-
December 7th, 2016, 13:06
نصب وردپرس بعد از نصب whmcs و اتصال whm طلاهاست به whmcs
سلام دوستان, من از طلاهاست نمایندگی هاست رو خریدم و whmcs رو نصب کردم و حالا دو تا مشکل دارم:
1: whmcs روی ریشه اصلی نصب شده و میخام وردپرس رو نصب کنم, وردپرس رو آپلود کردم و اونو از حالت فشرده درآوردم حالا میخام وردپرس رو نصب کنم قبلا میرفتم دامنه سایت , اما حالا وقتی به دامنه سایت میرم به جای اینکه بره به مراحل نصب وردپرس میره صفحه اصلی whmcs
چطوری وردپرس رو نصب کنم؟
و سوال دومم اینه که چطور whmcs رو به whm طلاهاست وصل کنم؟
goldinsite.com
-
-
December 7th, 2016 13:06
# ADS
-
December 7th, 2016, 13:12
پاسخ : نصب وردپرس بعد از نصب whmcs و اتصال whm طلاهاست به whmcs
نوشته اصلی توسط
goldinsite
سلام دوستان, من از طلاهاست نمایندگی هاست رو خریدم و whmcs رو نصب کردم و حالا دو تا مشکل دارم:
1: whmcs روی ریشه اصلی نصب شده و میخام وردپرس رو نصب کنم, وردپرس رو آپلود کردم و اونو از حالت فشرده درآوردم حالا میخام وردپرس رو نصب کنم قبلا میرفتم دامنه سایت , اما حالا وقتی به دامنه سایت میرم به جای اینکه بره به مراحل نصب وردپرس میره صفحه اصلی whmcs
چطوری وردپرس رو نصب کنم؟
و سوال دومم اینه که چطور whmcs رو به whm طلاهاست وصل کنم؟
goldinsite.com
با سلام
در ریشه wordpress رو نصب کنید
و بعد یک پوشه بسازید مثلا به اسم : Client
و بعد اسکریپت Whmcs رو درون پوشه نصب کنید
که سایت شما
Yoursite.com با وردپرس بالا میاد
Yoursite.com/client با whmcs بالا میاد
برای اتصال whm به whmcs هم باید در سیستم whmcs سرور رو اضافه کنید
با یک سرچ کوچک در گوگل آموزش تصویری هم یافت میشود
موفق باشید
-
-
December 7th, 2016, 14:46
ممنون دوست عزیز,
whmcs من نصب شده است. اگر پرتال رو انتقال بدم به پوشه ای مثله cilent مشکلی که پیش نمیاد؟
-
-
December 24th, 2016, 21:45
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
goldinsite
ممنون دوست عزیز,
whmcs من نصب شده است. اگر پرتال رو انتقال بدم به پوشه ای مثله cilent مشکلی که پیش نمیاد؟
درود
دوست عزیز برای حل مشکلتون 2 راه هستش
یکی که دوستمون گفتن. ینی محل نصب whmcs رو به یه پوشه ای مثل clients یا portal یا هر پوشه دلخواه منتقل کنین. برای انتقال هم ابتدا از داخل پنل ادمین اسکریپت whmcs نسبت به تغییر آدرس نصب اسکریپت اقدام کنین و بعد فایلهارو move کنین
راه دوم حل مشکلتونم اینه که هم وردپرس و هم whmcs در روت هاست باقی بمونن. ابتدا یک اسکریپت رو نصب کنین (که شما اول whmcs رو نصب کردین). بعد از اون هم وردپرس رو نصب کنین. در نصب وردپرس ، ادرس domain.com/install رو فراخوانی کنین و دقت کنین که پوشه install وردپرس در روت باشه و پوشه مربوط به اینستال whmcs رو حذف کرده باشین
به این ترتیب هم میتونین نصب معروف وردپرس رو تموم کنین و پوشه اینستال این اسکریپت رو هم حدف کنین
موفق باشین
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-