-
November 27th, 2016, 11:42
عضو انجمن
مانیتورینگ پاکت های udp
با سلام
دوستانی که در زمینه شبکه فعالیت میکنند .
بهترین روش برای مانیتورینگ و برسی میزان پاکت ها بر روی پروتوکل UDP نیاز دارم .
البته فقط صحت در ارسال پاکت نیاز نیست ، نیاز دارم از در روتی که پاکت عبور میکند میزان پاکت لاست نمایش داده شود
از طریق iperf مشکلی که هست روت های مشکل دار و.. مشخص نمیشود
با تشکر
ویرایش توسط lemo1996 : November 27th, 2016 در ساعت 11:45
-
-
November 27th, 2016 11:42
# ADS
-
November 27th, 2016, 12:16
عضو دائم
پاسخ : مانیتورینگ پاکت های udp
سلام
چه تجهیزاتی در اختیار دارید؟ روتر، سویچ ، فایروال، یو تی ام؟
یا فقط از روی سیستم عامل می خواید این کنترل انجام بشه؟
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2016, 12:50
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
چه تجهیزاتی در اختیار دارید؟ روتر، سویچ ، فایروال، یو تی ام؟
یا فقط از روی سیستم عامل می خواید این کنترل انجام بشه؟
باسلام
روتر و فایروال بر روی شبکه قرار دارد .
موردی که هست ، اختلالی بر روی پروتوکل UDP ایجاد شده که برخی کاربران در اتصال به سرویس های ما (برخی ISP های ) دچار پاکت لاست در این پروتوکل هستند ،مشکل سخت افزاری از سمت ما نیست از سمت مرکز داده است .
ولی جهت برسی که در کدام مسیر این اختلال ایجاد شده به دنبال همچین روشی هستیم ، نرم افزار هایی مانند pingplotter برای روتینگ خیلی خوب هستند و مشکل اینجاست که یا بر پایه ICMP هستند یا TCP .
بر روی تمامی سرویس های ADSL این مشکل نیست ، از اینجهت مشکل سخت افزاری از سمت ما نیست . در مسیر مشکلی باید باشه .
-
-
November 27th, 2016, 13:36
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
lemo1996
باسلام
روتر و فایروال بر روی شبکه قرار دارد .
موردی که هست ، اختلالی بر روی پروتوکل UDP ایجاد شده که برخی کاربران در اتصال به سرویس های ما (برخی ISP های ) دچار پاکت لاست در این پروتوکل هستند ،مشکل سخت افزاری از سمت ما نیست از سمت مرکز داده است .
ولی جهت برسی که در کدام مسیر این اختلال ایجاد شده به دنبال همچین روشی هستیم ، نرم افزار هایی مانند pingplotter برای روتینگ خیلی خوب هستند و مشکل اینجاست که یا بر پایه ICMP هستند یا TCP .
بر روی تمامی سرویس های ADSL این مشکل نیست ، از اینجهت مشکل سخت افزاری از سمت ما نیست . در مسیر مشکلی باید باشه .
فکر می کنم با سنسور udp نرم افزار prtg به چیزی که می خواید برسید
http://www.paessler.com/
-