-
August 14th, 2018, 10:51
بهترین منبع آموزشی کانفیگ سرور لینوکس
سلام عزیزانم
با مباحث آموزشی در تاپیک های این انجمن برخورد کردم و کامل مطالعه کردم اما خب هیچ کدوم کامل نیست و نواقصی داره. لطفا دوستان یک منبع خارجی که 0 تا 100 کانفیگ سرور لینوکس رو توضیح داده باشه معرفی کنند. اگر آموزش ها تصویری بود که چه بهتر. ممنون از لطفتون
-
-
August 14th, 2018 10:51
# ADS
-
August 14th, 2018, 10:57
عضو انجمن
پاسخ : بهترین منبع آموزشی کانفیگ سرور لینوکس
نوشته اصلی توسط
jork68
سلام عزیزانم
با مباحث آموزشی در تاپیک های این انجمن برخورد کردم و کامل مطالعه کردم اما خب هیچ کدوم کامل نیست و نواقصی داره. لطفا دوستان یک منبع خارجی که 0 تا 100 کانفیگ سرور لینوکس رو توضیح داده باشه معرفی کنند. اگر آموزش ها تصویری بود که چه بهتر. ممنون از لطفتون
سلام
دنبال کانفیگ چه موردی هستید؟
اگر دنبال لقمه آماده و آموزش کلیه کانفیگ های لینوکس هستید چنین چیزی وجود نداره باید جزء به جزء یاد بگیرید
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
تعداد تشکر ها از InterServer.ir به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2018, 11:04
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2018, 13:29
اینکه وقتی برای وبسایتمون به سرر اختصاصی نیاز داریم خودمون بتونیم روی اون پنل نصب کنیم و کانفیگ های امنیتی رو انجام بدیم و به طور کلی از داشتن یک سرور منیجر بی نیاز بشیم چون خودتون میدونید هزینه ها به چه شکل هست! ممنون
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
دنبال کانفیگ چه موردی هستید؟
اگر دنبال لقمه آماده و آموزش کلیه کانفیگ های لینوکس هستید چنین چیزی وجود نداره باید جزء به جزء یاد بگیرید
اینکه وقتی برای وبسایتمون به سرر اختصاصی نیاز داریم خودمون بتونیم روی اون پنل نصب کنیم و کانفیگ های امنیتی رو انجام بدیم و به طور کلی از داشتن یک سرور منیجر بی نیاز بشیم چون خودتون میدونید هزینه ها به چه شکل هست! ممنون
-
-
August 14th, 2018, 15:57
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
jork68
- - - Updated - - -
با سلام
باید جزء به جزء مطالب را از نصب پنل ها و خطاهای آنها و کار با سرور لینوکس و انواع مشکلات آن در زمان وجود مشکل و خیلی موارد دیگر کامل سرچ نمائید و مطالعه نمائید.
بعد از چند سال کار با سرور و خراب کردن آن (کسب تجربه و قرار گیری در انواع مشکلات) تازه تبدیل به یک تکنسین معمولی خواهید شد و میتوانید با کار با سیستم عامل های به روز (در همان چند سال بعد - چون طبیعتا تغییراتی داده میشود تا آن زمان) بعد از مدتی به یک کانفیگر نیمه حرفه ای تبدیل بشوید و کارهای خود را انجام دهید و تقریبا (نه کامل) به کسی وابسته نباشید.
بعد از این مراحل هم برای این که همیشه به روز باشید همچنان مطالعه را فراموش نکنید و خود را با سرور همیشه درگیر کنید (فرار است و هر مدت به روز میشود) تا کامل کم کم حرفه ای شوید.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : August 14th, 2018 در ساعت 15:58
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 14th, 2018, 16:01
عضو انجمن
سلام.
علمی تحت عنوان کانفیگ سرور وجود نداره. اگر دوست دارید یک مدیر سرور خوب بشید دورههای زیر رو بگذرونید:
linux essentials
lpic-1
lpic-2
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2018, 16:41
با سلام ممنون از مطالب مفید دوستان
-
-
September 9th, 2018, 17:11
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
jork68
سلام عزیزانم
در این زمینه معمولا آموزشی وجود نداره. اگه هم باشه خیلی کم هست
فکر کنم این آموزش به دردتون بخوره
https://faradars.org/courses/fvlnx97...agement-centos
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام.
علمی تحت عنوان کانفیگ سرور وجود نداره. اگر دوست دارید یک مدیر سرور خوب بشید دورههای زیر رو بگذرونید:
linux essentials
lpic-1
lpic-2
با پول مدرکش میتونه پراید بخره
-
-
March 30th, 2023, 13:45
-