دوستان اگه آموزشی در مورد راه اندازی سیستم ابری دارن بیان کنن خیلی ممنون و اینکه چطوری به وی ام ور می شه این کار رو روی سرور انجام داد تقریبا همه چی اتومات بشه مثل کاری که پارس پک کرده !!!!!!!!!
دوستان اگه آموزشی در مورد راه اندازی سیستم ابری دارن بیان کنن خیلی ممنون و اینکه چطوری به وی ام ور می شه این کار رو روی سرور انجام داد تقریبا همه چی اتومات بشه مثل کاری که پارس پک کرده !!!!!!!!!
خود ESX و ESXI در این ضمینه خوب هستن و لی خود VMware محصولی به نام VMware vCloud Director زده که مخصوص همین کار هستش
ممنون یعنی می شه با خود esxi این کار رو کرد؟! و اینکه VMware vCloud Director طریقه نصب و راه اندازیش به چه صورت هست؟! همون مثل wmvare esxi نصب و راه اندازی می شه؟
من نصبش نکردم ولی یکی از دوستام نصب کرده بود میگفت این مخصوص این کار هستش
ولی هم خودم و هم اون اینو تست کردیم که رو esx و esxi هم شد البته به تعداد محدودی
دوستان اگه آموزشی تجربه ای در این مورد دارن ممنون می شم راهنماییم کنن خیلی ممنون
خوب اگه میخوایی بیشتر تحقیق کنی اگه زبانت خوبه میتونی تو سایت vmware هم مطالعاتی داشته باشی
نه خوندم ممنون می خوام اگه کسی در این زمینه به صورت عملی کار کرده و مشکلات و مزایایی که داره رو مطرح کنن !
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
دوستان می خواستم بدونم سیستمی هست مثل paralles VM که بتونه اتوماتیک از سرور مجازی ساز تهیه کنه؟ همون وی پی اس !
از استارتر تاپیک عذرخواهی می کنم
می شه توضیح بدین این تکنولژی ابری (cloud) چی هست؟
ممنون می شم یکم سطح توضیح رو پایین تر بگین تا ما متوجه بشم
تو هاستینگ های ایرانی همچین چیزی ندیدم به شخصه به جز پارس پک ! یعنی شما مشخصات وی پی استمونو انتخاب می کنید من جمله هارد ترافیک نوع سیستم عامل رم و جزئیات سی پی یو بعد سیستم ابری خودش اتوماتیک وار بعد از زدن ساختن سرور براتون همون لحظه نصب و آماده می شه ! با این روش علاوه بر این که در وقتتون صرفه جویی می شه و کار هاتون سریع تر انجاتم می شه دیگه کسی لازم نیست که بشینه براتون وی پی اس نصب کنه
یعنی روی یک سرور همه منابع سخت افزاری برای همه کاربرها با اشتراک گذاشته میشه
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
اتفاقا ماژولش واسه whmcs هم هستش
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
اینم سایتش VirtPanel
+ ماژول WHMCS بهتون میده
یه جورایی مثل hyperv هستش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)