سلام
خسته نباشید
کسانی که لایسنس سی پنل ارائه میدهند لطفا اطلاع دهند
آفر هاتون رو لطف کنید
ممنون
سلام
خسته نباشید
کسانی که لایسنس سی پنل ارائه میدهند لطفا اطلاع دهند
آفر هاتون رو لطف کنید
ممنون
سلام
لایسنس سرور مجازی 52 تومان
لایسنس سرور اختصاصی 110 تومان
سرور مجازی 50 هزارتومان
آلما هاست یکی از قدیمی ترین ارائه دهندگان لایسنس سی پنل در ایران هست. پیشنهاد میکنم از ایشون خریداری کنید.
https://my.almahost.co.uk/cart/cpanel-licenses/
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
همه جا دور و بر 50 هزار تومن هست
کسی ارزون تر نداره
مثلا از تاریخش گذشته باشه
یک لایسنس دایرکت ادمین هم من دارم که دوسه روزه خریدم
با هم عوض کنیم و من یک مبلغی رو تقدیم کنم
50 در خدمتم
دایرکت ادمین هم 20.000
پشتیبانی 24 ساعته و شرکت رسمی
9 سال سابقه فعالیت
VPS/VDS/cPanel License - WebHostManager/cPanel monthly license for virtual servers. WHM/cPanel allows you to administer individual accounts, reseller accounts & performing basic system and control panel maintenance via a secure interface. cPanel Control Panel (Client Interface) cPanel is designed for the end users of your system and allows them to control everything from adding / removing email accounts to administering MySQL databases. This license includes basic support for cPanel technical issues only
ماهانه : 56 هزار تومان
سالانه : 690 هزار تومان
خرید لایسنس سی پنل - سرور مجازی
Dedicated Server/cPanel License - WebHostManager/cPanel monthly license for dedicated servers. WHM/cPanel allows you to administer individual accounts, reseller accounts & performing basic system and control panel maintenance via a secure interface. cPanel Control Panel (Client Interface) cPanel is designed for the end users of your system and allows them to control everything from adding / removing email accounts to administering MySQL databases. This license includes basic support for cPanel technical issues only.
ماهانه : 145 هزار تومان
سالانه : 1,700,000 هزار تومان
خرید لایسنس سی پنل - سرور اختصاصی
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام
49 تومان
http://www.novinhost.org
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
عرض کردم خدمتتون ارزونتر میخوام
همه جا 50 هست
واقعیتش اینه که بنده یک لایسنس دایرکت ادمین خریدم ولی الان میخوام سی پنل بگیرم
کسی سی پنل رو با دایرکت عوض میکنه
2 روز هست گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)