-
July 30th, 2015, 10:01
خرید و فروش ارزهای مجازی پرداخت فاکتور پی پال مستر ویزا وب مانی نتلر وسترن یونیون مانی گرم ...
با درود
خرید و فروش ارزهای مجازی پرداخت فاکتور پی پال وب مانی نتلر وسترن یونیون مانی گرم با سورس بانکی...
پرداخت فاکتور و فروش با پی پال مستر ویزا وب مانی اسکریل(مانی بوکرز) پرفکت مانی نتلر وسترن یونیون مانی گرم
نقد کردن درامد های ارزی شما از سایت های معتبر با قیمت مناسب
پرداخت حق اشتراک سایت های مختلف خرید انواع لایسنس های نرم افزار و اسکریپت
صدور کارت های اعتباری با نام و بی نام
Paypal Master/Visa WebMoney Skrill/Moneybookers Neteller PerfectMoney Alertpay WesternUnion Moneygram BankTransfer
برای قیمت با یاهو و اسکایپ یا شماره 09159315039 محمد حیرانی تماس بگیرید.
دلار پوند یورو با فی مناسب موجود میباشد
ویرایش توسط crowlink : August 4th, 2015 در ساعت 10:12
-
تعداد تشکر ها ازcrowlink به دلیل پست مفید
alborzdata, bitbit, enekas1635, ertebat7, gharibion, hosnaco.com, hrezaei, hunterElite, inj3ct0r, javadezati, k-h, kyko, masoudflasher, morteza1200, nanajoon, penfulmega, Ringmoon, sat_light, smartman, tombstone, xmohammadx, Zimaserver
-
July 30th, 2015 10:01
# ADS
-
July 30th, 2015, 11:43
پاسخ : خرید و فروش ارزهای مجازی پرداخت فاکتور پی پال مستر ویزا وب مانی نتلر وسترن یونیون مانی گرم ...
-
-
July 30th, 2015, 12:57
پاسخ : خرید و فروش ارزهای مجازی پرداخت فاکتور پی پال مستر ویزا وب مانی نتلر وسترن یونیون مانی گرم ...
سلام خدمت جناب حیرانی عزیز
چندین و چند مورد پرداخت و ریال کردن ارز برامون انجام دادن ، تائید میشن
-
-
August 5th, 2015, 19:52
سلام
کارشون درستِ من که مشتریشون شدم. تلفنشون جواب میدن/ skype هم دارند / کار رُ سری انجام میدن. مدارکِ بیخودی هم نیاز نیست بهشون بدیم.
-
-
August 6th, 2015, 00:28
سورس تون برای محاسبه ارز را بگویید
نرخ کارمزد شما؟
من پرداخت یورو درم معمولا
-
-
August 6th, 2015, 08:36
نوشته اصلی توسط
DjMohsen
سورس تون برای محاسبه ارز را بگویید نرخ کارمزد شما؟ من پرداخت یورو درم معمولا
با درود سورس بانکی(سانتاندر لندن) هست حساب بانک و پی پال هم از نوع بیزینس و شرکتی میباشد
-
-
September 29th, 2015, 19:08
پرداخت بیتکوین وب مانی آلرت پی پیزا اوکی پی و سایر گزینه ها به زودی
-
-
September 30th, 2015, 00:34
ایشون برای من یک پرداخت پی پال انجام دادند.
باتشکر
-
-
October 2nd, 2015, 19:03
سلام کارت فیزیکی هم میفروشید
قیمت برای 350 دلار
تحویل سریع
-
-
October 2nd, 2015, 19:48
نوشته اصلی توسط
madsky14
سلام کارت فیزیکی هم میفروشید
قیمت برای 350 دلار
تحویل سریع
با درود
کارت مستر ویزا با نام و بی نام از اروپا صادر میشود
کارت ها با قیمت های مختلف و کاربرد های مختلف صادر میشود
برای اطلاعات بیشتر در تماس باشید
با تشکر
-