-
July 31st, 2014, 13:23
عضو جدید
پرداخت انلاین خارجی برای سایتم
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده نیازمند یه حساب یا سرویسی هستم که برای سایتم پرداخت انلاین خارجی وصل کنم مثل ویزا مستر پی پال یا پی زا یا حساب هایی که این امکان رو بهم بده
ممنون میشم دوستان در این مورد کمکم کنند. که چه سایتی این سرویس و خدمات رو میده با تشکر
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
-
July 31st, 2014 13:23
# ADS
-
July 31st, 2014, 13:38
عضو انجمن
پاسخ : پرداخت انلاین خارجی برای سایتم
سلام.
فکر می کنم ایشون بتونن کمکتون کنن:
کاردون
-
-
July 31st, 2014, 13:52
باید تو سایت پیپال عضو بشید و اکانت premium یا bussiness بسازیدو وریفای کنید
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
-
-
July 31st, 2014, 17:50
عضو جدید
مرسی دوستان تو مثال خودم گفتم پی پالو ببنید منظورم مثل زرین پال یا پی پال پرس پال مثل اینا که تو ایران هست مثلا پرداخت واسط باشه مثلا کاربر بریزه تو مال اونا تصفیه که میخوان بکنند بریزن تو پی پالم
-
-
July 31st, 2014, 17:54
عضو دائم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
August 1st, 2014, 00:05
دو جوره اگه بخواهید پی پال بگیرید
یکی برای سایتتون لایسنس بگیرید
این مورد اگر از حساب های هک شده و مورد دار برای شما واریزی داشته باشند می تونی پول رو بگیری
یکی بدون لایسنس
که اگر از حساب های ***ی و هک شده براتون پول بریزن حساب شما مسدود میشه و اگر بخواهید باز کنید باید مدارک لایسنس و مدارک خودتون رو بفرستید تا بتونید پول رو دریافت کنید
یا حساب پیبال بگیرید
بعد با اون وبمانی رو ورفای کنید و با وب مانی کار کنید که گیر نمیدن پول از چه حسابی اومده
ولی باید قبلش تحقیق کنی شاید گیر بدن تازگیها
-
-
August 1st, 2014, 00:14
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده نیازمند یه حساب یا سرویسی هستم که برای سایتم پرداخت انلاین خارجی وصل کنم مثل ویزا مستر پی پال یا پی زا یا حساب هایی که این امکان رو بهم بده
ممنون میشم دوستان در این مورد کمکم کنند. که چه سایتی این سرویس و خدمات رو میده با تشکر
من قبلا در این مورد ( درگاه واسط به طوری که بعدا پول به صورت ریالی به ما پرداخت بشه) با ir-hosting.ir حرف زدم و قبول کردن
ولی شرایط:
ارسال وجه با دلار با قیمت بازار حساب میشه
دریافت وجه به صورت ریال ، با قیمت دلار مبادله ای !
متوجه شدی که منظورم چی هست؟ یعنی موقع تصویه به ازای هر دلار 2400 حدودا بهت میدن، خودشون کارمزد دیگه ای نمیگیرن ولی کارمزد پی پال هم کسر میکنن
-
-
August 1st, 2014, 01:06
بهترین چیزی که میتونم بهتون پشنهاد بدم و خودمون هم باهاش کار میکنیم Stripe هستش : https://stripe.com/
-
-
August 1st, 2014, 01:21
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
mehrdd
بهترین چیزی که میتونم بهتون پشنهاد بدم و خودمون هم باهاش کار میکنیم Stripe هستش :
https://stripe.com/
مرسی ممنون میشه در مورد این سایت بیشتر توضیح بدین که به چه صورته یعنی در واقع این سایت ویزا و مستر هم قبول میکنه یعنی خریدار با ویزا و مسترش میاد واریز میکنه میره به حساب این سایت بعد ما تصویه حساب میکنیم باهاش درسته ؟
-
-
August 1st, 2014, 04:06
نوشته اصلی توسط
larsa.soft
مرسی ممنون میشه در مورد این سایت بیشتر توضیح بدین که به چه صورته یعنی در واقع این سایت ویزا و مستر هم قبول میکنه یعنی خریدار با ویزا و مسترش میاد واریز میکنه میره به حساب این سایت بعد ما تصویه حساب میکنیم باهاش درسته ؟
بله همینطوره ..
Api بسیار پیشرفته ای هم داره ...
داخل سایتش همه چیز هست .. میتونین چک کنین.
-