-
March 18th, 2023, 23:21
چند سوال در مورد هاست cpanel
سلام ، من نیاز دارم به تنظیمات سیستمی اپاچی دسترسی پیدا کنم ، این هاست هایی که تو سایت ها فروخته میشه هیچکدام همچین درسترسی ندارند ، ایا راهی ترفندی برای این موضوع هست ؟
دوم اینکه ایا راهی هست با همون cpanel اپاچی رو حذف کنیم و به جاش nginx نصب کنیم ؟
-
-
March 18th, 2023 23:21
# ADS
-
March 19th, 2023, 09:33
پاسخ : چند سوال در مورد هاست cpanel
نوشته اصلی توسط
soheilsh
سلام ، من نیاز دارم به تنظیمات سیستمی اپاچی دسترسی پیدا کنم ، این هاست هایی که تو سایت ها فروخته میشه هیچکدام همچین درسترسی ندارند ، ایا راهی ترفندی برای این موضوع هست ؟
دوم اینکه ایا راهی هست با همون cpanel اپاچی رو حذف کنیم و به جاش nginx نصب کنیم ؟
با سلام، باید سرور مجازی و یا سرور مجازی مدیریت شده تهیه کنید.
-
-
March 19th, 2023, 17:11
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
soheilsh
برای این کار نیاز دارید که هاست رو خودتون روی سرورمجازی نصب کنید
-
-
March 19th, 2023, 17:23
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
soheilsh
بله میتونید. چرا نتونید؟. معمولا شما فقط به
httpd.conf
دسترسی ندارید.
اما دلیل نمیشه که نتونید دسترسی به تنظیمات آپاچی هم نداشته باشید.
هاست شما اگر سیپنل باشه، از طریق یک هاستنیم، هر اکانت سیپنل ایجاد میشه.
به ازای هر هاستنیم، یک فولد root مشخص میشه.
و بعد شما داخل فایلروت اگر یک فایل با اسم
.htaccess
ایجاد کنید، هر متنی که داخلش بنویسید، اینکلود میشه داخل همون بلاک از تنظیمات سیستم شما داخل فایل httpd.conf
بنابراین شما میتونید هر کانفیگی رو در سطح وبسرور اختصاصی هاستنیم خودتون بنویسید.
بابت سوال دوم، معمولا موفق نمیشید. چونکه ارایهدهنده با هدف کسبدرآمد از شما، پیشنهاد خرید لایتاسپید یا سرورمجازی میدن. بنابراین شما درنقش اسکناس هستید و اگه خودتون بلدنباشید، داخل پاسخ های تیکت، پاسخ خرید سرورمجازی میشنوید. احتمالا چون مشتری شون هستید، تخفیف ویژه هم ممکن هست بهتون بدن.
اما لطفا، اگه خودتون توانایی فنی شو ندارید، از ارایه دهنده تون، سرویس مدیریتسرور خریداری کنید. شماهم به فکر مدیریت هزینه نباشید. همیشه حتما باید یک سرویس مدیریت سرور از ارایهدهنده تون خریداری کنید بجای اینکه خودتون سرورتون رو مدیریت کنید. این یک کار تخصصی هستش. کاربران سایتتون، آسیبمیبینن بخاطر این مدیریت هزینه ی شما.
معمولا مشتریان سعی میکنن، هزینه هاشون رو مدیریت کنن و فقط سرورمجازی بخرن، و درکنار خریدسرورمجازی، سرویس مدیریتسرور رو خریداری نمیکنن از هاستینگشون، بعدش میان و تاپیک کلاهبرداری بعلت اینکه سرورشون آپدیت نمیشه میزنن.
ویرایش توسط demonvictor : March 19th, 2023 در ساعت 17:26
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-