ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi به همراه vnc ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
WHMCS ESX/ESXI ماژول
WHMCS - ESX/ESXI Addon ( CyberESXI v4.2 ) + VNC + HTML5 + JAVA
امکانات
1 - Power off - Power on - Reset - Reboot os - Shutdown os - suspend - VNC
2 - نمایش اطلاعات وی پی اس ها
Ram - Ram Usage - Cpu - Cpu Usage - Space - Free Space - IP - Hostname - Power State - UpTime - BootTime - VNC info
3 - انتخاب VMID از لیست بدون نياز به VMID
4 - امکان کارکردن با چند سرور
5 - امکان تغییر قالب نمایش اطلاعات و دکمه های تغییر وضعیت در محیط کاربری و ادمین
6 - امکان غیرفعال کردن نمایش اطلاعات برای کاربر و یا ادمین
7 - بخش نمایش وضعیت همه سرویس هاي فعال که در سیستم ثبت شده اند
8 - امکان تغییر وضعیت هر سرویس با يك كليك
9 - بخش Quick Insert برای انتخاب VMID از لیست سرویس های همه سرورهای فعال برای هر مشتری و تغییر سرور و محصول و فیلد آی پی به صورت سریع
10 - قابلیت کار با VMWARE ESX و ESXi
11 - سرعت بالا در اجراي دستورات نسبت به نسخه هاي مشابه
12 - عدم نیاز به اکستنشن php_ssh2
13 - امکان ساسپند خودکار
14 - امکان unsuspend خودکار
15 - همراه با راهنماي نصب فارسي
16 - دو زبان فارسي و انگليسي
17 - تحويل و تمديد اتوماتيك پس از پرداخت (مربوط به لايسنس ماژول نه سرور )
------ v4.1 ------------
18 - Html5 VNC , Java VNC در پنل كاربر ( اتصال به VNC بدون نياز به برنامه جانبي در Html5 - البته يك سرور براي ايجاد ارتباط نياز هست كه بايد ابزار سايبر روي اون نصب بشه )
------ v4.2 ------------
بهبود vnc و حل مشكلات گزارش شده .
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi به همراه vnc ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
سلام به عنوان اولین کسی که تست کردم
زمانی که پورت رو فعال می کنه و وارد vnc viewer می کنم ارور میده که پورت نا معتبر هستش
پورت 500002 بود
مشکل از کجاست؟
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی 14003975440 http://amniran.org شماره تماس: 02833699741-09367971313 ایدی یاهو: amniran1
پاسخ : ماژول whmcs براي مجازي سازهاي ESX/ESXi به همراه vnc ( سرعت بالا نسبت به نسخه هاي مشابه )
سلام
براي حل مشكلتون دسترسي تيكت بزنيد تا چك كنم و حل كنم مشكل رو
با تشكر
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط dark_7qe
زمانی که پورت رو فعال می کنه و وارد vnc viewer می کنم ارور میده که پورت نا معتبر هستش
پورت 500002 بود
مشکل از کجاست؟
مطمين هستيد پورت 500002
پورت بايد 50002 تعريف شده باشه
تنظيمات فايل وال را انجام داديد ؟ ( اگر انجام نداديد فايل آموزش VNC را از بخش كاربري دانلود نماييد و انجام بديد )
اگر باز هم مشكل داشتيد
دسترسي تيكت بزنيد تا چك كنيم
ویرایش توسط ircpanel : January 10th, 2016 در ساعت 15:52
سلام
از نظر گرافیکی برنامه قدیمی هست. در سطح ماژول وارزهاست سابق.
پیشنهاد میکنم با سلیقه بیشتری در زمینه رابط کاربری کار کنید ایکن های با کیفیت تر، جداول زیبا تر.
با سپاس
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
نوشته اصلی توسط nimafire
سلام
از نظر گرافیکی برنامه قدیمی هست. در سطح ماژول وارزهاست سابق.
پیشنهاد میکنم با سلیقه بیشتری در زمینه رابط کاربری کار کنید ایکن های با کیفیت تر، جداول زیبا تر.
با سپاس
سلام
درست ميفرماييد
با تشكر
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط dark_7qe
پورت 500002 بود
مشکل از کجاست؟
مشكل از يكي از دستورات php بود ك حل شد . فايلها را مجددا دانلود نماييد و جايگزين كنيد ( سرورهايي ك وي ان سي فعال شده هم تيكت بزنيد تا بگيم چطوري به حالت اول برگردونيد )