سلام دوستان ، اینم برگی زرین از افتخارت مبین نت و کلا اینترنت ایران همین الان یهووییی من و کامپیوترو و مبین نت
من که کیف کردم ، به نظر شما چند تا لایک داره ؟؟
سلام دوستان ، اینم برگی زرین از افتخارت مبین نت و کلا اینترنت ایران همین الان یهووییی من و کامپیوترو و مبین نت
من که کیف کردم ، به نظر شما چند تا لایک داره ؟؟
بله از سمت شاتل نماینده هست که واقعا سرویس های عادی اش هم که عالی هست
ولی جدیدا اقدام به نصب دکل کرده و وایرلس بدون نیاز به خط تلفن مثل مبین نت میفروشه
الان دیگه برای خودش شرکت جدا شده
و سرویس تا 4 مگ ارائه میده ، فقط نیاز به نصب آنتن داره و یک مودم که سوال کردم گفتن با مودم و آنتن و نصب چیزی حدود 1 میلیون در میاد
سلا، سرویس وایرلسش بسیار خوب هست مال اقای جعفری یا همون سریع سیستم جنوب بعدشم جدیدا اقدام نکردن از سال 81 اقدام به راه اندازی شبکه وایرلس در سطح شهر کردن درضمن کافی هست شما یک انتن صدتومنی و یک کارت شبکع بیسیم که انتن وصل بشه بخری و روی هم دویست تومن نمیشه و ازشون سرویس بگیری چون مابقیش پول نصب و این چیزاست که خیلی ظلمه و گرونه و خودت ژحمتشو بکشی بهتره ارادت
ویرایش توسط 007 : July 7th, 2015 در ساعت 01:18
بله ، یکی از بهترین ارائه دهنده های اینترنت شده فعلا در بندر
اگه تو کل ایران مثل مبین نت دکل بزنن
فکر میکنم از تمام سرویس دهندگان جلوتر بزنن
سرعت دانلود و آپلود واقعا خوبی داره تا حدی که به واقعیت اسمش نزدیکه ، مثلا سرویس 1 مگ رو من پیش دوستان دیدم
سرعت دانلودش چیزی حدود 800 کلیوبایت بود ، که واقعا خیلی خوبه ^_^
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
مخابرات - 512 - سرور خودمون :D
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)