-
عضو انجمن
Let's Encrypt x3 SSl FREE US ROOT suport ir domain
مزایا نسبت به رقیب چینی و startcom :
1- نصب اسان با 1 کلیک.
2- امنیت بیشتر.
3- قابل ثبت برای دامنه ir و iran
معایب:
1- ماژول این نرم افزار باید روی سرور نصب بشه و هیچ راهی برای مستقیم نصب کردن نیست.
اموزش نصب در cpanel
بروزرسانی در cpanel
cd letsencrypt-cpanel
git pull
./upgrade.sh
Uninstall cpanel
cd letsencrypt-cpanel
./uninstall.sh
نصب در دایرکت ادمین
Install Composer
Install Plugin
cd /usr/local/directadmin/plugins
git clone
https://github.com/Petertjuh360/da-letsencrypt.git da-letsencrypt
cd ./da-letsencrypt/
chown diradmin : diradmin -hR ../da-letsencrypt/
sh ./scripts/install.sh
composer install
chown diradmin : diradmin -hR ../da-letsencrypt/
Update
cd /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt
git pull
composer update
تصویر از گواهی نصب شده.
تصویر از تست امنیت
این گواهی 3 ماه به 3 ماه به صورت خودکار تمدید خواهد شد. تست شد.
ویرایش توسط salar123-user8 : June 7th, 2016 در ساعت 13:33
-
تعداد تشکر ها ازsalar123-user8 به دلیل پست مفید
-
May 13th, 2016 12:13
# ADS
-
پاسخ : Let's Encrypt x3 SSl FREE US ROOT
سلام
با فعال سازی این ssl دیگه خطا نمیده هنگام ورود؟؟
-
-
عضو انجمن
سلام من تست کردم کار کرد اصلا ارور هم نمیده
-
-
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
shomalnetwork
سلام
با فعال سازی این ssl دیگه خطا نمیده هنگام ورود؟؟
نه کاملان تست شدس و خطا نمیده روتش هم مال https://www.identrustssl.com/ هست . 99.9 درصد مرورگرها رو جوابگو هست.
ویرایش توسط salar123-user8 : May 14th, 2016 در ساعت 01:25
-
-
عضو انجمن
این گواهی 3 ماه به 3 ماه به صورت خودکار تمدید خواهد شد. تست شد.
-
-
June 10th, 2016, 04:16
عضو دائم
رو قسمت تنظیمات پلاگینش در دایرکت ادمین این وارنینگ رو دارم :
Warning: stream_socket_client(): SSL: Connection reset by peer in /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt/includes/lib/HTTPSocket.php on line 198 Warning: stream_socket_client(): Failed to enable crypto in /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt/includes/lib/HTTPSocket.php on line 198 Warning: stream_socket_client(): unable to connect to ssl://127.0.0.1:2222 (Unknown error) in /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt/includes/lib/HTTPSocket.php on line 198
ویرایش توسط OmidX : June 10th, 2016 در ساعت 06:17
-
-
June 10th, 2016, 23:00
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
OmidX
رو قسمت تنظیمات پلاگینش در دایرکت ادمین این وارنینگ رو دارم :
Warning: stream_socket_client(): SSL: Connection reset by peer in /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt/includes/lib/HTTPSocket.php on line 198 Warning: stream_socket_client(): Failed to enable crypto in /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt/includes/lib/HTTPSocket.php on line 198 Warning: stream_socket_client(): unable to connect to ssl://127.0.0.1:2222 (Unknown error) in /usr/local/directadmin/plugins/da-letsencrypt/includes/lib/HTTPSocket.php on line 198
پورت دایرکت ادمین رو تغییر دادید؟
این خطا تا جایی که بنده متوجه شدم به عدم اتصال در پورت 2222 خطا میده.
-
-
July 15th, 2016, 20:44
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز، بنده گواهینامه Let's Encrypt رو برای وب سایت خودم که دارای دامنه IR هست گرفتم اما جهت نصب آن بر روی Cpanel نیاز به گزینه SSL/TLS منیجر هست که متاسفانه مدیر هاست بنده این گزینه رو غیر فعال کرده است و میگن که خودشون باید این گواهینامه رو نصب کنند و چون گواهینامه Let's Encrypt دارای نود روز اعتبار هستش میگن که برای نصب گواهینامه های زیر یک سال باید مبلغ 30 هزار تومان پرداخت کنم. میخواستم بدونم بعد این نود روز این گواهینامه دوباره نیاز به نصب از طریق سی پنل و پرداخت مجدد این هزینه خواهد داشت؟
-
-
July 16th, 2016, 01:08
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
meysam98
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز، بنده گواهینامه Let's Encrypt رو برای وب سایت خودم که دارای دامنه IR هست گرفتم اما جهت نصب آن بر روی Cpanel نیاز به گزینه SSL/TLS منیجر هست که متاسفانه مدیر هاست بنده این گزینه رو غیر فعال کرده است و میگن که خودشون باید این گواهینامه رو نصب کنند و چون گواهینامه Let's Encrypt دارای نود روز اعتبار هستش میگن که برای نصب گواهینامه های زیر یک سال باید مبلغ 30 هزار تومان پرداخت کنم. میخواستم بدونم بعد این نود روز این گواهینامه دوباره نیاز به نصب از طریق سی پنل و پرداخت مجدد این هزینه خواهد داشت؟
احتمالان نماینده شما قانون استفاده از ای پی اختصاصی رو داره و اجازه استفاده از sni رو به شما نمیده.
و در مورد گواهی 90 روز به 90 روز به طور خودکار تمدید میشه. نگران تاریخ گواهی نباشید.
-
تعداد تشکر ها از salar123-user8 به دلیل پست مفید
-
July 16th, 2016, 01:50
نوشته اصلی توسط
salar123-user8
احتمالان نماینده شما قانون استفاده از ای پی اختصاصی رو داره و اجازه استفاده از sni رو به شما نمیده.
و در مورد گواهی 90 روز به 90 روز به طور خودکار تمدید میشه. نگران تاریخ گواهی نباشید.
یعنی بعد از این 90 روز نیاز به انجام کاری توسط نماینده هاست نیست؟
-