-
June 11th, 2016, 21:18
عضو انجمن
سرور مجازی با ۷۰درصد تخفیف مخصوص کاربران جدید
ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان شرکت کندوهاست آفر هفتاد درصدی را برای سرویس های سرور مجازی و هاست خود برای مشتریان جدید در نظر گرفته است . سرور مجازی شامل کل پلن ها به علاوه سرور مجازی SSD می باشد . برای دریافت اطلاعات کامل تر در مورد ویژگی سرویس ها و سرورهای کندوهاست لینک های زیر را مشاهده نمایید.
معرفی ویژگی های سرویس های کندهاست
معرفی ویژگی های سرور SSD کندوهاست
سرورهای کندوهاست از دیتاسنتر معتبر و مشهور دنیا OVH کانادا بوده و با بالاترین امنیت و بهترین کیفیت به حضور مشتریان ارائه می گردد.همچنین سرورهای SSD کندوهاست نیز از دیتاسنتر OVH در فرانسه می باشد که برای کاربران ایرانی پینگ بسیار مناسبی خواهد داشت و بهترین گزینه برای راه اندازی کسب و کارهای تجاری و آنلاین از نظر سرعت و کارایی می باشد.
برای آشنایی با دیتاسنتر OVH ویدئوی زیر را که توسط تیم کندوهاست ترجمه و تهیه شده است تماشا نمایید:
ویدئوی معرفی دیتاسنتر OVH کانادا
کد تخفیف : rmzn-srv
سفارش : http://kandohost.com/vps
و هر گونه سوال خود را نیز در بخش پشتیبانی ارسال نمایید.

همچون همیشه همراه با بهترین کیفیت و نو آوری در خدمت شماییم
با آرزوی قبولی طاعات و شیرین ترین لحظات برای شما اعضای جدید کندوهاست
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
June 11th, 2016 21:18
# ADS
-
June 11th, 2016, 23:55
پاسخ : سرور مجازی با ۷۰درصد تخفیف مخصوص کاربران جدید
-
-
June 12th, 2016, 00:00
عضو جدید
قیمت ها که همونه قیمت بالا زدین و تخفیف 70 زدین فرق زیادی نکرده
-
-
June 12th, 2016, 00:23
رم یک 35 تومن بدون تخفیف؟
کدوم لوکیشن دارین مگه؟ من رم 4 از یکی از افرادی که مطمئنم دیگه نه اورسل میکنه نه هیچ مشکلی داره سرویساش 23 گرفتم
-
-
June 12th, 2016, 03:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Riko
قیمت ها که همونه قیمت بالا زدین و تخفیف 70 زدین فرق زیادی نکرده

دوست عزیزم شما کجا دیدین سرور مجازی 7 هزار تومان داده بشه ؟ :o
قیمت ماهانه 24500 تومان هست که با 70% تخفیف هم میشه 7 هزار تومن ! آیا سرور یا حتی هاست با 7 هزار تومن میشه خرید !؟
قیمت های موجود در سایت بدون تخفیف هستند و تخفیف بعد از وارد کردن کد تخفیف اعمال میشه.
- - - Updated - - -
رم یک 35 تومن بدون تخفیف؟
یعنی 35 تومن برای سرور مجازی 1گیگ رم اختصاصی زیاد هست ؟ که البته با تخفیف 70% در ماه اول میشه 10 تومن !
دوست خوبم امتحانش تقریبا رایگان هست ! میتونید سفارش بدین با تخفیف و تست کنید ! در ضمن در صورت ناراضی بودن میتونید درخواست مانی بک بدین 
کدوم لوکیشن دارین مگه؟ من رم 4 از یکی از افرادی که مطمئنم دیگه نه اورسل میکنه نه هیچ مشکلی داره سرویساش 23 گرفتم
یکی از معروفترین و معتبرترین دیتاسنترهای دنیا که لینکشم در تاپیک دادیم : OVH Canada & France
اگر دقت کرده باشید مجازی سازمون KVM Virtualizor هست که نمیشه به هیچ وجه اورسل کرد .
این همکارمون نمیدونم چجوری صرف میکنه که به این قیمت سرور 1 گیگ میده !
ما بدون واسطه خرید می کنیم از OVH با این حال همچین قیمتی برامون قابل درک نیست و قیمت کف رو گذاشتیم. همکاری که فرمودین از چه دیتا سنتری میتونن به این ارزونی سرور تهیه کنن که با این قیمت سرویس ارائه میدن !؟
و اگر دقت کرده باشید مجازی سازمون KVM Virtualizor هست که نمیشه به هیچ وجه اورسل کرد . باز میتونید تست کنید.
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
-
-
June 12th, 2016, 11:45
عضو جدید
-
-
June 12th, 2016, 15:12
عضو انجمن
بله فقط ماه اول ، ولی برای مشتریان جدید برای تمدید در ماه دوم نیز تخفیفاتی در نظر گرفته ایم
- - - Updated - - -
نه فقط برای ماه اول
ویرایش توسط succes : June 12th, 2016 در ساعت 15:14
-
-
June 12th, 2016, 22:32

نوشته اصلی توسط
succes
دوست عزیزم شما کجا دیدین سرور مجازی 7 هزار تومان داده بشه ؟ :o
قیمت ماهانه 24500 تومان هست که با 70% تخفیف هم میشه 7 هزار تومن ! آیا سرور یا حتی هاست با 7 هزار تومن میشه خرید !؟
قیمت های موجود در سایت بدون تخفیف هستند و تخفیف بعد از وارد کردن کد تخفیف اعمال میشه.
- - - Updated - - -
یعنی 35 تومن برای سرور مجازی 1گیگ رم اختصاصی زیاد هست ؟ که البته با تخفیف 70% در ماه اول میشه 10 تومن !
دوست خوبم امتحانش تقریبا رایگان هست ! میتونید سفارش بدین با تخفیف و تست کنید ! در ضمن در صورت ناراضی بودن میتونید درخواست مانی بک بدین
یکی از معروفترین و معتبرترین دیتاسنترهای دنیا که لینکشم در تاپیک دادیم : OVH Canada & France
اگر دقت کرده باشید مجازی سازمون KVM Virtualizor هست که نمیشه به هیچ وجه اورسل کرد .
این همکارمون نمیدونم چجوری صرف میکنه که به این قیمت سرور 1 گیگ میده !
ما بدون واسطه خرید می کنیم از OVH با این حال همچین قیمتی برامون قابل درک نیست و قیمت کف رو گذاشتیم. همکاری که فرمودین از چه دیتا سنتری میتونن به این ارزونی سرور تهیه کنن که با این قیمت سرویس ارائه میدن !؟
و اگر دقت کرده باشید مجازی سازمون KVM Virtualizor هست که نمیشه به هیچ وجه اورسل کرد . باز میتونید تست کنید.
از آمریکا دارن ولی چون کولو هست اینطوریه
-
تعداد تشکر ها از heatleap به دلیل پست مفید
-
June 13th, 2016, 02:43
خیلی کند هست وی پی اسی که به من تحویل داده شده
در حالی که از آمریکا چندین سرویس دارم و قطعا مشکل از سمت من نیست
-
-
June 13th, 2016, 04:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amir_amd
خیلی کند هست وی پی اسی که به من تحویل داده شده
در حالی که از آمریکا چندین سرویس دارم و قطعا مشکل از سمت من نیست
محدودیت شبکه اعمال نشده روی هیچ سروری و چنین گزارشی از هیچ کاربری دریافت نشده است.
لطفا تیکت بزنید تا بدونیم سرویستون چی هست و بررسی کنیم شاید conflict ip address رخ داده یا کانفیگ شبکه سیستم عامل ادیت شده و مختل شده. حتما بررسی میکنیم
همونطور که در سایت OVH هست :
ویرایش توسط succes : June 13th, 2016 در ساعت 04:47
-