-
February 20th, 2016, 19:42
مقایسه دو سرویس اشتراکی: سرور پارس و مشهد هاست
سلام
سرورپارس شرایط خدماتش این هست:
1024 مگ حد مجاز RAM و حداکثر میزان استفاده هر سرویس از منابع سرور (رم و پردازنده) 25 درصد از یک هسته CPU در لحظه و 2 درصد کل CPU و پایگاه داده به صورت میانگین در روز خواهد بود.
مشهد هاست هم بدین صورت هست:
استفاده از پزدازنده مشترک: هر مشتری نمی تواند بیشتر از 10درصد پردازنده را برای مدت 5 ثانیه در اختیار بگیرد. 14.6 استفاده از حافظه سرور: اکانت مشتری در هر زمانی نمی تواند بیشتر از 256 مگابیت از حافظه سرور (RAM) را اشغال نماید. (این محدودیت در سرویسهای حرفه ای لینوکس تا 512 مگابایت قابل افزایش است.)
14.7 محدودیت استفاده از سرویسها: اکانت مشتری نباید بیش از 20 پروسس در هر لحظه اجرا کند. Cron job (وظایف تعریف شده و زمانبندی شده) فاصله اجرای پروسس ها نباید کمتر از 30دقیقه باشد.
میخواستم ببینم در مقایسه این دو سرویس چطور هستند؟
-
-
February 20th, 2016 19:42
# ADS
-
February 21st, 2016, 23:24
عضو انجمن
پاسخ : مقایسه دو سرویس اشتراکی: سرور پارس و مشهد هاست
نوشته اصلی توسط
srh124
سلام
سرورپارس شرایط خدماتش این هست:
1024 مگ حد مجاز RAM و حداکثر میزان استفاده هر سرویس از منابع سرور (رم و پردازنده) 25 درصد از یک هسته CPU در لحظه و 2 درصد کل CPU و پایگاه داده به صورت میانگین در روز خواهد بود.
مشهد هاست هم بدین صورت هست:
استفاده از پزدازنده مشترک: هر مشتری نمی تواند بیشتر از 10درصد پردازنده را برای مدت 5 ثانیه در اختیار بگیرد. 14.6 استفاده از حافظه سرور: اکانت مشتری در هر زمانی نمی تواند بیشتر از 256 مگابیت از حافظه سرور (RAM) را اشغال نماید. (این محدودیت در سرویسهای حرفه ای لینوکس تا 512 مگابایت قابل افزایش است.)
14.7 محدودیت استفاده از سرویسها: اکانت مشتری نباید بیش از 20 پروسس در هر لحظه اجرا کند. Cron job (وظایف تعریف شده و زمانبندی شده) فاصله اجرای پروسس ها نباید کمتر از 30دقیقه باشد.
میخواستم ببینم در مقایسه این دو سرویس چطور هستند؟
صرفا در مقایسه با اعداد و ارقامی که از دو طرف اعلام کرده اید - سرویس های سرورپارس اشتراکی به شما میزان منابع مصرفی بیشتر به نسبت شرکت دیگر (مشهد هاست) ارائه می دهد. اما می بایست در نظر بگیرید ایا یک هاست مناسب تنها به منابع اعطایی می باشد و یا عوامل دیگری هم دخیل هستند.
اگر مد نظر صرفا منابع بیشتر می باشد، با توجه به مواردی که اعلام کردین سرور پارس به نظر بهتر می آید.
-
-
February 22nd, 2016, 00:30
میشه راهنمایی کنید چه عوامل دیگری هم دخیل هستند؟
-
-
February 22nd, 2016, 00:35
عضو جدید
کلا سرور پارس بهتره از نظر پایداری و پشتیبانی
-
-
February 22nd, 2016, 23:06
من همین الان هم از سرورپارس هاست اشتراکی دارم اما ظاهرا سرور شلوغیه.
مثلا الان توی Cpanel مصرف مموری رو 99/1024MB نشون میده و در عین حال نوارش کاملا قرمزه. یعنی سایت های دیگه دارن منابع رو مصرف می کنن.
-
-
February 23rd, 2016, 00:03
عضو انجمن
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
-
-
February 23rd, 2016, 01:17
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
srh124
من همین الان هم از سرورپارس هاست اشتراکی دارم اما ظاهرا سرور شلوغیه.
مثلا الان توی Cpanel مصرف مموری رو 99/1024MB نشون میده و در عین حال نوارش کاملا قرمزه. یعنی سایت های دیگه دارن منابع رو مصرف می کنن.
نه دیگه دوتا مورد هست:
1-اون منابع مختص شماست و کسه دیگه ای نمی تونه استفاده کنه هر زمان اون منابع به آخرش رسید سایت واسه بقیه کاربران باز نمیشه تا برگرده به حالت عادی.
2-اپدیت نسخه جدید سی پنل باعث قرمز نشون دادن این موارد میشه که باگ محسوب میشه
-
-
February 23rd, 2016, 08:40
بله. ظاهرا که باگ باشه.
اما مگه منابع هاست اشتراکی مشترک بین چند تا سایت نیست؟ یعنی الان سرور داره یک گیگ رم رو مختص به من می ده؟
پس اونوقت فرق هاست اشتراکی با سرور مجازی و اختصاصی چی میشه؟
این یک نمونه عکس:
01.jpg
-
-
February 23rd, 2016, 08:44
-
-
February 23rd, 2016, 19:54
خب این که باگ سی پنل هست و توی ورژن های بعدی رفع می شه.
اما اون قضیه ای که دوستمون گفتند در مورد منابع مختص، من رو به شک انداخت. چون چند وقتیه دارم تحقیق می کنم که از هاست اشتراکی برم روی سرور مجازی، برام مهمه. الان فقط کافیه یک نفر از سایت من دانلود کنه کل سایت از دسترس خارج میشه برای بقیه.
البته یک گزینه هم گرفتن سرور دانلود کنار همین هاست اشتراکی و گذاشتن فایل ها روی اون هست که به ذهنم رسیده.
-