البته باید فکری کرد نمیشه که هرچی اومد سرمون بی تفاوت باشیم خداییش صد تا تک تومنی رو دلار میکشه من کلی ضرر میکنم من کارم هاستینگ نیست ولی به شدت در ارتباط هستم چندین ساله رو کارم زحمت نکشیدم که یه شبه بیخیالش بشم بابا به خدا کمونیست ها هم رحم دارن چرا کسی به داد ملت نمیرسه
قراره دلار از اینم بالاتر بره
آمادگیشو داشته باشید
ملت راضین دا ناراضی بودن به داد خودشون می رسیدن! بعدشم ایران بیشتر با یورو می گرده تا دلار بیشتر گرونیا ماله یوروعه چون بیشتر روابط ما با اروپاییاس تا امریکاییا و مطمعن باش تا عید شاید شش تومنم شه کاملا هم دست بانک مرکزیه ولی نمیخواد دا حقوق کارمندا نهایت یک یا دو تومنه خدا به دادشون برسه چطور اب برق گاز تلفن و....میدن بعد هزینه خورد خوراک پوشاک (به زودی به بهانه عید 5 6 تومن میشه نه که مردم مرفهن میرن خارج اخه)
کاری نمیشه کرد
کاملا هم عادیه
شب عید خیلیا سفر خارجی میخوان برن
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
درود
متاسفانه خیلی از همکاران امکان این که ضرر شدید کرده باشن وجود داره
شما فکر کنید روی یورو 200 تومان برود اکثر همکاران مثل خود ما شاید فاکتور های کل سرور هاشون بالای 900 یورو درماه باشد = 180 هزار تومان ضرر و وقتی به مشتری اعلام میکنیم صداشون در میاد
متاسفانه مملکت شده فقط کلاه برداری و صدای خیلی ها در اومده !!!
الان من نمیدونم واقعا به چی باید اطمینان کرد ، کدوم راهو باید انتخاب کرد ، واقعا چه فرقی با کشورای دیگه داریم ، از کدوم اسلامی که از دست رفته دفاع کنیم ؟
باید فقط گریه کرد به حال مال از دست رفته ، پیر شد بخاطر اون همه زحمت و کلاه گشادی که سرمون رفت نه سر ما بلکه سر چند نسل
چون میخوام موضوع رو سیاسی کنم به دولت کاری نداریم ولی این حرف شما و من خیلی خنده داره ، خنده ای که از گور گریه بلند میشه
هیچ چیزی جای جواهرات ، الماس ، طلا و .... رو نمیگیره پول که به درد نمیخوره ، تو ایران سرتون کلاه نره خارجیا سرتون کلاه میذارن ، شماها علمشو دارید از بیت کوین استفاده کنید ولی اونایی که ندارن مال باخته محسوب میشن
خوب چیکار کنیم ؟ شما حاظری کاری انجام بدی بره مردم جونتو به خطر بندازی ؟ هرکاری بکنیم امنیت خانواده خودمون به خطر میوفته چاره ای جز این نداریم
ویرایش توسط live : February 10th, 2018 در ساعت 19:57
وقتی صداتون در نمیاد لابد راضی هستین دیگه ، 4800 چیه ، بشه 5000 تومن !
اصلا کی به کیه این ملت براشون فرقی نداره بشه 6000 تومن![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)