-
March 1st, 2018, 20:46
پاسخ : بزرگترین سایت های دنیا با زبان های Python و PHP ؟؟؟
دوستان یک واقعیت رو نباید فراموش کرد ، کدام زبان برنامه نویسی طی یک دهه اخیر بیشترین کاربرهارو به خودش جذب کرده ؟ کدام زبان برنامه نویسی راحت تر تبدیل به سایر زبانها میشه ؟ کدام یک از release های زبان برنامه نویسی جای c c++ c# java java script nodejs perl swift android ruby و تمام زبانهای برنامه نویسی رو خواهد گرفت ؟ کدام فریم ورک پایتون در آینده نیازی به html css نداره ؟
واقعیت چیه دوستان ؟ در کدام release از پایتون (تبدیل سریع به زبان ماشین که امروزه کانورتورهای زیادی براش ساخته شده و اصل پایتون هم همینه) مصرف پراسس ها به 8 بیت میرسه ؟ و با کدام زبان میشه زودتر به نتیجه رسید ؟ مگه بحث بین php و python نیست ؟ چرا واقعیت رو قبول نمیکنید ؟
واقعیت و آینده پایتون هست
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2018 20:46
# ADS
-
March 1st, 2018, 21:55
عضو انجمن
ابتدا از پاسخ همه شما عزیزان تشکر میکنم
اتفاقا بحث منم بر سر همین مورد بود
۱- این رو میدونیم که php یه زبان قدرتمند هست که خیلی سایت ها باهاش ساخته شدند و از طرفی هم پایتون یه زبان جدید هست که از وقتی اون رو دیدم متوجه شدم خیلی جدید تر هست و میتونه آینده بهتری داشته باشه
۲- یه نکته مهم دیگه هم که هست (شاید اشتباه من و برخی کاربر ها این باشه) به سایت های بزرگ نگاه میکنیم تا ببینیم از چی استفاده میکنند و ما هم استفاده کنیم. در حالی که شاید بزرگترین سیستمی که برخی از ما بخوایم طراحی کنیم یه چیزی مانند سایت دیجیکالا، دیوار، باما، بلاگفا و... باشه
با همه این وجود به نظر شما طراحی یک سایت مانند دیجیکالا با PHP عاقلانه تر هست یا Python؟ (یه سایت بزرگ که فقط برای ایران یا نهایتا ۲-۳ کشور دیگه باشه)
-
-
March 1st, 2018, 22:09
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
۱- این رو میدونیم که php یه زبان قدرتمند هست که خیلی سایت ها باهاش ساخته شدند و از طرفی هم پایتون یه زبان جدید هست که از وقتی اون رو دیدم متوجه شدم خیلی جدید تر هست و میتونه آینده بهتری داشته باشه
۲- یه نکته مهم دیگه هم که هست (شاید اشتباه من و برخی کاربر ها این باشه) به سایت های بزرگ نگاه میکنیم تا ببینیم از چی استفاده میکنند و ما هم استفاده کنیم. در حالی که شاید بزرگترین سیستمی که برخی از ما بخوایم طراحی کنیم یه چیزی مانند سایت دیجیکالا، دیوار، باما، بلاگفا و... باشه
با همه این وجود به نظر شما طراحی یک سایت مانند دیجیکالا با PHP عاقلانه تر هست یا Python؟ (یه سایت بزرگ که فقط برای ایران یا نهایتا ۲-۳ کشور دیگه باشه)
سلام
درست میفرمایید اما در کنار php از زبانهای دیگه هم استفاده شده وگرنه همون دیجیکالا به تنهایی با php پایدار نخواهد بود ، ما 80 میلیون جمعیت داریم و این کم نیست
-
-
March 1st, 2018, 22:26
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
با همه این وجود به نظر شما طراحی یک سایت مانند دیجیکالا با php عاقلانه تر هست یا python؟ (یه سایت بزرگ که فقط برای ایران یا نهایتا ۲-۳ کشور دیگه باشه)
پایتون زبان جدیدی نیست دوست عزیز
و حداقل قدمتش از php بیشتر هست (3-4 سال اگر اشتباه نکنم)
برای نوشتن وبسایتی مثل دیجیکالا و با این حجم از کاربر اصلا php پاسخگو نیست
نه تنها در زمینه قدرت بلکه در زمینه ویژگی ها و قابلیت هایی که برای پیاده سازی چنین سیستمی نیاز خواهید داشت.
-
تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2018, 23:24
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
navid2zp
پایتون زبان جدیدی نیست دوست عزیز
و حداقل قدمتش از php بیشتر هست (3-4 سال اگر اشتباه نکنم)
برای نوشتن وبسایتی مثل دیجیکالا و با این حجم از کاربر اصلا php پاسخگو نیست
نه تنها در زمینه قدرت بلکه در زمینه ویژگی ها و قابلیت هایی که برای پیاده سازی چنین سیستمی نیاز خواهید داشت.
حالا یه سوال دیگه ذهن من رو مشغول کرد
چرا فیس بوک با php پاسخگو هست؟ یا برای سرویس وبلاگدهی وردپرس مشکلی ایجاد نکرده؟
حتی نسخه جدید PHP که ظاهرا خیلی بهینه شده و ازش تعریف میکنند، باز هم پاسخگو نمیتونه باشه
دلیل پرسیدن این سوالات این هست که در این زمینه اطلاعات دقیق تری داشته باشم. چون فعلا دارم php رو یاد میگیرم و میخوام در صورتی که پاسخگوی کار من نباشه برم سمت یادگیری پایتون (قصد دارم در طول مدت ۱ تا ۳ سال یه سیستم بزرگ در حد سایت دیجیکالا یا آپارات یا... رو با کمک برخی همکاران طراحی و اجرا کنم)
-
-
March 1st, 2018, 23:48
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
حتی نسخه جدید PHP که ظاهرا خیلی بهینه شده و ازش تعریف میکنند، باز هم پاسخگو نمیتونه باشه
دلیل پرسیدن این سوالات این هست که در این زمینه اطلاعات دقیق تری داشته باشم. چون فعلا دارم php رو یاد میگیرم و میخوام در صورتی که پاسخگوی کار من نباشه برم سمت یادگیری پایتون (قصد دارم در طول مدت ۱ تا ۳ سال یه سیستم بزرگ در حد سایت دیجیکالا یا آپارات یا... رو با کمک برخی همکاران طراحی و اجرا کنم)
همونطور که خودتون در کامنتهای دوستان مشاهده کردید php به تنهایی قادر به اینکار نیست و صرفا توسط خود php پایدار نخواهد بود و در کنار زبانهای دیگه بکار گرفته میشه
شاید منظور شما آموزشهایی هست که دوستان در یکسری از کانالها یا سایتها درباره ایجاد فیس بوک یا دیجیکالا با استفاده از پی اچ پی هست باشه ، اگر اینطور هست کاملا در اشتباه هستید
میشه قالب و استایل یک محتوا رو ریپ زد اما به معنی این نیست که اگر با php ایجاد بشه پایدار خواهد بود.
pyteacher.ir/تدریس-جنگو-در-فرادرس/
-
تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2018, 00:00
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
live
همونطور که خودتون در کامنتهای دوستان مشاهده کردید php به تنهایی قادر به اینکار نیست و صرفا توسط خود php پایدار نخواهد بود و در کنار زبانهای دیگه بکار گرفته میشه
شاید منظور شما آموزشهایی هست که دوستان در یکسری از کانالها یا سایتها درباره ایجاد فیس بوک یا دیجیکالا با استفاده از پی اچ پی هست باشه ، اگر اینطور هست کاملا در اشتباه هستید
میشه قالب و استایل یک محتوا رو ریپ زد اما به معنی این نیست که اگر با php ایجاد بشه پایدار خواهد بود.
pyteacher.ir/تدریس-جنگو-در-فرادرس/
نه. منظور من این نبود
کاری به ظاهر سایت ها ندارم
منظورم کلی بود از نظر زیر ساخت سایت
چون تجربه این رو دارم که مثلا سایتم به جایی رسیده بود که مصرف سی پی یو بسیار زیاد میشد و...
چون میخوایم سایت رو از اول به صورت کاملا اختصاصی طراحی کنیم
-
-
March 2nd, 2018, 00:13
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
نه. منظور من این نبود
کاری به ظاهر سایت ها ندارم
منظورم کلی بود از نظر زیر ساخت سایت
چون تجربه این رو دارم که مثلا سایتم به جایی رسیده بود که مصرف سی پی یو بسیار زیاد میشد و...
چون میخوایم سایت رو از اول به صورت کاملا اختصاصی طراحی کنیم
ما تو پایتون یه چیزی داریم به اسم _slots__ اگر کدمون newstyle باشه میتونیم مصرف مموری رو کاهش بدیم
برای هرکاری راهی هست
شما در همون php هم مصرفتون میره بالا ، فرقی نداره از چه زبانی استفاده کنید ، این هنر برنامه نویسه که مصرفو کاهش بده و سرعت رو ببره بالا
بنابراین شما مصرف CPU رو هم میتونید کاهش بدید که البته من تجربه این در این مورد ندارم
-
-
March 2nd, 2018, 00:43
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
خیر PHP برای فیسبوک پاسخگو نیست و به همین دلیل هست که از زبان های دیگه هم استفاده شده
وردپرس هم یک سیستم بلاگ ساده هست که میزبانی وبلاگ های ساده رو انجام میده نه سرویس های پر بازدید یا پیچیده رو. کل کاری که انجام میشه ارتباط با دیتابیس و ذخیره و دریافت یک سری اطلاعات هست و پردازش خاصی روی داده ها انجام نمیشه
بحث هم فقط سر بهینه بودن PHP نیست.
به ساده ترین شکل ممکن میشه گفت PHP ویژگی ها و ابزار هایی که در سایر زبان ها مثل Python وجود داره رو نداره در نتیجه شما محدودیت های بسیار زیادی خواهید داشت.
شما در همین حد در نظر بگیرید که از PHP جز طراحی یک سری وبسایت استفاده دیگه ای نمیشه ولی از پایتون در زمینه طراحی وبسایت، طراحی اپلکیشن ویندوز، دیتا ماینینگ، یادگیری ماشین، هوش مصنوعی، محسابات پیچیده و مهندسی و .... استفاده میشه. همین نشون میده امکانات و ابزار های موجود برای این زبان تا چه حد بالا هست که اصلا قابل مقایسه با زبانی مثل PHP نیست.
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2018, 14:33
-
تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید