-
August 18th, 2014, 19:44
90درصد تخفیف! فروش ویژه سوپر آلفا , آلفا و مستر ریسلر پر بازدید و معمولی بر روی دو سرور مجزا
ویرایش توسط Yas-Host : August 19th, 2014 در ساعت 10:51
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
!MihanIt!, 98M!zban, Abolijoon, arianmahdavi78, BaBaK.Blackhat, Dictator_, Edwin, fakhi, Farzinn, firstline, gharibion, haftsepehr, hamid.soltani92, hossein555, HPxf, hypermusic, kourosh_it, loox2music, mamadletsgo, MhR7, mihandesign, omid3963, psfa, renjo, taha_2011, uoogle
-
August 18th, 2014 19:44
# ADS
-
January 21st, 2015, 18:40
پاسخ : 90درصد تخفیف! فروش ویژه سوپر آلفا , آلفا و مستر ریسلر پر بازدید و معمولی بر روی دو سرور مجزا
سایت رو من تا ساعت 3 داشتم . الانم قطعه اما جا داره از سایت یاس ای تی کمال تشکر رو دارم و پشتیبانیشون هم عالیه
-
-
January 21st, 2015, 18:43
عضو انجمن
پاسخ : 90درصد تخفیف! فروش ویژه سوپر آلفا , آلفا و مستر ریسلر پر بازدید و معمولی بر روی دو سرور مجزا
سلام.
ظاهرا مشکل سرورشان حل شده و الان وبسایت ها باز میشود.
موفق باشید./
-
-
January 21st, 2015, 20:04
نوشته اصلی توسط
vahid_akbari
این چه وضعشه اخه . 7 ساعته کلا Down هستید. تمام بازدید و ورودیم پریده !
سایت yasit.ir هم Down شده بالا نمیاد !
چه اشتباهی کردیم خریدیم.
دستمون به هیج جا بند نیست حالا
سلام
بر روی کدام سرور بودید ؟
دقیقا می توانید هدفتان را از ارسال این پست اعلام کنید ؟
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
ممنون از شما
من تو این چند ماهه هیچ مشکلی نداشتم
پشتیبانی هم عالی بود
تشکر از حمایت شما
- - - Updated - - -
نوشته اصلی توسط
vahid_akbari
چون شما با هم دوست هستید و باید هم نزاری که ابروی دوستت بره
وگرنه 7 ساعته مشکلو برطرف نکردن! معلوم نیست چی بشه . هاستو عوض میکنم آخر ماه
طی این عکس قطعی به وجود آمده حدود 3 ساعت بوده است و توضیحات نیز خدمت شما ارسال شده است :
http://yasit.ir/uptimerobot.png
- - - Updated - - -
پ.ن :
با سلام
طی اتفاق امروز بعد از ظهر حوالی ساعات 15:05 دقیقه سرور 213.133.111.103 از دسترس خارج شد سرور مورد تهاجم قرار گرفت , بر روی سرور Layer 4 Dos قرار گرفت . از سمت دیتاسنتر ابیوز آمد و تمام سرور همچنین کابل شبکه سرور را قطع کردند.
تا حوالی ساعات 6 سرور با قطع شدن اتک از سمت فرد مورد تهاجم کننده دیتاسنتر مجددا سرور را متصل کرد و مشکل برطرف شد
همین اتقاق نیز برای سرور 148.251.43.70 ( پر بازدید ) بعد از گذشت 30 دقیقه از قطع شدن سرور اول به وجود آمد .
خوشبختانه در حال حاضر سرور ها مجددا متصل شده است و تا حد بالایی جلوی این نوع اتک گرفته خواهد شد.
سند قطع شدن سرور و تایم قطع شدن :
http://yasit.ir/uptimerobot.png
امیدواریم دیگر شاهد این مشکلات نباشیم .
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2015, 18:56
با سلام
ریسلر معمولی تا چه میزان بازدید و استفاده از منابع را پشتیبانی میکند؟( با توجه به نامحدود بودن تعداد یوزر ها و فضا)
آیا ریسلر های پربازدید امکان اورسل دارند؟ ( که در صورت نیاز به منابع بیشتر با توجه به مصرف واقعی منابع بعدا ارتقا داده شوند)
-
-
March 28th, 2015, 16:13
نوشته اصلی توسط
vahid_akbari
این چه وضعشه اخه . 7 ساعته کلا Down هستید. تمام بازدید و ورودیم پریده !
سایت yasit.ir هم Down شده بالا نمیاد !
چه اشتباهی کردیم خریدیم.
دستمون به هیج جا بند نیست حالا
امثال شما زیاد شده که میاین هاستینگ های معتبر مثل یاس رو تخریب می کنید تا مشتری هاشون رو کم کنید .
این کار شما نهایت بی شرمیه .
-
-
March 28th, 2015, 16:59
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اگر واقعا 7 ساعت داون بوده باشد اسمش تخریب نیست به هیچ وجه و اسمش به اشتراک گذاری تجربه است .
و قضاوت بی مورد شما در باره ایشون میشه گفت نهایت بی شرمیه.
موارد لازم در رابطه با دان بودن سرور در آن روز در وب سایت درج شده است.
فکر میکنم اگر شما اتکی مثل ما را داشتید حداقل 24 ساعت دان بودید .
پیروز باشید.
-
-
March 28th, 2015, 17:01
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اگر واقعا 7 ساعت داون بوده باشد اسمش تخریب نیست به هیچ وجه و اسمش به اشتراک گذاری تجربه است .
و قضاوت بی مورد شما در باره ایشون میشه گفت نهایت بی شرمیه.
با سلام خدمت همه ی عزیزان
خدمت شما دوست گرامی باید عرض کنم که بهتر هست اگر در مورد چیزی اطلاعی ندارید از اظهار نظر در اون مورد پرهیز کنید زیرا حرف شما بیهوده و زیر سوال خواهید رفت جناب سنجری در چند پست بالاتر توضیحات مفصلی در باره قطعی سرور و همچنین طبق عکسی که قرار دادن قطعی سرور 3 ساعت بوده و نه 7 ساعت که اون دوست عزیز ذکر کردند جوسازی بی مورد حرف های بیهوده مطمئن باشید با این برخورد نه تنها اقای سنجری و اعتبار ایشون و تیمشون زیر سوال نمیره بلکه شخصیت شما نمایان خواهد شد پل های ارتباطی زیادی که وجود داره که میتونید مشکلتونو مطرح کنید این که در یک محیط عمومی اقدام به همین کاری میکنید 100% هدفتون حل شدن مشکل نیست برادر عزیزم این نهایت بی شرمیه و اسمش اشتراگ گذاری تجربه نیست هدف بنده جانب داری صرفا از اقای سنجری نیست در خیلی از تاپیک ها همچین رفتار زشت و زننده ای رو مشاهده میکنم عادت شده برای یک سری افراد سود جو که جوسازی کنن و ذهن خریدار نسبت به اون تیم یا شرکت بی اعتماد کنند
موفق و منصور باشید
-
-
March 28th, 2015, 17:13
عضو انجمن
دوستان عزیز مشکل برای هر کس پیش میاد ...
چرا باید سعی کنیم دیگران رو تخریب کنیم ؟
حاجی یاسین امتحان خودشو پس داده و با یک یا دو تا پست الکی اعبارشون تخریب نمیشه
به هر حال انشاءالله مشکل براشون پیش نیاد دیگر.
-
-
March 28th, 2015, 17:21
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
ronix
با سلام خدمت همه ی عزیزان
خدمت شما دوست گرامی باید عرض کنم که بهتر هست اگر در مورد چیزی اطلاعی ندارید از اظهار نظر در اون مورد پرهیز کنید زیرا حرف شما بیهوده و زیر سوال خواهید رفت جناب سنجری در چند پست بالاتر توضیحات مفصلی در باره قطعی سرور و همچنین طبق عکسی که قرار دادن قطعی سرور 3 ساعت بوده و نه 7 ساعت که اون دوست عزیز ذکر کردند جوسازی بی مورد حرف های بیهوده مطمئن باشید با این برخورد نه تنها اقای سنجری و اعتبار ایشون و تیمشون زیر سوال نمیره بلکه شخصیت شما نمایان خواهد شد پل های ارتباطی زیادی که وجود داره که میتونید مشکلتونو مطرح کنید این که در یک محیط عمومی اقدام به همین کاری میکنید 100% هدفتون حل شدن مشکل نیست برادر عزیزم این نهایت بی شرمیه و اسمش اشتراگ گذاری تجربه نیست هدف بنده جانب داری صرفا از اقای سنجری نیست در خیلی از تاپیک ها همچین رفتار زشت و زننده ای رو مشاهده میکنم عادت شده برای یک سری افراد سود جو که جوسازی کنن و ذهن خریدار نسبت به اون تیم یا شرکت بی اعتماد کنند
موفق و منصور باشید
بنده پستم رو پاک کردم ؛
اما وقتی دیدم جواب دادید ترجیح میدم جوابتون رو بدم .
اعتبار ما به اندازه کافی پایدار هست و اعتبار افراد دیگر به باد خواهد رفت در صورت ادامه بحث؛ بنده هم عرض کردم به صورت کاملا بی طرفانه اون صحبتم رو ؛ نه تنها با جناب سنجری بلکه با تمام یوزر ها بود ؛ اگر واقعا سایتی مشکلی داشته باشد بهتر است خریداری نشود از آن ؛
مدتی پیش ما اعلام کردیم که سایتی مشکل دارد ولی هیچ کسی توجه ننمود و حرف ما را بی اساس دانستند که الان نتیجه اش در تایپیکی 30 صفحه ای میتوانید ببنید .
به صورت کلی هم به شما هم به تمام دوستان میگم و از جناب سنجری ام عذر خواهی میکنم که تایپیک فروشوشون رو منحرف کردم .
-
-
April 12th, 2015, 18:13
عضو جدید
یک سرویس نمایندگی سفارش و تحویل داده شد . پشتیبانی بسیار خوب.
-
تعداد تشکر ها از Reza.Mansouri به دلیل پست مفید