوست من بنده 12 ساله که کار مدیریت سرور میکنم و 10 ساله که برنامه نویسم و بطور کامل دانشش رو دارم و بقول شما اگر نداشتم هم کسی رو برای این کار استخدام میکردم. اینکه میگم مشکل ایجاد میشه در این مورده که ارتباط سرورهای ایران با خارج از کشور مشکل داره و سیستم پشتیبانی چیزی نیست که منتظر برقراری ارتباط بمونه.
    حداقل من یکی وقتی اسم حمایت از خدمات و کالای ایرانی میاد کهیر میزنم. ما هم ایرانی هستیم ولی چرا کسی از ما حمایت نمیکنه؟
    به بهانه همین حمایت تابحال کلی متخصص و برنامه نویس و... بیکار شدند. حمایت از کی؟ از اینکه یک یا چند آدم بانفوذ مافیا درست کنند و یکسری سرویس بی کیفیت به ما بدن و در کمال وقاحت در مورد هیچ چیز پاسخگو نباشن.
    خودرو، خدمات داده، پوشاک، خوراک، صنایع سنگین، خدمات شهری و... توی کدومشون واقعا متخصص و مردم واقعی از این شعارها سود کردند؟
    کل ارزی که صنعت هاستینگ ایران از کشور خارج میکنه به اندازه خرج تحصیل فرزندان بعضی دوستان توی آمریکای جنایتکار نمیشه.
    باز هم تمام صحبتهای شما رو قبول دارم.

ولی مشکل اینجاست که شماهایی که ساله سابقه فعالیت زیادی دارید باید داخل ایران باشید و داخل ایران فعالیت کنید تا بتونیم در کنار هم جای این دوستانی رو که فرمودید بگیریم.

من به عنوان کسی که از سرویس های بیشتر دیتاسنتر ها استفاده کرده خدمتتون عرض میکنم که از وقتی سرورهای خارج رو تعطیل کردم و سرورم رو داخل ایران راه اندازی کردم شبها راحت تر میخوابم.
    نمیدونم برای شما چه مشکلی پیش اومده که دیدگاه منفی نسبت به پشتیبانی دیتاسنتر های داخلی دارید، ولی مطمئنم که تاحالا نشده به خاطر ایرانی بودنتون دیتاسنتر هاردهای سرور اصلی و بک آپتون رو توقیف کنه.

درسته سرویس های ایران سود کمتری دارند و راه اندازی و نگهداری سخت تری دارند، ولی در عوض شبها از هر نظر راحت میخوابم.
    500%

عضو انجمن mizbanwebhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    682 پست

كلا اين ها قضيه را اشتباه گرفته اند !!!

بايد درگاه طوري تنظيم باشد كه آي پي پرداخت كننده ، فقط ايران باشد .

نه اينكه سرور ميزباني پذيرنده ايران باشد !!!
    ویرایش توسط mizbanwebhost : January 13th, 2019 در ساعت 19:42
    شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
    XZN Hosting

14. تعداد تشکر ها ازmizbanwebhost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    44 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MehdiSele نمایش پست ها
    برای مثال ایران میتونه فایروال هاش رو مثل ovh ک بهترین فایروال رو در اختیار و تنظیم کنه؟
    تغریبا ۵سال درحال تهیه سرور با فایروال سخت افزاری ام هر سروری ک داشتم تو ایران ات خورده فراسو هنوز حتی خورده
    بله، هزینه تنظیم فایروال توسط بهترین متخصصان جهان ساعتی 60-70 دلار بیشتر نخواهد بود.

فایر وال و آنتی دی داس که بنده استفاده می کنم توسط یکی از شناخته شده ترین ادمین های جهان با پرداخت 70 یورو تنظیم شد.
    500%

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)