با سلام خدمت اساتید
بنده قصد دارم در پنل دایرکت ادمین برای یک کاربر خاص که ارسال اسپم دارد سرویس ایمیل را کلا غیر فعال کنم (هدفم تعیین محدودیت در تعداد ارسال ایمیل نیست)
متاسفانه با سرچ در گوگل به نتیجه ای نرسیدم.
دوستان متخصص راهنمایی بفرمایند.
با سلام خدمت اساتید
بنده قصد دارم در پنل دایرکت ادمین برای یک کاربر خاص که ارسال اسپم دارد سرویس ایمیل را کلا غیر فعال کنم (هدفم تعیین محدودیت در تعداد ارسال ایمیل نیست)
متاسفانه با سرچ در گوگل به نتیجه ای نرسیدم.
دوستان متخصص راهنمایی بفرمایند.
ابتدا بر روی نام یوزر مورد نظر کلیک کرده و سپس به بخش modify user رفته و تعداد ارسال ایمیل در روز را برای یوزر مورد نظر بر روی 1 قرار دهید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
امکان بستن یک پورت خاص برای یک کاربر در دایرکت ادمین میسر نمی باشد و راهی که خدمتتان عنوان شد تنها راه موجود می باشد که فقط از کاربر مورد نظر در صورت ارسال اسپم یک ایمیل در روز ارسال شود.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
امکان شخصی سازی در دایرکت ادمین برای یک کاربر از نظر مسدود سازی پورت وجود ندارد؛ راه حلی که خدمتتان عنوان شد راه حل عملی و اجرایی می باشد و در صورت انجام و در صورتی که دایرکت ادمین شما مشکل نداشته باشد اجازه ارسال کاربر بیش از تعداد تعریف شده را نخواهد داد.
سلام
من بلد نیستم اما نت افراز می تونه برای هر یوزرش توابع php رو به دلخواه فعال و غیرفعال کنه.
شما هم اگر بتونید تابع mail رو برای یوزر مورد نظر غیرفعال کنید دیگه نمی تونه به هیچ وجه اسپم ارسال کنه.
اون رو روی 1 بذارید. وارد هاست بشید با لاگ ها رد فایل شلی که داره ارسال میکنه رو ردیابی کنید.
اگر هم شل نیست و کاربر خودش داره میفرسته عذرش رو بخوایید.
لقمه رو دور سر نپیچید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)