-
June 16th, 2016, 01:14
عضو انجمن
>> سوال مهم : برای وب سایت های دانلود فیلم و سریال و دانلود چه سیستم عاملی و وب سروری پیشنهاد میشه؟؟؟ <<
با سلام و شبتون خوش.
دوستان بنده در حال راه اندازی وب سایت فیلم و سریال هستم و برای شروع ویندوز 2012 و وب سرور iis نصب و کانفیگ کردم
اما مشکلی که هست اینه که وقتی حملات دیداس بهش بشه تفریباً نمیشه براش کاری کرد.می خواستم دوستان عزیز راهنمایی
بفرمایند که چه وب سرور و سیستم عاملی استفاده کنم ویندوز یا لینوکس؟ (بیشتر دیدم که لینــوکــس در کنار انجینیکس رو تاکید کردند).
از دوستان عزیز خواهشمندم که اطلاعات کامل و دقیقی بدن چون برای شروع کار بسیار واسم قابل اهمیته!
اگر بخوام با ویندوز ادامه بدم بهترین کارها جهت کمتر کردن اثرات و یا جلوگیری از حملات داس و دیداس چی هست؟ + اقدامات امنیتی...
ممنون از همگی.
ویرایش توسط ColdWorld : June 16th, 2016 در ساعت 01:15
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016 01:14
# ADS
-
June 16th, 2016, 01:17
پاسخ : >> سوال مهم : برای وب سایت های دانلود فیلم و سریال و دانلود چه سیستم عاملی و وب سروری پیشنهاد میشه؟؟؟ <<
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
با سلام و شبتون خوش.
دوستان بنده در حال راه اندازی وب سایت فیلم و سریال هستم و برای شروع ویندوز 2012 و وب سرور iis نصب و کانفیگ کردم
اما مشکلی که هست اینه که وقتی حملات دیداس بهش بشه تفریباً نمیشه براش کاری کرد.می خواستم دوستان عزیز راهنمایی
بفرمایند که چه وب سرور و سیستم عاملی استفاده کنم ویندوز یا لینوکس؟ (بیشتر دیدم که لینــوکــس در کنار انجینیکس رو تاکید کردند).
از دوستان عزیز خواهشمندم که اطلاعات کامل و دقیقی بدن چون برای شروع کار بسیار واسم قابل اهمیته!
اگر بخوام با ویندوز ادامه بدم بهترین کارها جهت کمتر کردن اثرات و یا جلوگیری از حملات داس و دیداس چی هست؟ + اقدامات امنیتی...
ممنون از همگی.
لینوکس مناسب می باشد.
برای اقدامات امنیتی میتونید کشور های اتکر در فایروال بلاک کنید.
و محدودیت هایی قرار بدید تا تعداد کانکشن های هزمان کاهش پیدا کند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016, 01:21
عضو انجمن
پاسخ : >> سوال مهم : برای وب سایت های دانلود فیلم و سریال و دانلود چه سیستم عاملی و وب سروری پیشنهاد میشه؟؟؟ <<
نوشته اصلی توسط
mizban97
لینوکس مناسب می باشد.
برای اقدامات امنیتی میتونید کشور های اتکر در فایروال بلاک کنید.
و محدودیت هایی قرار بدید تا تعداد کانکشن های هزمان کاهش پیدا کند.
بله اطلاع دارم این مورد رو در لینوکــس با استفاده از csf می شه.در ویندوز چطور؟
وب سرور چی پیشنهاد می کنید؟
-
تعداد تشکر ها از ColdWorld به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016, 01:36
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
بله اطلاع دارم این مورد رو در لینوکــس با استفاده از csf می شه.در ویندوز چطور؟
وب سرور چی پیشنهاد می کنید؟
همه چیز مربوط به وب سرور نمیشه.
شما تا وقتی که کانفیگ درست و سرور قوی نداشته باشید قطعا وب سرور عالی جوابگوی شما نخواهد بود.
شما باید ابتدا تعیین کنید چه تعداد همزمان میخوان دانلود کنند؟ چه تعداد آنلاین دارید؟
بعد سرور مناسب انتخاب کنید.
وب سرور iis اگر خوب کانفیگ بشه میزان پایداریش بالا هست و مشکلی باهاش ندارید.
تو ویندوز برای مسدود سازی راه های زیادی داره سرچ بزنید بخونید.
از طریق همون iis به راحتی میتونید هر کشوری دوست داشتید بلاک کنید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها ازmizban97 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016, 01:38
عضو جدید
با سلام خدمت شما ببینید دوست عزیز با تعغیر سیستم عامل ما به مقدار کمی می توانید جلو اتک رو بگیرید سیستم عامل لینوکس می شود فایروال رو تنظیم کرد برای دسترسی کانشن ها و بستن و جلوگیری از اتک های کوچک
برای نرم افزار در ویندوز شما از آنتی دیداس گاردین استفاده کنید ببینید به کارتون می آید
ارائه دهنده سرور های مجازی و اختصاصی , گیم سرور , هاست دانلود, لینوکس , ویندوز از دیتاسنترهای #افرانت , #پارس آنلاین
www.IranicaServer.com
-
-
June 16th, 2016, 01:46
عضو انجمن
اگر سرور دانلود منظورتون هست فقط انجینیکس پیشنهاد میشه و بهتره از لینوکس (سنت او اس یا اوبونتو) استفاده کنید.
-
-
June 16th, 2016, 01:55
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز csf یه فایروال برای لینوکس هست که برای ویندوز هم فایروال های زیادی موجوده
درضمن صرف فایر وال تمام امنیت رو تامین نمیکنه
بنظرم برای داشتن اطمینان از سرور اگر تخصص خاصی ندارید بدید به یه کانفیگر براتون انجام بده
اگر مورد مصرفتون سرور دانلود هست پیشنهادم وبندوز و انجین ایکس هست
انجین ایکس بخاطر مصرف کمتر و ضرفیت بیشتر
ویندوز بخاطر راحتی کار
خلاصه کمتر کاری هست که با لینوکس بشه انجام داد و ویندوز قادر به انجامش نباشه (نمیگم هیچ کار چون ممکنه دوستان اشکال بگیرن )
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از fadak به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016, 02:00
عضو انجمن
با سلام و عرض ادب
اگر میتونید هزینه کنید، بنده وب سرور لایت اسپید رو پیشنهاد میکنم برای حداکثر سرعت
برای جلوگیری از اتک ها میتونید سرور رو در ovh تهیه کنید که مجهز به آنتی دیداس سخت افزاری هست تمام سرور های این دیتاسنتر. همچنین از فایروال غیر رایگان cxs استفاده کنید
بنده برای ارائه هاست دانلود از همین روش بهره میبرم و بسیار راضی هستم.
ویرایش توسط trust toiler : June 16th, 2016 در ساعت 02:01
-
تعداد تشکر ها از trust toiler به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2016, 10:42
عضو دائم
نوشته اصلی توسط
ColdWorld
با سلام و شبتون خوش.
ممنون از همگی.
برای سرور دانلود : لینوکس + nginx پیشنهاد میشه.
برای حملات داس / دیداس در ویندوز بک فایروال خوب کانفیگ کنید ، مشکلتون حل میشه .
-