نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 73

موضوع: @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم jahromweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,817
    تشکر تشکر شده 
    1,727
    تشکر شده در
    1,204 پست

پیش فرض پاسخ : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@

باسلام

حرف های شما صحیح است اما فقط یک مورد :
    خود بنده تمایل داشتم و دارم که به صورت گروهی کار کنم (و برنامه هایی هم برای این مورد دارم) اما چیزی که هست کم نداشتیم که گروه های ۲ یا ۳ نفره تشکیل شده و بعد از چند مدت به هم خورده و هم مشتری شاکی شده و تاپیک شکایت و ... زده شده و هم دوستانی که با هم کار میکردند بعدا دشمن هم شده اند.
    کلا در کشور ما زیاد گفته میشه که شراکت اخرش به دعوا میرسه نه فقط در بحث نت و... همه جا! در دنیای حقیقی (غیر مجازی ) هم زیاد دیده ام حتی برادرانی که با هم خوب بودند و شریک شدند و مثلا یک شرکت زدند بعد از ۲ تا ۱۰ سال دعوا شده و الان شاید با هم حرف هم نزنند!
    به همین دلیل همیشه برای کار گروهی به این شکل ترس داشتم و دارم.
    البته سوء تفاهم نشه که به کسی اعتماد ندارم . نه دوستانی هستند که چندین ماه هست با هم کار میکنیم و موارد زیادی پیش امده که روت سرور ان ها دست من بوده و برعکس و درمواردی که یکی نیاز به کمک داشته دیگری کمک کرده اما بحث شراکت چیزی است که کمی نیاز به ریسک پذیری دارد.

درکشور ما (و شاید در جهان ) کسی که ایده ای دارد میترسد که به صورت گروهی روی ان کار کند زیرا احتمال سرقت ایده ( که ممکن است درامد زیادی و سود زیادی برایش داشته باشد)‌وجود دارد .(چیزی که برای من هم پیش امده و تا حدی ترسیده ام البته الان در مواردی گروهی با یکی از همکاران کار میکنم).

اگر راه حلی برای جلب این اعتماد و جلوگیری از ایجاد مشکلات در کار های گروهی و به خصوص شراکت دارید بفرمایید .(بجز بحث قرارداد رسمی و ... از این نظر مشکلی نیست)
    ================================================== ==================
    در بحث قیمت :
    نظر من روی سطح بندی قیمت هست چیزی که برخی از همکاران بزرگ نیز دارند.
    یعنی مثلا سطح ۱ و ۲ و ۳ داشته باشیم اولی مثلا قیمت ۲۰ هزار تومان بعدی ۵۰ هزار تومان و اخری نیز ۱۰۰ هزار تومان
    وقتی کاربری ۲۰ هزار تومانی را خرید احتمالا (احتمال ۹۰ درصد)‌ بار بعد سراغ ۵۰ هزار تومانی میرود زیرا مشکلات سرویس ارزان را مشاهده میکند و ممکن است به ۱۰۰ هزار تومانی هم برسد.
    همچنین اگر یک سرویس دهنده هر سه را ارایه کند سبب میشود که مشتری بفهمد که سرویس دهنده گران فروش نیست و بنابر سرویس ارایه شده هزینه میگیرد +‌ دیگران که ارزان میگیرند کیفیت کمی دارند و هرارزانی بی دلیل نیست و...

در جهان واقعی نیز چنین چیزی داریم مثلا در جابه جایی یک نفر با اتوبوس میرود کس دیگری با قطار و اخری نیز با هواپیما مسلما زمانی که هر سه باشد اگر فری که سوار اتوبوس شده یک بار سوار قطار شود علت گرانی را میفهمد و دوستدار کیفیت میشود .
    ویرایش توسط jahromweb : July 9th, 2015 در ساعت 01:10
    ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
    IRDirectAdmin:Hosting Solutions
    M.Tamadon:09172593746

2. تعداد تشکر ها از jahromweb به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    باسلام

خود بنده تمایل داشتم و دارم که به صورت گروهی کار کنم (و برنامه هایی هم برای این مورد دارم) اما چیزی که هست کم نداشتیم که گروه های ۲ یا ۳ نفره تشکیل شده و بعد از چند مدت به هم خورده و هم مشتری شاکی شده و تاپیک شکایت و ... زده شده و هم دوستانی که با هم کار میکردند بعدا دشمن هم شده اند.
    کلا در کشور ما زیاد گفته میشه که شراکت اخرش به دعوا میرسه نه فقط در بحث نت و... همه جا! در دنیای حقیقی (غیر مجازی ) هم زیاد دیده ام حتی برادرانی که با هم خوب بودند و شریک شدند و مثلا یک شرکت زدند بعد از ۲ تا ۱۰ سال دعوا شده و الان شاید با هم حرف هم نزنند!
    البته سوء تفاهم نشه که به کسی اعتماد ندارم . نه دوستانی هستند که چندین ماه هست با هم کار میکنیم و موارد زیادی پیش امده که روت سرور ان ها دست من بوده و برعکس و درمواردی که یکی نیاز به کمک داشته دیگری کمک کرده اما بحث شراکت چیزی است که کمی نیاز به ریسک پذیری دارد.

درکشور ما (و شاید در جهان ) کسی که ایده ای دارد میترسد که به صورت گروهی روی ان کار کند زیرا احتمال سرقت ایده ( که ممکن است درامد زیادی و سود زیادی برایش داشته باشد)‌وجود دارد .(چیزی که برای من هم پیش امده و تا حدی ترسیده ام البته الان در مواردی گروهی با یکی از همکاران کار میکنم).

اگر راه حلی برای جلب این اعتماد و جلوگیری از ایجاد مشکلات در کار های گروهی و به خصوص شراکت دارید بفرمایید .(بجز بحث قرارداد رسمی و ... از این نظر مشکلی نیست)
    در بحث قیمت :
    یعنی مثلا سطح ۱ و ۲ و ۳ داشته باشیم اولی مثلا قیمت ۲۰ هزار تومان بعدی ۵۰ هزار تومان و اخری نیز ۱۰۰ هزار تومان
    وقتی کاربری ۲۰ هزار تومانی را خرید احتمالا (احتمال ۹۰ درصد)‌ بار بعد سراغ ۵۰ هزار تومانی میرود زیرا مشکلات سرویس ارزان را مشاهده میکند و ممکن است به ۱۰۰ هزار تومانی هم برسد.
    همچنین اگر یک سرویس دهنده هر سه را ارایه کند سبب میشود که مشتری بفهمد که سرویس دهنده گران فروش نیست و بنابر سرویس ارایه شده هزینه میگیرد +‌ دیگران که ارزان میگیرند کیفیت کمی دارند و هرارزانی بی دلیل نیست و...

در جهان واقعی نیز چنین چیزی داریم مثلا در جابه جایی یک نفر با اتوبوس میرود کس دیگری با قطار و اخری نیز با هواپیما مسلما زمانی که هر سه باشد اگر فری که سوار اتوبوس شده یک بار سوار قطار شود علت گرانی را میفهمد و دوستدار کیفیت میشود .
    با سلام
    به نکته خوبی اشاره کردید مهندس
    اینکه شراکت ها بهم میخوره دلیل داره

من برخی از این شراکت ها رو دیدم
    خودم داشتم شاخ در میاوردم
    هاستینگی رو میشناختم که دو سال بود با هم شریک بودند و هیچ کدوم حتی همدیگر رو ندیده بودند
    بنده منظورم چنین شراکتی نیست
    به این بیشتر میشه خ ر ی ت گفت تا شراکت بلا نسبت دوستان

وقتی شما میخواهید کاری رو شروع کنید
    باید جمعی از متخصصین در اون زمینه باشید

برای مثال
    مدیریت سرور
    برنامه نویس
    طراح
    و .......

سرمایه گذاری کنید و تمامی موارد سرمایه رو به نام یک شرکت حقوقی بزنید
    و هرکس با توجه به سرمایه درصدی از شرکت را خریداری میکند
    وقتی شما قانونی کار کنید ، مشکلی ندارید

مشکل کار این هست که اول کار همه به صورت نوکرتم ، چاکرتم جلو میرن
    اینطور اگر شراکت کنید ، بله آخرش به ترکستان میره

ولی اگر از روز اول کار ، تمامی حد و حدود
    درصد سود و ضرر
    سرمایه اولیه
    وظیفه هرکس
    و تمامی موارد مشخص شود

کسی نمیتواند مشکل ساز بشه

تمامی شرکت های بزرگ کشور هم همین وضع رو دارند

شرکت های بزرگ برای یک نفر نیستند
    مجموعه سهامدارانی که شاید اصلا روحیات شبیه به هم نداشته باشند ، دور هم تشکیل شرکت میدند و رای اکثریت میشود روند شرکت

از ابتدا حرفه ای فکر کنید
    مشکلی پیش نمیاد

هرکس فاصله کار و دوستی رو رعایت نکرده
    به هیچ وجه نمیتونه به جای برسه

یا حق

4. تعداد تشکر ها ازnetmelli به دلیل پست مفید

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط jahromweb نمایش پست ها
    باسلام

در بحث قیمت :

سلام
    اول از همه صنف بدترین ظلم هست به هر کسب و کاری به هزاران دلیل که بدترینش پارتی بازیه

در مورد سوال شما جناب آقای 1 عزیز اگر شراکت بر پایه اصول باشه بدون قرارداد و... پایدار میمونه و نباشه پس با هزاران سفته و قرارداد محضری و... به فنا میره
    حالا بحث اینکه اصول شراکت چیه بنده با توجه به شناختی که از مدیریت شرکت دارم میدونم ناراحت نمیشند اشتراک بزارم. ایشون همیشه اعتقاد دارند شراکت چند متخصص در یک کار عین زندگی 2 زن با یک شوهر در خونه هست که مدام دعوا و.... ولی شراکت اصولی مثل زندکی پدر مادر و خواهر میمونه(بدون برادر) این یعنی چی یعنی اگر جناب 1 تو کار منیج و سرور و لینوکس تخصص دارند نیان با آقای 2 شریک بشند چرا؟ چون تخصص جفتشون یک چیزه و طبیعی هست شراکتشون تاثیر آنچنانی رو کارشون نمیزاره و هر دو نفر از اینکه یکروز دیگری ترکش کنه یا شراکت رو بهم بزنه ترس و واهمه ای نداره حالا جناب 2 بیاد با آقای 3 که بازاریاب خوبی هستند و منیج رو دوست ندارند شریک بشه چه خواهد شد؟ جناب 2 میبینه تمام تمرکزش رو گذاشته روی بخش فنی سرورها و... آقای 3 داره مشتری های خوب و به سایت رونق میده پس ایشون با دلگرمی تمام بکارشون میرسند و جناب 3 هر وقت ببینه شتری هائی که جذب کرده راضی و هر کدوم میشند یک بلندگو برای تبلیغات شرکت با قوت قلب بیشتری ادامه میده و هر دو میترسند نکنه نفر مقابل ترکش کنه!!! چرا؟ چون ناقص میشه و به نوعی نابود میشه
    این مثال که زدم به نوعی ساختاری ساده از کار بود. ولی مهمترین اصل روحیه کار تیمیه که باید باشه و افراد "من" نباشند و "ما"بشند البته این مورد متاسفانه در کشور ما اپیدمی بدی داره و همه میخوان رئیس باشند فارغ از اینکه رئیس باید شمع ریاست داشته باشه و سیاست بلد باشه و داشتن سیاست خوش خلقی و توان ارتباط بالا میخواد پس اگر اعضا به این فکر کنند که واقعا کی بهترینه براساس شناختی که دارند پس همه چیز جلو میره
    حالا وارد بحث کلان تر میشیم
    جناب 4 که روحیه ای که از ایشون سراغ دارم خیلی علاقه شدید به شبکه و... کارهای فیزیکی شبکه دارند پس یک گزینه خوب هستند برای کولوکیشن و یا ... پس اگر یک تیم با ایشون شریک بشه که روحیه و توان مکمل داشته باشند پس دیگه ایشون میره سمت علاقه و تخصص خودش و تیم مکمل هم کارهائی که بعضا ایشون الان انجام میده ولی دوست نداره رو پوشش میده و ته این تیم چی میشه یک لابی قوی در دنیای وب و مراودات اداری و....
    کسی رو میشناسم از لینوکس متنفره ولی عاشق ویندوزه و باور کن از بیل گیتس به ویندوز وارد تره اما چون تنهاست دیدم سروری های یونیکسی هم ارائه میده چرا چون نده 50% مشتریاش میپره!! ولی دیدم افرادی که متنفرن از ویندوز تا جائیکه روی لب تابشون هم یونیکس ابانتو نصب کردن چه میتونن بشن این دو در کنار هم؟؟!

بهر حال دنبال معجزه نباشید
    و از 2-3 نفر از دوستان که مدام در هتزنر و رداستیشن شیطنت میکنن درخواست میکنم نذارید مثل او وی اچ بشه اونا مثل ما نیستن و خاله خان باجی بازی رو دوست ندارند بخصوص ملت آلمان . فرانسویها که افتضاح هستند در زمینه تو خود بودن پس میخواید تخفیف بگیرید؟ روشهای معقول دیگر رو بکار ببرید مثلا: رقبای ما در عرصه سرور و هاستینگ از شرکتی دیگه خدمات میگیرند و با توجه به قیمتی که مرکز دیتاشون بهشون داده تونستن اکثر مشتریهای ما رو جذب کنن. آیا شما پلن و یا این امکان براتون هست یک فاکتور حمایتی به ما بدین که بتونیم مشتریهای خود رو که الان روی دیتا سنتر شما هستند رو حفظ کنیم؟!! باور کنید خیلی بهتر تا بگید. این سرور آی پی .... داره اطلاعات فیک میده و احتمال داره پرداختهاشون جعلی باشه چون قبلا از آی وب منع خدماتشون کردن!!! حالت اول پایداره ولی حالت دوم مسکن 10-15 روزست باز میره حساب میزنه و ممکنه همین بالا رو سر شما هم بیاره.
    حالا قیمت رو هرچی دوست دارید بدین اون دیگه سیاست شماست. ولی بخاطر رقابت کارهای غیر معقول نکنید چون همه ما ایرانی هستیم پس اشتباه شما به پای همه نوشته میشه بخصوص در این شرایط که محدود دیتا سنتری به ایرانی بطور روشن خدمات میده دستشون واقعا بازه
    ویرایش توسط starting : July 9th, 2015 در ساعت 02:09 دلیل: حفظ حریم خصوصی

6. تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها

جناب 4 که سوال پرسیدن رو مثال میزنم (من کامل میشناسید شرکت ما رو و.... کافی یک اسم 2 استیبلی ببرم فوری یک رساله مینویسی ولی نمیبرم)
    با سلام مجدد

با توجه به موارد کلی که ذکر کردید و صحبت هاتون فکر کنم بدانم کدام شرکت هستید، بگذریم.

برای بنده سوالی پیش آمده ،نظر کلی خودتان چیست ؟آیا فکر میکنید این تاپیک نتیجه ای دارد ؟
    شما یک هفته که نه چند روز دیگه درخواست سرویس بکنید با نهایت قیمت 10 تومان مشاهده خواهید کرد که آفرهای رنگارنگی حتی زیر 10 تومان دریافت میکنید.
    داخل این انجمن تاپیک های اینچنینی از بزرگان زیادی زده شده که الان خیلی از همان بزرگان هم نیستند و ول کردن و از انجمن رفتند یا کمرنگ هستند به نظر بنده هرکاری انجام میشه باید خارج از انجمن انجام بشه یا بدید.

یکی از قدیمی هایی که چنین کاری خواستند بکنند نیز آلما هاست بودند میتوانید با این افراد هم در ارتباط باشید اخلاقشون با شما تقریبا فکر کنم یکی باشه و به جاهای خوبی برسید.

دیگه نظر خاصی ندارم
    انشالله موفق باشید
    یاحق
    ویرایش توسط RoobinaServer : July 9th, 2015 در ساعت 02:23
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

8. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    با سلام مجدد

با توجه به موارد کلی که ذکر کردید و صحبت هاتون فکر کنم بدانم کدام شرکت هستید، بگذریم.

برای بنده سوالی پیش آمده ،نظر کلی خودتان چیست ؟آیا فکر میکنید این تاپیک نتیجه ای دارد ؟
    شما یک هفته که نه چند روز دیگه درخواست سرویس بکنید با نهایت قیمت 10 تومان مشاهده خواهید کرد که آفرهای رنگارنگی حتی زیر 10 تومان دریافت میکنید.
    داخل این انجمن تاپیک های اینچنینی از بزرگان زیادی زده شده که الان خیلی از همان بزرگان هم نیستند و ول کردن و از انجمن رفتند یا کمرنگ هستند به نظر بنده هرکاری انجام میشه باید خارج از انجمن انجام بشه یا بدید.

یکی از قدیمی هایی که چنین کاری خواستند بکنند نیز آلما هاست بودند میتوانید با این افراد هم در ارتباط باشید اخلاقشون با شما تقریبا فکر کنم یکی باشه و به جاهای خوبی برسید.

دیگه نظر خاصی ندارم
    انشالله موفق باشید
    یاحق
    سلام
    ببینید ما دنبال نتیجه نیستیم و اگر دقت کنید کشانیکه در تاپیک شرکت کردند افرادی هستند که فلواقع میدونیم سیاستشون این بوده و هست. حالا هدف این تاپیک خیلی چیزها هست که میتونم بگم:
    1.کسیکه داره شروع میکنه میدونه الکی نیست و بی قانون نیست. پس تامل میکنه
    2.شرکتها با دقت بیشتری قیمت ها رو ارائه میدن + هواسشون خواهد بود که عمر رفته نمیاد و با این درآمد چندرغازی و اعصاب خوردی بی حد راهی به جایی نمیبرند
    3.خیلی از تجربه ها گفته شد+خیلی از درد و دلها شنیده شد پس ممکنه سبب خیر بشه برای تشکیل گروه های موفق
    4.مشتریها اینجا ها رو میبینند + سعی خواهیم کرد گزارشی مفصل بعد از اینکه تب و تاب خبری مذاکرات کم شد به یکی از خبرگذاریهای خوب + چند تا از سایتهای در ارتباط مثل جناب پور شیرازی و شکوری و یا حتی جناب رحیمی که بیشتر با قشر در خطر(همین وبلاگ نویسها بعدا میشند مشتریان هاستینگ یا بعضا شرکتهای هاستینگ) در قالب یک توصیه یا گزارش خبری و یا تفسیری ارائه بدیم که باشد سبب خیری شود برای رونق و برگشت اعتبار دو چندان خدمات میزبانی و آشنایی کاربران با حداقلی هائیکه میشه یک شرکت خوب رو تشخیص داد + میشه یا 2-3 تا از دوستان دیگمون سامان دهی رو قانعکرده که اینو پوشش بده ولی مهم بحث هائی بود که شد باور کنید خیلی زوایا رو من نمیدیدم ولی بعد از این پستهای دوستان در بنده نیز تغییراتی ایجاد کرد.
    مهم اینه هر کدام از خدمات دهندگان و توسعه دهندگان زیر ساختی وب بر خودشون واجب بدونن هر از گاهی در قالب خبری , درد و دل یا آموزشی در هر جائی که احتمال میدن ممکنه به گوش مشتریها برسه چند مطلبی رو بیان کنن ولی یادمون باشه راز موفقیت این حرکت نکوبیدن شخص . گروه و عدم استفاده از تکنیکهای بعضا تبلیغاتی در متن های ارسالی خود باشیم. و باور کنیم هر یک قدم سکه ای هست که در دخل کار درست های نت خواهد افتاد و اعتباری هست که بعدا با تمام وجود خواهید توانست با تمام افتخار خود را یک توسعه دهنده وب معرفی کنید. بدون اینکه از شما بپرسند. جدی؟ راستی چطوری از کارت مردم پول برمیدارن؟!!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط filtersms نمایش پست ها
    ارائه کارت ملی رو نمی دونم ، آخه خیلی از مشتری ها می ترسن و همچین کاری نمیکنن

اما میشه همیشه نظارت کرد رو سایت هایی که میزبانی میکنیم و میشه سریع متخلف ها را بلاک کرد تا مشکلی پیش نیاد

راه هایی دیگه اگه به ذهنتون میرسه بگید ، شاید همه سرویس دهندگان رعایت بکنند واسه امنیت خودشون
    حق هم دارند بترسند ولی میتونید بگید قسمت عکس خود را با پینت خط خطی کنید اطمینان جلب خواهد شد یا در اسکن قسمتی از کارت ملی رو مخدوش کنید یک مثال هم بیارید. با این روش شک نکنید خواهید توانست و علاوه بر اون یکی از دوستان الگوریتم تشخیص شماره ملی فیک رو به فیلدهای WHMCS وصل کرده اینکار هم خوبه + جهرم وب تائید تلفن ثابت که دیگه بهترینه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)