تلگرام با ممنوع کردن ساخت اکانت با شماره های مجازی، حذف کاربران جعلی کانال ها را آغاز کرد.
تلگرام با ممنوع کردن ساخت اکانت با شماره های مجازی، حذف کاربران جعلی کانال ها را آغاز کرد.
ویرایش توسط viasky : July 8th, 2016 در ساعت 03:45
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
درود بر شما
لطفا در صورت امکان لینک خبر رو از منبع خود تلگرام اگر موجود دارید ارسال کنید
سپاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دقیقا همینه
خبر صحت داره
تمامی کانال ها (پایه تبادل های ما و خودمون) تقریبا ۴ یا ۵ کا ریزش داشتیم ...
امکان ثبت نام با شماره های ساخته شده در TextPlus , Next Plus , Sim Virutal , Taalk2 وجود نداره
بسیار عالی.... ولی اکانت شماره مجازی من تازه فعال شده و کار میکنه...
از کدوم برنامه استفاده میکنیدکه هنوز شماره هاش مسدود نشده ؟
من هم چند روز گذشته بر حسب تست کردم و متاسفانه قبول نمیکنه دیگه شماره های مجازی رو
بسیار هم این موضوع رو میشه به فال نیک گرفت دست برخی از دوستان رو میشه
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)