سلام دوستان !
ممنون میشم در باره ی نقاط ضعف و قوت دیتاسنتر هتزنر الامان بکم وضیح بدید.
باتشکر
سلام دوستان !
ممنون میشم در باره ی نقاط ضعف و قوت دیتاسنتر هتزنر الامان بکم وضیح بدید.
باتشکر
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
بنده خودم فروشنده این دیتاسنتر هستم ! فکر نمیکنید نباید صعف این دیتاسنتر رو بگم ؟ ولی درست بودن بهتره
کلا اینجوری که گفتم هستند .به صورت تصادفی ممکنه در ساعات غیر اداری پشتیبان شبکه جواب بده . ولی مشکلات سخت افزاری رو زود جواب میدن !
توضیح بیشتر در مورد چی موردی ؟ سوال کنید بگم
ویرایش توسط iNicz.Com : February 8th, 2014 در ساعت 16:43
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
درود خسته نباشید
کمی پشتیبانی در ساعت غیر اداری خوب نیست
وگرنه بقیه موارد عالی هست
پینگ خوب به ایران
سخت افزار خوب
بنده از سال 88 با این دیتاسنتر کار میکنم و قبل بنده کسی از این دیتاسنتر خرید نداشته ! و مدتی بالای 200 سرور اختصاصی از اینجا داشتم !
کسی خرید نمیکرد چون که اون زمان سرور های اختصاصی رو با 149 یورو ستاپ میفروختند !
ممکنه شما تجربت زیاد باشه ! این توضیحات که عرض کردید رو باید به ارسال کننده پست که سوال کرده بدید نه بنده !
قیمت مناسب
پینگ پایین
تحویل سریع
پشتیبانی ضعیف
ویرایش توسط porya8738 : February 8th, 2014 در ساعت 17:16
جسارت نباشه
از 88 کار میکردید و شما اولین نفر بودید از این دیتا سنتر خرید کردید ؟
ما هم از 89 کار کردیم
شما هنوز اطلاع ندارید
پشتیبانی این دیتا سنتر هتزنر 24 ساعت هست ؟ جالب و میگوید عدم پشتیبانی 24 ؟
- Free Phone Support
- Free Email Support
- Data Center 24/7 Stand-by-Service
چطور در پنل ما جواب تیکت زیر 15 دقیقه هست ؟در تمام طول شبانه روز جز روزهای 1 شنبه و 2 شنبه ؟ که این 2 روز هم دلیل دارد
از سال 88 با این دیتا سنتر کار میکنید هنوز خبر ندارید از برند دل استفاده میکنند ؟
Hetzner Online AG: Productmatrix DELL Line
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
جز روزهای 1 شنبه و 2 شنبه !!! خیر شنبه و 1 شنبه هستش
بله پشتیبانی 24 ساعته هستش ولی نه برای تمامی موارد پشتیبانی !! عرض کردم موارد مرتبط با شبکه و ..... با تاخیر زیاد پاسخ داده میشه .
خودتون میگید نوشته Data Center 24/7 Stand-by-Service این یعنی 7 روز 24 ساعته پس چرا دلیل داره ؟!!
پشتیبانی دیتاسنتر های امریکایی واقعا در مقابل اروپایی قابل تحسین هستش و حرف نداره ولی به خاطر همین پشتیبانی هستش که هزینه ها بالاتره !! ولی برای ما ایرانی ها منطقی و بصرفه نیست .
مدت کمی هستش که برند Dell استفاده میکنه !! در ضمن نه برا تمامی سرور ها . این مورد هم که عرض کردید به دلیل قیمت بالا برای ایرانی ها مناسب نیست !!
خود شما تمامی سرور های فروشیتون از سری پایین بوده که مادربرد های msi و asus دارند !
مواردی که عرض کردم برای اکثر سرور ها هستش . در مورد استثنا ها صحبتی نشده ! One-off Setup Fee 199 € واقعا کسی اینجا پیدا میشه 1 میلیون بده هزینه راه اندازی ؟؟
اوالا تاریخ عضویت Feb 2013 شما !! مورد دوم فکر میکنم در مورد اینکه گفتید سال از سال 89 فکر میکنم اشنباه محاسبه کردید ! سال 89 یا 90 بود که بعد بنده پرشین هویز شروع به فروش از این دیتاسنتر کرد ! نگاهی به پست های ارسالی خود هم کنید http://www.webhostingtalk.ir/search....archid=2784710
من هم مثل شما فروشنده این دیتاسنتر هستم ولی برای منافع خودم خوب نیست بخوام از این دیتاسنتر تعریف تمام کمال کنم !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)