-
April 12th, 2019, 16:16
عضو دائم
خبر خوش برای هاستینگ های ایرانی
با درود فراوان
دوستان مطلبی که خدمتتان عرض میکنم برسی و طرح ریزی و در مراحل ابتدایی است. و جزیات بعدی را خدمت شما اعلام میکنم
یک تیم ایرانی با سرمایه شخصی در حال ساخت یک دیتاسنتر کاملا استاندارد و به روز در یکی از کشورهای اروپایی است
هدف اصلی این دیتاسنتر ارائه خدمات با کیفیت به کاربران خصوصا ایرانی و در دست گرفتن بازار ایران است
از مهمترین مزیت های این دیتاسنتر
داشتن پشتیبانی به زبان پارسی
و امکان پرداخت مستقیم با درگاه بانک ایرانی است
قطعا سوالات بسیاری برای دوستان بوجود میاد ولی فعلا نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم حتما در مرحله بعدی جزئیات بیشتری رو خدمت دوستان اعلام میکنم.
منتظر نظرات دوستان و همکاران عزیز در این باره هستیم
ویرایش توسط serverstar.ir : April 12th, 2019 در ساعت 16:23
-
تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2019 16:16
# ADS
-
April 12th, 2019, 16:57
عضو انجمن
پاسخ : خبر خوش برای هاستینگ های ایرانی
اگه خبر واقعیت داشته باشه خیلی عالی میشه .
ولی خوب یه سری نقد ها هم بهش وارد هست از جمله :
ایا مثل سایر دیتاسنتر ها اجازه میده از سرور هاش به عنوان پ*ر*ا*ک*س*ی استفاده کنیم ؟
آیا قوانین دست و پا گیر دیتاسنترهای دیگه رو نداره ؟
آیا گارانتی بازگشت وجه داره ؟
چطور باید بهش اعتماد کنیم ؟
-
-
April 12th, 2019, 19:03
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با درود فراوان
دوستان مطلبی که خدمتتان عرض میکنم برسی و طرح ریزی و در مراحل ابتدایی است. و جزیات بعدی را خدمت شما اعلام میکنم
یک تیم ایرانی با سرمایه شخصی در حال ساخت یک دیتاسنتر کاملا استاندارد و به روز در یکی از کشورهای اروپایی است
هدف اصلی این دیتاسنتر ارائه خدمات با کیفیت به کاربران خصوصا ایرانی و در دست گرفتن بازار ایران است
از مهمترین مزیت های این دیتاسنتر
داشتن پشتیبانی به زبان پارسی
و امکان پرداخت مستقیم با درگاه بانک ایرانی است
قطعا سوالات بسیاری برای دوستان بوجود میاد ولی فعلا نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم حتما در مرحله بعدی جزئیات بیشتری رو خدمت دوستان اعلام میکنم.
منتظر نظرات دوستان و همکاران عزیز در این باره هستیم
بااحترام
تشکر از اطلاع رسانیتون
ممنون میشم اگر نام گروه استارتآپ رو بیان کنید
همچنین زمان حدودی ارائه خدمات
موفق باشید
-
-
April 12th, 2019, 20:39
عضو انجمن
مطمئن باشید اگر استیبل و با قیمت مناسب باشه استقبال میشه فقط موردی که هست بحث اعتماد سازیشه ...
-
-
April 12th, 2019, 21:23
نوشته اصلی توسط
vMizban
مطمئن باشید اگر استیبل و با قیمت مناسب باشه استقبال میشه فقط موردی که هست بحث اعتماد سازیشه ...
دیتاسنتر های بزرگ اروپا مثل هتزنر و ... یه شبه استیبل نشدند .
قطعا در آغاز کار هم مشکلاتی ممکن هست پیش بیاد .
انشالله که بتونن پروژه رو به خوبی استارت بزنن.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
April 12th, 2019, 21:48
حالا حالا ها هر کسی بهشون اعتماد نمی کنن!هر جا ایرانی جماعت بوده مشکلی تو اون کار بوده!!
-
تعداد تشکر ها از20music2 به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2019, 21:58
نوشته اصلی توسط
20music2
حالا حالا ها هر کسی بهشون اعتماد نمی کنن!هر جا ایرانی جماعت بوده مشکلی تو اون کار بوده!!
دقیقا همینطوره
اگه دیدید یک ایرانی داره خارج از ایران نقشه ای میکشه برای ایرانی ها بدونید بفکر خیر و خوبی ماها و امثال ما نیست!
معلوم نیست کدوم آقا زاده ای هستش که با پول خودمون ایرانی ها فرستادنش اونطرف تا دوباره پول خودمون رو بزنن به جیب و بی کیفیت ترین خدمات رو بدن و بخندن !
نیازی به مثال زدن از این نمونه ها نیست / همه در جریان هستیم.
به هر حال اگر هم چنین چیزی راه اندازی بشه باز هم ایرانی ها همچنان هتزنر و... رو که اینهمه قدمت و تجربه دارند رو به سادگی رها نمیکنند !
-
-
April 12th, 2019, 23:59
عضو انجمن
یکی از مواردی که به ذهنم میرسه اینکه اگه سرور های کار کرده (مثل مارکت هتزنر) داشته باشند و سخت افزارشو به کاربر بفروشن
هزینه مناسب کلو هم بکنن آپشن خیلی خوبیه
-
-
April 13th, 2019, 10:19
عضو انجمن
سلام خوبه.
اگر ممکنه اسم شرکت و برنامه هاشون را بیان کنید.
-
-
April 13th, 2019, 12:08
عضو دائم
درود خدمت دوستان و همکاران
بدون شک این دیتاسنتر همانطوری که عرض شد کاملا استاندارد و به روز و همراه با مجوز لازم خواهد بود و تمام مدارک جهت اعتماد سازی را ارائه میکند.
دوستانی پیشاپیش حدس زدند و با دید منفی دیتاسنتر جدید با سخت افزار نو را بی کیفیت تصور کردند (بدون شک اینطور نخواهد بود, جهت جلب رضایت نیاز به کیفیت بالا و سرور پایدار همراه پشتیبانی مناسب است و با حدس شما تناقض دارد)
دوستانی فرمودند ایرانی ها هر جا باشند .... متاسفانه با این افکار منفی سالها جلوی پیشرفت خودمون رو گرفتیم و کاملا اشتباه است !
دوستان لطفا توجه بفرمایید که این دیتاسنتر مزیتی برای ایرانی ها داره که واقعا امتیاز خوبی هست
خیلی از دوستان برای خرید از دیتاسنتر خارجی مستقیم نمیتونن اقدام کنن و با خرید از رابط هم هزینشون بالا میره و هم دسترسی مستقیم برای حل سریع مشکلات احتمالی رو ندارند
و تقریبا همه هاستینگ ها برای پرداخت ارزی و اجاره ها باید هر ماه دردسر خرید ارز داشته باشند و هزینه اضافه ای رو به فروشنده ارز بدن و با پرداخت مستقیم با کارت بانکی ایرانی و خرید مستقیم میتونن خیلی راحت و آسوده باشند
خدمات کلو و اجاره به شرط تملیک هم از مواردی هست که قراره ارائه بشه ...
فعلا جزئیات بیشتری رو نمیتونم اعلام کنم لطفا کمی صبر کنید
-
تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید