-
June 14th, 2021, 17:45
جابجایی سرور و تغییر آیپی سایت
سلام به همگی
آقا میخواستم بدونم جابجا کردن هاست یا سرور که باعث عوض شدن آیپی وبسایتم بشه میتونه سئوی سایتمو ضعیف کنه؟
از وقتی این کارو کردم مشتری هام به طور عجیبی کم شدن و رتبه الکسا هم روز به روز داره میره بالا،
کسی هست که تجربه ای در این زمینه داشته باشه یا اینکه اصلا بدونه جریان از چه قراره؟
-
-
June 14th, 2021 17:45
# ADS
-
June 14th, 2021, 17:56
پاسخ : جابجایی سرور و تغییر آیپی سایت
برای انتقال معمولی سایت که نه اگه اصولی انجام شده باشه و سریع کار انتقال رو انجام داده باشید که مشکلی پیش نمیاد
مگر اینکه سمت سرور جدید یا هاست جدیدتون مشکلاتی وجود داشته باشه یا حتی ممکنه ای پی جدیدتون مشکل و بلاک و... باشه در اینصورت ها افت شدید پیدا میکنه سایتتون
-
-
June 14th, 2021, 21:37
عضو جدید
نوشته اصلی توسط
hashemtamkin
سلام به همگی
آقا میخواستم بدونم جابجا کردن هاست یا سرور که باعث عوض شدن آیپی وبسایتم بشه میتونه سئوی سایتمو ضعیف کنه؟
از وقتی این کارو کردم مشتری هام به طور عجیبی کم شدن و رتبه الکسا هم روز به روز داره میره بالا،
کسی هست که تجربه ای در این زمینه داشته باشه یا اینکه اصلا بدونه جریان از چه قراره؟
اگر یک سری فایل جابجا نشن 404 میشه
هاستینگ جدید سرعت سرور در لود شدن سایت تاثیر داره
همچنین اگر ایران اکسس باشه باز تاثیر داره
-
-
November 18th, 2021, 12:29
من این کار روی سایتی که برای شارژ و فروش تیوب لیزر بود بنام iranpadra.com انجام دادم مشکلی پیش نیومد واسم
-
-
April 24th, 2022, 10:25
سایت فشار خون را میخام تغییر ای پی بدم به نظرتون روی سایت و امتیازش تاثیر میزاره؟
-
-
October 24th, 2022, 17:05
عضو جدید
در صورتیکه سایت در تمام ایپی ها باز بشن مشکل کندی سرعت نداشته باشند خیر
حذف محتوا برای سئو مضره نه تغییر سرور
upremove.ir
فشیال پوست ,ریمو تاتو ,آنزیم تراپی پوست
-