-
December 21st, 2014, 13:45
در مورد پرداخت هتزنر
سلام
خسته نباشید دوستان
من به دلیل اینکه حساب پیپال نداشتم به کمک یکی از دوستانی که تو کار پرداخت پیپال بودند چند تا سرور از هتزنر خریداری کردم و آدرس هم آدرس ایشان را دادم و پرداخت ها نیز از طریق ایشان تا امروز انجام میشد ولی الان دیگه قیمت پیپالهاشون واقعیت خیلی تخیلی شده و چندصدتومن از بازار گرانتر کردن نمیدونم علتش چی هست؟!!!
حالا به هر حال من اگر با پیپالی دیگر پرداخت های هتزنر را انجام دهم مشکلی پیش خواهد آمد؟ باتوجه به اینکه آدرس ثبت نام شده در هتزنر آدرس ایشان در خارج از ایرن هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
December 21st, 2014 13:45
# ADS
-
December 21st, 2014, 14:11
پاسخ : در مورد پرداخت هتزنر
بعید میدونم مشکلی پیش بیاد...
من پنل هتزنر به نام خودم ساختم و پرداخت ها رو شرکتی دیگه انجام میده(توی کیمسوفی هم روال همین بود تا ماه پیش که جدیدا این فانون رو گذاشته که باید با پیپال خودتون انجام بشه)
ولی شما سعی کن ی جوری از اون طرف کنار بکشی که اگه فردا خدای نکرده هتزنر گیر داد این شخصی که پنل به نامشه بتونه جلوگیری کنه سرور از دست نره
-
تعداد تشکر ها از usef.enayati به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 05:32
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
abc
سلام
خسته نباشید دوستان
من به دلیل اینکه حساب پیپال نداشتم به کمک یکی از دوستانی که تو کار پرداخت پیپال بودند چند تا سرور از هتزنر خریداری کردم و آدرس هم آدرس ایشان را دادم و پرداخت ها نیز از طریق ایشان تا امروز انجام میشد ولی الان دیگه قیمت پیپالهاشون واقعیت خیلی تخیلی شده و چندصدتومن از بازار گرانتر کردن نمیدونم علتش چی هست؟!!!
حالا به هر حال من اگر با پیپالی دیگر پرداخت های هتزنر را انجام دهم مشکلی پیش خواهد آمد؟ باتوجه به اینکه آدرس ثبت نام شده در هتزنر آدرس ایشان در خارج از ایرن هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
خیر هیچ مشکلی نیست . لزومی هم نداشته پنل به نام ایشان باشه
در ضمن صورتی که تمایل دارین می توانیم برای شما باقیمت مناسب پرداخت کنیم
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید
-
December 24th, 2014, 23:55
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
abc
سلام
خسته نباشید دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
مشکلی نیست اما جدیدا هتزنر د روی شخص پرداخت کننده حساس شده اند
و چند روز پیش فقط با پیپال شخص صاحب حساب فقط پرداخت انجام میشد
و ریسک نکنید در این مورد
اگر گرانتر میدهید و میخرید بهتر هست تا صبح بیدار بشوید و سرور ها بسته شده باشند
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2014, 10:50
پرداخت برای شما به قیمت اسکناس انجام میشه.
-