-
July 29th, 2015, 18:30
سوال در مورد دوره های آموزشگاهی php
با سلام.
دوستان بنده می خوام در یک دوره آموزش php , mysql شرکت کنم.
اما نمیدونم کدام از همه حرفه ای تر و بهتر هست.
الان بیشتر برنامه نویس مد نظرم هست :
http://barnamenevis.info/course/php
دوستان اگر آموزشگاه یا دوره خوب سراغ دارید لطفا در همین تاپیک بفرمایید تا هم من و دیگران که مثل من هستند دعاتون کنند.
با تشکر
- - - Updated - - -
up
- - - Updated - - -
up
-
-
July 29th, 2015 18:30
# ADS
-
July 29th, 2015, 18:40
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد دوره های آموزشگاهی php
سلام.
اگر حوصله کنید به صورت خودآموز فراگیری کنید خیلی بهتر جواب میگیرید از نظر یادگیری...
از منابع php.net و خیلی از سایت های ایرانی هم می توانید استفاده کنید.
ویرایش توسط shahinmq : July 29th, 2015 در ساعت 18:42
-
تعداد تشکر ها از shahinmq به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2015, 20:50
نوشته اصلی توسط
sheagle
سلام.
اگر حوصله کنید به صورت خودآموز فراگیری کنید خیلی بهتر جواب میگیرید از نظر یادگیری...
از منابع php.net و خیلی از سایت های ایرانی هم می توانید استفاده کنید.
تا حدودی با این کار پیش رفتم اما می خوام یک دوره بصورت عملی زیر نظر استاد کار کنم تا با تمرین زیاد زود راه بیفتم.
-
-
July 29th, 2015, 21:08
عضو انجمن
لینکی که قرار داده بودید قصد دارن به شما آموزش برنامه نویسی یک سیستم مدیریت محتوا را بدن ، شما با هدف اینکه قصد دارید برای خودتان یک سیستم مدیریت محتوا بنویسید شروع به یادگیری کنید . شخصا از خودآموزی نتیجه ی بهتری میگیرم.
اگر مایل بودید در همین تاپیک تمام مواردی که نیاز هست تا یادبگیرید رو بهتون منبع میدم خودتون کار کنید و کم کم سیستم مدیریت محتوا بنویسید...
اگر هم حتما مایل به حضور در کلاس هستید فکر می کنم همون برنامه نویس گزینه ی مناسبی باشه.
-
تعداد تشکر ها ازshahinmq به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2015, 16:11
سلام من در آموزشگاه تحلیل داده آموزش sql دیدم خیلی عالی یاد میدهد توصیه میکنم به سایت زیر مراجعه کنید
آموزشگاه تحلیل داده
-
-
August 12th, 2015, 17:44
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
sheagle
لینکی که قرار داده بودید قصد دارن به شما آموزش برنامه نویسی یک سیستم مدیریت محتوا را بدن ، شما با هدف اینکه قصد دارید برای خودتان یک سیستم مدیریت محتوا بنویسید شروع به یادگیری کنید . شخصا از خودآموزی نتیجه ی بهتری میگیرم.
اگر مایل بودید در همین تاپیک تمام مواردی که نیاز هست تا یادبگیرید رو بهتون منبع میدم خودتون کار کنید و کم کم سیستم مدیریت محتوا بنویسید...
اگر هم حتما مایل به حضور در کلاس هستید فکر می کنم همون برنامه نویس گزینه ی مناسبی باشه.
سلام
من چند وقتیه که دارم خودم از روی کتاب php یاد میگیرم
اولش یه کتاب گرفتم که فقط به صورت کلی همه دستورات را توضیح داده بود ولی هیچ مثالی نداشت
اینطوری خیلی بد بود چون مثلا تمام توابع آرایه ها را با عملکردشون میگفت ولی وقتی تصمیم میگیری یه چیزی کد نویسی کنی اصلا نمیدونی از چی باید استفاده کنی چون مثال عملی از آرایه ها ندیدی
یا مثلا وقتی کدهای قسمت آپلود فایل را میخونی درسته که میتونی یه فایل را آپلود کنی ولی اگه یه مثال عملی ببینی تازه میفهمی که چقدر مسائل امنیتی هستن که باید رعایت بشه
برای همین فکر کنم اگه یه کلاس درست و حسابی باشه که در سطح حرفه ای یاد بدن و بعد از خواندن کتاب به اون کلاس بریم خیلی عالی هست
البته الان یه کتاب گرفتم که با مثال توضیح داده و خیلی بهتر هست
اگه میشه لطف کنین منابع مورد نیاز برای نوشتن سیستم مدیریت محتوا را بفرمایین
-
-
August 12th, 2015, 22:21
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
mohsen68
سلام
من چند وقتیه که دارم خودم از روی کتاب php یاد میگیرم
اولش یه کتاب گرفتم که فقط به صورت کلی همه دستورات را توضیح داده بود ولی هیچ مثالی نداشت
اینطوری خیلی بد بود چون مثلا تمام توابع آرایه ها را با عملکردشون میگفت ولی وقتی تصمیم میگیری یه چیزی کد نویسی کنی اصلا نمیدونی از چی باید استفاده کنی چون مثال عملی از آرایه ها ندیدی
یا مثلا وقتی کدهای قسمت آپلود فایل را میخونی درسته که میتونی یه فایل را آپلود کنی ولی اگه یه مثال عملی ببینی تازه میفهمی که چقدر مسائل امنیتی هستن که باید رعایت بشه
برای همین فکر کنم اگه یه کلاس درست و حسابی باشه که در سطح حرفه ای یاد بدن و بعد از خواندن کتاب به اون کلاس بریم خیلی عالی هست
البته الان یه کتاب گرفتم که با مثال توضیح داده و خیلی بهتر هست
اگه میشه لطف کنین منابع مورد نیاز برای نوشتن سیستم مدیریت محتوا را بفرمایین
درود.
درسته کتاب بدون مثال جالب نیست اما حتی باز هم اگر بدون مثال باشه اما شما از ابتدا الگورتیم و فلوچارت را یاد میگرفتید بجای اینکه اول زبان برنامه نویسی را یادبگیرید درک بهتری از اون پیدا می کردید و حتی دیگه نیازی به مراجعه دوباره به کتاب یا منابع نیست.
الگوریتم و فلوچارت در هر زبان برنامه نویسی مشترک هستند. البته از یه جایی به بعد اصلا سمتش هم نمیرید به دلیل اینکه ملکه ی ذهنتون میشه.
به یکی دیگه از دوستان هم به این ترتیب گفتم یاد بگیرن :
1- فرا گیری الگورتیم و فلوچارت و انجام تمرین های فراوان جهت درک درست از برنامه نویسی و فرایند ها
2- کتاب جعفر نژاد قمی کامل مطالعه شود و مثال ها به صورت عملی انجام شود (خود کتاب بخش های مورد نیاز برای نوشتن یک سیستم مدیریت محتوارا کمی گفته)
3- در همین زمان که کتاب را مطالعه می کنید با این سایت هم جلو برید مثال هم زده شده : http://www.w3schools.com/php/default.asp برای شروع مناسبه
4- خوب حالا برای شروع نیاز به مثال های بیشتری دارید به همین جهت توصیه می کنم این 2 تاپیک که دوستان زحمت کشیدند را ببینید : http://www.webhostingtalk.ir/private...m&pmid=1351316 و http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=38771
5- بهترین سایت با زبان اصلی برای یادگیری php سایت مرجع یعنی php.net
انتظار نداشته باشید که بعد از 1 ماه سیستم مدیریت محتوا بنویسید ، ابتدا یک صفحه ساده جهت ورود اطلاعات به دیتابیس ، چک کردن اطلاعات از دیتابیس و ... بسازید. کم کم بهتره با استفاده از شئ گرایی (oop) برنامه نویسی حرفه ای رو شروع کنید.
توصیه می کنم از همون اول به شئ گرایی نپردازید از برنامه نویسی ممکنه زده بشید.
-
-
August 12th, 2015, 22:29
عضو انجمن
نظر من با توجه به حجم بالای فیلم های آموزشی این هست که سعی کنید به وسیله فیلم و کتاب و از راه خطا و آموزن ها یاد بگیرید و در انتها کلاس برید تا سوال های کلیدی و مهم رو بپرسید.
-