سلام
چطور میشه تو این ورژن کاری کرد که با بالا اومدن سرور اصلی یه سری وی پی اس ها اتوماتیک شروع به کار کنن؟
سلام
چطور میشه تو این ورژن کاری کرد که با بالا اومدن سرور اصلی یه سری وی پی اس ها اتوماتیک شروع به کار کنن؟
یه سوال دیگه
چطور میشه پورت یوزر رو به 100-10-1000 لیمیت کنم؟
پست اولیت که تو وی ام ورم نرفت برات عکس بگیرم اگه میتونی خودت عکی بزار من ادیت میکنم بهت میدم
پست دومت هم وقتی vmware تولز نصب نداشته باشی پرت 10 هست
وقتی نصب کنی میره رو 1 گیگ
فکر کنم با خود Vmware تولز بشه یه کاری کرد
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
عکس از صفحه اول وی ام ور؟پست اولیت که تو وی ام ورم نرفت برات عکس بگیرم اگه میتونی خودت عکی بزار من ادیت میکنم بهت میدم
چطور ممکنه راهنمایی کنی؟وقتی نصب کنی میره رو 1 گیگ
فکر کنم با خود vmware تولز بشه یه کاری کرد
اره از صفحه اصلی بگیرعکس از صفحه اول وی ام ور؟
باید یه چک بکنمچطور ممکنه راهنمایی کنی؟
برا خودم پیش نیومده بود تا حالا
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
عکس رو پیوست کردم
vmware tip
اینو بکش پایین یه عکس دیگه بده
خودم پیدا کردم
واسه پورت چی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)