نوشته اصلی توسط
demonvictor
قطعا اگه یک فرد طراح و برنامه نویس وب باشه، حقیقتا علت وجود یک وب سایت برای کسب و کار رو درک میکنه.
یکسری افراد سودجو هستن که مدعی هستن که وبسایت یک کسبوکار بعد از یکهفته یا یکماه، به انتهای خودش میرسه.
یکی از همکاران، در لایو ایسنتاگرام، با یکی از همین سودجو ها صحبت کرد و اون شخص سودجو که طراحسایت هم نبود و فقط وردپرس رو یادگرفته بود، به ناچار، اشاره به لندینگپیج کرد.
آیا یک لندینگپیج ساده، نیاز به داشبورد مدیریت تارگتهاش نداره؟ آیا یک لندینگ پیجساده نیاز به امکانات استفاده از تارگتهایی که جمع کرده نداره؟ آیا یک لندینگپیج ساده نیاز به داشبورد تعیین وضعیت تارگتهایی که جمعآوری کرده نداره؟ آیا یک لندینگ پیج ساده نیاز به اساین کردن هرتارگت به مسعول مربوطه نداره؟ آیا یک لندینگ پیج ساده، امکان اتصال تارگت هایی که دریافت کرده به سیآرام های سازمان رو نداره؟
آیا یک لندینگ پیج ساده نیاز به ریدیزاین شدن براساس بازخورد هر کمپین نداره؟ آیا یک لندینگ پیجساده نیاز به امکان کلینکردن دیتاهای جمعآوری کردهاش نداره؟
چرا یکسریا میگن ما پول همون سایتی هم که پرداختیم رو درنیاوردیم؟
یک شرکت دیجیتال مارکتینگ، مسعول یکی از اثرهای هنری همین افرادی که فقط وردپرس بلد بودن و پول طراحیسایت گرفته بودن، شده بود و به کارفرما گفته بود من در یک ماه پونزده هزار سشن هدفگذاری شده فرستادم، ولی کارفرما حتی پول کمپینی که براش هجدهمیلیون تومن هم خرج کرده بود در نیاوورده بود.
چرا روی اثرهای هنری بعضی از همین سودجوهایی که انتهای یک وبسایت رو یکماه میبینن، کارفرما وقتی یکمیلیارد تومن هم خرج کنه بازهم نتیجه نمیگیره؟
چرا همیشه شرکتهای نرمافزاری شرافت و وجدان این سودجوهارو مورد عنایت قرار میدن که وقتی یک کارفرما نمیتونه هزینه ی یک وبسایت رو بپردازه و بیشتر از بودجه ی موردنیاز، نمیتونه پرداخت کنه، این افراد همان مبلغ رو میگیرن و کارفرما رو به قهقرا میکشونن؟ یه کارفرمایی بود میگفت من پارسال بیشتر از دومیلیون تومن، نمیتونستم هزینه کنم و متوجه شدم که یک فرد، با بیرحمی تمام این مبلغ ناچیز رو گرفته بود و براش یک اثرهنری با وردپرس تحویل داده بود که اگر اونفرد بجای اونپول میرفت و یک اکانت شیشصدهزار تومنی سیآرام از همکارانسیستم میگرفت، الآن بعد از یکسال با نظمی که پیدامیکرد برای تارگتهاش، ده برابر اون پول رو دراوورده بود.
من نمیدونم داخل این انجمن، چنین افرادی حضور دارن که از کارفرمایی که نمیتونه بودجه ی یکسایت رو تعیین کنه، با بیرحمی، همون پول رو در ازای تحویل یک اثرهنری با وردپرس، تحویلشون بدن.