-
December 17th, 2014, 01:45
مشکل در اسکریپت viprog
سلام
سرور قبلیمون مشکل پیدا کرد و مجبور شدیم فایل هامون رو به سرور جدید انتقال بدیم ولی بعد از انتقال اسکریپت vip فایل های داخل پوشه دانلود رو پیدا نمیکنه
الان دو هفتست که به آقای عزیزی که پشتیبان اسکریپت هستند ایمیل زدیم ولی خبری ازشون نیست گوشیشون هم خاموشه و حتی از طریق دیگه هم باهاشون ارتباط برقرار کردیم پیام ما رو میبینند ولی بهمون جواب نمیدن!!!!
دوستانی که راه ارتباطی دیگه ای با ایشون رو بلدند ممنون میشم بهم اطلاع بدن
و همینطور اگه از عزیزان کسی می دونه که چطور مشکل رو میشه برطرف کرد ممنون میشم راهنماییم کنه
-
-
December 17th, 2014 01:45
# ADS
-
December 17th, 2014, 03:08
پاسخ : مشکل در اسکریپت viprog
شاید مشکلی براشون پیش اومده.
شاید هم دیگه پشتیبانی نمیکنن ، شاید دلیلی داره که جوابتون رو نمیدن.
اسکریپت رو به فردی بدون رضایت آقای عزیزی فروختید ؟ اسکریپت رو انتشار دادید ؟
این موارد رو بررسی کنید اگر مشکلی وجود نداشت ، حتماً مشکلی برای ایشون پیش اومده و نگرانی از این بابت نداشته باشید....
-
تعداد تشکر ها از Mr.KoTalmiyan به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2014, 17:36
نوشته اصلی توسط
Mr.KoTalmiyan
شاید مشکلی براشون پیش اومده.
شاید هم دیگه پشتیبانی نمیکنن ، شاید دلیلی داره که جوابتون رو نمیدن.
اسکریپت رو به فردی بدون رضایت آقای عزیزی فروختید ؟ اسکریپت رو انتشار دادید ؟
این موارد رو بررسی کنید اگر مشکلی وجود نداشت ، حتماً مشکلی برای ایشون پیش اومده و نگرانی از این بابت نداشته باشید....
خیر اسکریپت رو شخصی استفاده می کنم و به کسی نفروختم
به هر حال هر دلیلی هم داشته باشن دیگه دو هفته طول نمیکشه
ایشون که پیام های من رو دیده بودن یعنی در طول این دو هفته نیم ساعت وقت نداشتن بیان و این مشکل رو برطرف کنن
دوستان اگه کسی میدونه این مشکل رو چطور میشه برطرف کرد لطفا راهنمایی کنند
-
-
December 17th, 2014, 17:50
من یک سال کامل از این اسکریپت استفاده کردم هر چند وقت اینطوری میشد و همیشه هم ای پی هاست دانلود رو هاست اسکریپت بلوک میکرد که به هاستینگ باید تیکت میدادی تا درست کنه ......
تو سایتشون دیدم زده پشتیبانی به سایت هایی میدن که هاست اسکریپت رو از جایی که ایشون مشخص کردن باید تهیه کنی .. شما از هاست های خود ایشون مشخص کردن دارین استفاده میکنید؟
-
تعداد تشکر ها از 84032262 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2014, 18:09
نوشته اصلی توسط
84032262
من یک سال کامل از این اسکریپت استفاده کردم هر چند وقت اینطوری میشد و همیشه هم ای پی هاست دانلود رو هاست اسکریپت بلوک میکرد که به هاستینگ باید تیکت میدادی تا درست کنه ......
تو سایتشون دیدم زده پشتیبانی به سایت هایی میدن که هاست اسکریپت رو از جایی که ایشون مشخص کردن باید تهیه کنی .. شما از هاست های خود ایشون مشخص کردن دارین استفاده میکنید؟
بنده خیلی قبل تر ها این اسکریپت رو تهیه کردم و اطلاعی درباره این مسئله ای که مطرح کردید ندارم
اسکریپت سه ستاره تهیه کردم که شامل پشتیبانی هم میشه و هاست هم اختصاصی هست و هر وقت هم که به ایشون پیغام میدادم و پشتیبانی میخواستم مشکل رو برطرف میکردن
حتی وقتی که سرور قبلیم هاردش مشکل پیدا کرد بهشون ایمیل دادم و در جریان بودن ولی نمی دونم چی شده که پاسخ نمیدن
-
-
December 17th, 2014, 23:07
نوشته اصلی توسط
milad0x
بنده خیلی قبل تر ها این اسکریپت رو تهیه کردم و اطلاعی درباره این مسئله ای که مطرح کردید ندارم
اسکریپت سه ستاره تهیه کردم که شامل پشتیبانی هم میشه و هاست هم اختصاصی هست و هر وقت هم که به ایشون پیغام میدادم و پشتیبانی میخواستم مشکل رو برطرف میکردن
حتی وقتی که سرور قبلیم هاردش مشکل پیدا کرد بهشون ایمیل دادم و در جریان بودن ولی نمی دونم چی شده که پاسخ نمیدن
به سایتشون برین ادرس جایی که باید هاست بگیرین نوشته ... اونجا تیکت بدین و بگین کارتون رو اوکی میکنند
-
تعداد تشکر ها از 84032262 به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2014, 00:23
برای نصب ماژول باید کار خاصی روش انجام بدیم یا همون نصب کنیم کافیه؟
واسه نصب ماژول در هر وب سرور باید تلفنی بگم ، واسه هرکدوم فرق داره
در litespeed نصب هست و اصلا نیاز به نصب نیست
در nginx به این لینک http://wiki.nginx.org/X-accel
-
-
December 19th, 2014, 03:17
دداداش از هاست استفاده میکنید یا ویندوز سرور هست؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از SerialDownload.IR به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2014, 08:53
نوشته اصلی توسط
SerialDownload.IR
دداداش از هاست استفاده میکنید یا ویندوز سرور هست؟؟؟
سرور اختصاصی هست لینوکس وبسرورم nginx
-
-
December 19th, 2014, 09:54
نوشته اصلی توسط
milad0x
سرور اختصاصی هست لینوکس وبسرورم nginx
لطفاً بررسی کنید که توی هر 2 تا سرور آی پی ها بلاک نشده باشه
-
تعداد تشکر ها از nader_star به دلیل پست مفید