سلام
همونطور که می دونید برای نصب ESXi در هتزنر باید مبلغی رو بپردازید. یا اینکه سه ساعت درخواست لارا به پشتیبانی بدید و با استفاده از کنسول kvm این کار رو انجام بدید.بدون هیچ هزینه ای.
مراحل کار خیلی سخت نیست. این اموزش رو به صورت pdf برای دوستانی که مثل خودم اول راه هستند تهیه کردم.
من دل مشغولی بزینسی بعنوان وب هاستینگک رو ندارم. اگر الانم درگیر کانفیگ سرور و.. شدم قثط بخاطر اینکه بتونم مستقل سایتم رو اداره کنم و درگیر برخی کلاه برداران و شیادان وب هاشتینگ نشم.
اونهایی که مثل من وارد مباحث هاستینگ شدن می دونن چی میگم.
درخواستم این اگه برخی دوستان وب هاستینگی بخاطر مسائل مالی و رقابتی بزور یک کلام کمکمون میکنند، حداقل خود ما اگر چیزی یاد میگیریم به هم مخلصانه یاد بدیم.
ااز ساتید وب هاستینگ که از در اختیار قرار دادن دانششون هراسی ندارند، درخواست میکننم اگر نکته ای در آموزش هست که ناگفته مونده بیان کنند که من و دیگر دوستان بتونیم با اشراف بیشتری سرورمون رو مدیریت کنیم.
پاسخ : آموزش نصب ESXi توسط Lara در دیتا سنتر هتزنر
سلام من ی مشکل دارم داخل اموزش
من وقتی ک ایزو رو مانت کردم و روی دکمه کنترل یف دیلیت زدم
مستقیم نرفت رو ایزو
بعد شما گفتید داخل اموزش ک ک سرور رو ریست کنید و در صحفه اول بوت کدوم رو اختصاص داده ب بوت منو
حالا 2 سوال دارم
وقتی ک پنل سرور رو ریست دادم
حالا صحفه اول بوت کجاست ک ببنم چ دکمه ای اختصاص داده ب بوت منو
بعد مثلا فهمید f11 هس بعد این f11 رو تند تند کجا بزنم یعنی روش کلیک کنم درپنل هتزنز یا kvm
مشکل فوریه میشه ب دو سوال سریع جواب بدید
- - - Updated - - -
؟
مستقیم نرفت رو ایزو
بعد شما گفتید داخل اموزش ک ک سرور رو ریست کنید و در صحفه اول بوت کدوم رو اختصاص داده ب بوت منو
حالا 2 سوال دارم
بعد مثلا فهمید f11 هس بعد این f11 رو تند تند کجا بزنم یعنی روش کلیک کنم درپنل هتزنز یا kvm
مشکل فوریه میشه ب دو سوال سریع جواب بدید؟
پاسخ : آموزش نصب ESXi توسط Lara در دیتا سنتر هتزنر
نوشته اصلی توسط sepehr00
مستقیم نرفت رو ایزو
حالا 2 سوال دارم
مشکل فوریه میشه ب دو سوال سریع جواب بدید
- - - updated - - -
؟
مستقیم نرفت رو ایزو
حالا 2 سوال دارم
حالا صحفه اول بوت کجاست ک ببنم چ دکمه ای اختصاص داده ب بوت منو بعد مثلا فهمید f11 هس بعد این f11 رو تند تند کجا بزنم یعنی روش کلیک کنم درپنل هتزنز یا kvm
مشکل فوریه میشه ب دو سوال سریع جواب بدید؟
شما بعد از مانت ایمیج و ریستارت در kvm دکمه f11 رو پشت سر هم بزنید. منوی نصب نمایان میشه