سلام
من افزونه های ایکس فایل شیرینگ رو با قیمت ارزون میخوام(همشون رو)
اگر کسی داره بگه
ممنون
سلام
من افزونه های ایکس فایل شیرینگ رو با قیمت ارزون میخوام(همشون رو)
اگر کسی داره بگه
ممنون
شما اسكريپتتون لايسنس داره يا نول شده هستش ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
خب شما چطور ميخواين ماژولها رو از ديگران بخرين ؟
تا حالا واسه اين سيستم ماژول خريدين ؟
اين سيستم همه ماژولها رو تو خودش داره و وقتي از شركت سيب سافت لايسنس ماژولي رو ميخريد ، اونا به شما يه سريال كي جديد ميدن كه تو سيستم وارد ميكنيين و اسكريپت +ماژول(هاي) خريده شده فعال ميشن
شاید من از کلمه اشتباه استفاده کردم
این عکس رو ببینید
u3uf_m.jpg
من همه ی این ها رو برای دودامنه میخوام
من اصلا از این سیستم ماژول نخریدم
فکر نمیکنم توی اسکریپتی که دارم ماژول باشه
دوست عزيز ، همه ماژولها همراه اسكريپت اصلي هستش اما بستگي به لايسنس شما ، فعال يا غيرفعال هستن .
وقتي شما لايسنس اين اسكريپت رو ميخرين ، ( فقط لايسنس اسكريپت ، بدون هيچ ماژولي ) شركت سيب سافت به شما يه پنل كاربري ميده كه ميتونيد اونجا دامنه مورد نظر رو ثبت كنيد و براش لايسنس كي توليد ميشه . حالا شما ١ ماه ديگه تصميم ميگيريد ماژول ليچر رو بخريد ، بعد از خريد تو پنلتون لايسنس كي آپديت ميشه و وقتي شما اون لايسنس كي رو از قسمت مديريت اسكريپت تغيير ميديد ، اون ماژول بلافاصله فعال ميشه ، بدون اينكه شما فايلي رو به سرور خودتون منتقل كنيد .
اميدوارم منظورمو واضح رسونده باشم .
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ممنون
همه چی رو فهمیدم
--------------------------لطفا به این سوال هم جواب بدین(سوال دوستم هست)------------------------------
اگر من لیسانس این اسکریپت رو به همراه ماژول هاش بخرم فقط میشه برای یه دامین استفاده کرد؟
ممنون
بله دوست عزيز هر لايسنس كي فقط براي يك دامنه هستش و بعد از ثبت دامنه تو پنل ، لايسنس كي براش ايجاد ميشه .
حتي اگه شما بعدا تصميم بگيريد كه دامنه اصلي رو تغيير بديد ، بايد هزينه ٤٠ دلاري براش پرداخت كنيد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)