با سلام دوستان که از این افزودنی All-In-One-SEO استفاده میکنند راهنمایی کنند با تشکر
تو بخش دسته ها به هفت بخش تقسیم میشه در صورت امکان با شماره گذاری شده توضیح بدید ممنون میشم
با سلام دوستان که از این افزودنی All-In-One-SEO استفاده میکنند راهنمایی کنند با تشکر
تو بخش دسته ها به هفت بخش تقسیم میشه در صورت امکان با شماره گذاری شده توضیح بدید ممنون میشم
1- همون تیتر بالای سایت شما هست که در مرورگر نمایش داده میشه
2- description هست، از کد های Html ( توضیحات آن موضوع )
3- همان meta keywords هست که در الگوریتم های جدید منسوخ شده ولی میتوانید همچنان استفاده کنید. ( زمانی در SEO تاثیر خیلی زیادی داشته )
4- نمیدانم
5- عنوانی است که در صورتی که breadcrumbs شما فعال باشد نمایش داده میشود.220px-Dolphin_barra_indirizzi.png بهتر است یک تیتر کوتاه، معنی دار و به زبان انگلیسی باشد.
6- اگر میخواهید که این دسته شما در سرچ های گوگل نمایش داده نشود به حالت noindex قرار دهید
7- تنظیمات مربوط به sitemap است. بهتر است به حالت پیشفرض باشد.
پرشین اوربیت | PersianOrbit
میزبانی وب | ثبت دامنه | سرور مجازی ایران | طراحی وب
ایمیل : info@persianorbit.com | تلفن تماس : 02188750260
خواهش میکنم.
من شنیدم سایت هایی هستند که یک متن به آن ها میدهی کلمات کلیدی میدهند. در کل بگویم که تاثیر کلمات کلیدی در الگوریتم جدید گوگل کاهش ( رو به صفر ) رفته و نه تنها رتبه را بالا نمیبرد بلکه پس از مدتی پایین می آورد ولی اگر بخواهید استفاده کنید یک مثال آن این هست:
مثلا موضوع دسته بندی شما موسیقی است.
کلمات کلیدی آن به این صورت میتواند باشد:
موسیقی, موزیک, music, song, mp3, mp3 download, اخبار آهنگ, دانلود آهنگ
باید بهتر شود.
پیش فرض رو کدام است؟
خوب پس شاید من اطلاعات کاملی ندارم. من سرچ کردم ولی چیز دیگری به جز این در مورد index seo پیدا نکردم. اگر شما پیدا کردید با ما در اشتراک بگذارید.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)