اهمیت دستورات اجرا شده زیاد نیست ! حتی اگر کامل انجام نشوند خیلی اتفاق بدی نمیفته و بعدا موردی انجام میشه.
اهمیت دستورات اجرا شده زیاد نیست ! حتی اگر کامل انجام نشوند خیلی اتفاق بدی نمیفته و بعدا موردی انجام میشه.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
با توجه به اینکه به نظر میرسید برنامهای واسه اینکار وجود نداره مجبور شدم از همون برنامه php واسه اینکار استفاده کنم.
دستورات ساده رو میذارم شاید یکی دیگه هم کارش بیاد. من خودم با php و اتصال به دیتابیس قضیه رو حل و فصل کردم و اطلاعات آیپی و یوزر و پسورد داخل دیتابیس وارد برنامه میشد.
کد:<?php ini_set('display_errors', 1); set_time_limit(0); $ip = "10.10.10.10"; $user = "user"; $pass = "pass"; $fp = fsockopen($ip, 23, $errno, $errstr, 30); if (!$fp) { echo "$errstr ($errno)<br />\n"; die(); } else { fwrite($fp, $user."\n"); usleep(555555); fwrite($fp, $pass."\n"); usleep(555555); fwrite($fp,"comands\n"); usleep(222222); fwrite($fp,"comands\n"); usleep(222222); fwrite($fp,"comands\n"); usleep(222222); fwrite($fp,"comands\n"); usleep(222222); fwrite($fp,"comands\n"); usleep(222222); fclose($fp); } ?>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)