-
October 5th, 2012, 17:06
عضو دائم
*~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*
با سلام خدمت همه دوستان و کاربران محترم وارزهاست
ابتدا شروع تاپیک از مدیران سایت عذرخواهی میکنم که اقدام به باز کردن چنین تاپیکی گرفتم و به دلیل فوری بودن این موضوع و کم بود وقت , امکان اینکه مانند همیشه از مدیران سایت برای اینگونه تاپیک ها اجاره گرفته شود فراهم نشد , که پیشاپیش از مدیران سایت عذر خواهی میکنم
متاسفانه از دیروز بعداظهر طبق اطلاعی که همکاران ما در پشتیبانی وارزهاست دادند دو عدد از سرورهای اختصاصی آلمان با شروع ای پی های :
5.9.253
5.6.9
یکباره قطع شده است و حتی پنل robot هتزنر نیز فعال نمی باشد
با توجه به اینکه تا یک ساعت پیش خودم مشهد حضور نداشتم و به دلیل فوت پدربزرگ جناب لیالی از همکاران ما در بخش پشتیبانی وارزهاست به شهرستان رفته بودم , جناب جلیلیان پیگیر موضوع بودند تا دلیل قطعی این دو سرور که یکی برای ارائه سرورهای مجازی و دیگری سرور هاستینگ وارزهاست بود به صورت کامل مشخص شود
همچنین وارزهاست تعدادی از سرورهای آلمان را از گذرگاه و تعدای از هادی قنبری خرید کرده است که این موضوع باید با کمک شرکت گذرگاه رفع میشد
با توجه به تیکت ها و ... که جناب جلیلیان برای شرکت گذرگاه ارسال کرده بودند , آنها نیز از دلیل قطع بودن سرور بی اطلاع بودند , چرا که شرکت نوآوران شبکه بینالود (( وارزهاست )) نه بدهی به گذرگاه یا دیتاسنتر آلمان داشته است و نه اخطاری بر روی سرورهای فوق دریافت کرده بودید که منجر به مسدود شدن سرور ها شود
همچنین تا این لحظه که بنده پست های رد و بدل شده بین همکار ما و اعضاء پشتیبانی گذرگاه را مطالعه کردن آنها نیز اظهار بی اطلاعی از قطع شدن سرور داشتن و اعلام کردند که سرورها حتی از پنل گذرگاه نیز خارج شده است
خوب تا این بخش از تاپیک برای کاربران وارزهاست و کسانی که از وارزهاست سرویس دارند دلیل در دسترس نبودن سایت و بعضی از سروریس های آلمان مشخص شد
اما آخرین پاسخی که دیتاسنتر هتزنر برای گذرگاه ارسال کرده است و جناب حیدری آن را برای ما ارسال کرده اند به شرح زیر است :
Hello,
that server was cancelled due to network scans. Our management team has decided
that any servers that send out network scans will get cancelled with immediate
effect, and we won't bring them online again.
Best regards
Bastiaan van den Berg
Hetzner Online AG
Grünberger Straße 27
90475 Nürnberg
Tel: +49 911 234 226927
Fax: +49 9831 61 00 62
serversupport@hetzner.de
Hetzner Online AG
Register Court: Registergericht Ansbach, HRB 3204
Management Board: Dipl. Ing. (FH) Martin Hetzner
Chairwoman of the Supervisory Board: Diana Rothhan
حال نیز با توجه به قطعی ایجاد شده در این دیتاسنتر و از دسترس خارج شدن سایت وارزهاست و تعدای دیگر از سرویس های شرکت این تاپیک جهت اطلاع رسانی به کاربران ایجاد شده است تا کاربران و کسانی که از وارزهاست به هر نحوی (( از نماینده فروش تا ... )) سرویس تهیه کرده اند از مشکل ایجاد شده مطلع شوند
در مورد اطلاعات و دیتای کاربران نیز 99 درصد مشکلی ایجاد نخواهد شد و سرورهای اعلامی مجدد فعال خواهد شد که بنده از طرف تیم وارزهاست از همه کاربران به دلیل مشکل ایجاد شده عذرخواهی میکنم
هرچند که مشکل ایجاد شده خارج از ارائه شرکت بوده و دیتاسنتر بدون هیچ گونه اخطار یا اطلاعی به ما یا گذرگاه اقدام به مسدود کردن سرورها کرده است
همچنین سایتهای هاستینگ نیز بدون مشکل بعد از رفع مجدد فعال خواهد شد
در حال حاضر به جز این دو سرور , تمام سرورهای دیگر وارزهاست در لوکیشن های :
هلند , فرانسه , آلمان , سوئیس و آمریکا بدون مشکل فعال است
تنها دو رنج ای پی اعلامی که یکی مربوط به هاستیگ شرکت و دیگری مربوط به یکی از سرورهای اخصاصی که برای ارائه سرورمجازی به کاربران است با مشکل روبرو شده است
امیدوارم کاربران فهیم وارزهاست اندکی شکیبا باشند تا با کمک شرکت گذرکاه بتوانیم مشکل ایجاد شده را رفع و دلیل اصلی مسدود شدن سرورها را متوجه شویم
تا این لحظه نیز هیچ گونه مشکلی برای اطلاعات و دیتا کاربران ایجاد نشده است و بعد از رفع مشکل فوق به صورت کاملاً سالم تمام اطلاعات کاربران در دسترس خواهد بود
در مورد دیگر سرورهای فعال اگر کاربران مشکلی در سرویس خود دارند به دلیل در دسترس نبودن سایت وارزهاست مشکلات و درخواست های خود را به ایمیل :
کد:
binalud.net@gmail.com
ارسال کنند تا بررسی شود
در حال حاضر به دلیل در دسترس نبودن سایت هیچ ایمیلی از طریق :
info@warez-host.ir
به دست ما نمی رسد و تنها سوالات و ... خود را از طریق ایمیل فوق ارسال نمایید
همچنن بعد از رفع کامل مشکل و فعال شدن مجدد سرورها در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهیم کرد
در نهایت باز هم از صبر و شکیبایی کاربران و نمایندگان شرکت تشکر میکنم ولی با وجود اینکه این مشکل خارج از اراده ما و بدون هیچ گونه اطلاعی ایجاد شده , بنده از کاربران این دو سرور عذرخواهی میکنم
کاربران عزیز دقت کنند به دلیل در دسترس نبودن سایت و , احتمال دریافت ایمیل های زیاد از این لحظه , لطفاً :
1 - تنها موارد ضروری را به ایمیل فوق ارسال کنید تا بررسی و پاسخ ارائه شود
2 - از ارسال ایمیل های غیر ضروری و تکرای خودداری کنید
3 - به دلیل زیاد بودن تعداد ایمیل ها , زمان پاسخ به آنها اندکی افزایش خواهد یافت
4 - موارد مالی و پرداخت های دیگر سرویس ها را بعد از فعال شدن سایت به بخش مربوطه به صورت تیکت ارسال نمایید
5 - تا زمان رفع کامل مشکل ایجاد شده و در دسترس قرار گرفتن مجدد سایت به جز نمایندگان سرویس جدید دیگری به کاربران ارائه نمی شود , اما نمایندگان محترم شرکت برای آنکه از فعالیت خود عقب نمانند و بتوانند سرویس های جدید را به کاربران خود تحویل دهند , می توانند درخواست های خود را به ایمیل فوق ارسال کنند تا سرویس های جدید آماده و برای آنها ارسال شود
6 - لطفاً ایمیل های تکراری در مورد رفع مشکل این دو سرور و زمان فعال شدن آن ارسال نکنید , مطعاً باشید که بعد از رفع کامل مشکل و دریافت هرگونه خبر جدید در همین تیکت اطلاع رسانی خواهیم کرد
هرچند که هر کاربر نگران اطلاعات و ... خود است اما با ارسال چنین ایمیل هایی و ارائه پاسخ های تکراری تنها وقت همکاران ما به پاسخ دیگر کاربران گرفته خواهد شد , مطمعاً باشید بعد از رفع کامل یا ارسال پاسخ جدید در همین تاپیک اطلاع خواهیم داد
باز هم از مدیران انجمن پوزش می طلبم که برای ایجاد این تاپیک هماهنگ نکردم و قبل از ایجاد اجازه این مورد را نگرفتم , امیدوارم شرایط ما و کاربران این دو سرور را درک کننده , چون هر کاربری با قطعی و در دسترس نبودن سایت سرویس دهنده خود احساس نگرانی می کند و فکرهایی به ذهنش خطور میکند
به دلیل اینکه تمایل نداریم حتی یک درصد اعتبار وارزهاست خدشه دار شود و افراد سودجو حرف ها و سخن هایی که لایق خودشان است به تیم وارزهاست وارد کنند , اقدام به ایجاد این تاپیک کردیم تا هم نگرانی کاربران از دسترس نبودن سایت شرکت رفع شود و هم اطمینان خاطر دهیم که مشکلی برای سرویس های آنها ایجاد نخواهد شد
سوالی بود در همین تاپیک مطرح کنید , بنده یا جناب جلیلیان یا همین یوزر پاسخ ارائه خواهیم کرد (( دقت کنید که شاید زمان پاسخ به پست های کاربران در این تاپیک بعد از ایجاد آن اندکی به طول انجامد , که با توجه به کارهای دیگری که باید انجام دهیم , امری طبیعی است ))
باتشکر از همه دوستان و همکارانی که وقت برای مطالعه , مطالب فوق صرف کردند
رحمان هوشیار - مدیریت شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارزهاست
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
-
تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید
0060, 30tGame, AriyaDownload, arvin_b, Fracture, medianet, Mehdi_Enter, PerDon, rezaonline.net, rsl, seflow, seyyed_ahmad, shahabhost, shahmoradi, soroush_tayyebi, tehvps, ققنوس
-
October 5th, 2012 17:06
# ADS
-
October 5th, 2012, 20:13
عضو انجمن
پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران وارزهاست در مورد قطعی دو سرور آلمان *~*
با سلام ..
دوستان حرف اقای هوشیار تایید میشه -
چون یکی از سرورهای بنده هم که از گذرگاه بود بدون اطلاع دهی و اخطار قطع شد
که بعد از تماس ما با گذرگاه معلوم شد که اونها هم خبری ندارند
سرور را دیتاسنتر بدون اطلاع دهی از پنل گذرگاه خارج کرده بود
خوشبختانه بعد از 2 روز دوباره سرور پنل گذرگاه برگشت و سرور روشن شد
ولی بعد از روشن شدن سرور بوت نمیشد که بعد از 24 ساعت بوت هم شد
و در اخر .. روتر به مشکل برخورد که از اول مجبور شدیم روتر ایجاد کنیم و به دیتاسنتر اطلاع دهیم
تا ایپی ها را حواله روتر کند و در اخر بعد از 3/4 روز تلاش سرور بدون مشکل بالا امد
اینو فقط به خاطره این عرض کردم که دوستانی که از جناب هوشیار سرور دارن شکیبا باشند
با تشکر نیرومندان
Telegram: mehdi_niromandan
-
تعداد تشکر ها ازMehdi_Enter به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 20:20
انشاالله به امید خدا زودتر مشکل برطرف میشود
به امید روزی که تمامی هاستینگ ها در هنگام وقوع مشکلات مانند دوستمون حضور داشته باشند نه فقط در هنگام دریافت پول
-
تعداد تشکر ها از30tGame به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 20:39
عضو انجمن
بنده از شما سرویس ندارم اما واقعاً از پشتیبانی و اطلاع رسانیتون تشکر میکنم .
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 21:08
عضو دائم
همین چند روز پیش برای یکی از دوستان ما هم چنین اتفاقی افتاد که به ما گفتند مشکل را حل کنیم(سرور مجدد فعال شد ولی بوت نمیشد) و دلیل دیتاسنتر هم برای این کار این بود که سخت افزار سرور قدیمی بوده و به سخت افزار جدید ارتقا دادند.
ولی من ماندم چرا خودسر عمل میکنند.(البته به ایشون گفتند سرور سوخته بوده ولی بعید میدونم نمیشه همه سرورها با هم بسوزه که)
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 23:32
سلام
:-؟ جالبه. کلا hetzner این چند وقته خیلی اذیت میکنه ها
-
تعداد تشکر ها از soroush_tayyebi به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2012, 23:48
عضو انجمن
هفته پیش هتزنر یکی از سرورهای مارو قطع کرده بود پرس و جو کردیم دیدیم کابل تبادل رو کلا کشیده بودند
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 00:11
رحمان جان اگر کمکی از دست ما بر می اید در خدمتیم سرور و ... لازم داشتی ما هستیم
-
تعداد تشکر ها از 30tGame به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2012, 00:44
دقیقا معلوم نیس کی حل میشه؟
کاش زودتر این تاپیک رو می زدین . مردیم از نگرانی
-
-
October 6th, 2012, 01:18
عضو انجمن
به سلامتی انشالله اطلاعات برگردد !
من یک سرور از هتزنر داشتم که به همین مشکل خرد ولی از پنل خارج نشده بود !
ساپورت به من گفت که سرور سوخته و هارد رو بدون از دست دادن اطلاعات جابه جا کردند !
و این متن رو گفت :
کد:
Dear client,
as requested, we've checked your server since it was offline. We had to change the.
entire server because of an hardware failure. We've included your old hard drives.
into the new server, so there is no data loss.
که متاسفانه سر این موضوع خیلی به مشکل خوردیم و از دوست خوبم جناب سجادیه ( روبینا سرور) و هادی قنبری ( آی آر سرور ) کمک گرفتم که با کمک هادی عزیز مشکل حل شد و تونستم به آپتایم برسم !
و مورد بعدی اینکه جناب هوشیار شماره هایی که شما اعلام کردید در گوشه و کنار سایتتون اصلا پاسخ گو نیست ! و من مدتی پیش یک ماه پیش امتحان کردم نتونستم با بخش های شما صحبت کنم ! و آدرس آفیس هم لطفا اعلام کنید .
انشالله هاستینگ شما لود شود و سایت ما هم بیاد بالا !
ویرایش توسط ServerDL.com : October 6th, 2012 در ساعت 01:37
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
تعداد تشکر ها ازServerDL.com به دلیل پست مفید