نظر شما در رابطه با مجازی ساز OpenVZ چیست؟
سلام
من در این مورد سرچ کردم و به هیچ نقدی در مورد این مجازی ساز از زبان کاربران فارسی زبان بر نخوردم. من قصد دارم سرور مجازی از یک سرویس دهنده ی خارجی خریداری کنم که از مجازی ساز اوپن وی زی استفاده میکنه. چند سال قبل باز هم همچین خریدی رو به صورت 2 ساله انجام داده بودم و به مشکل بر نخوردم الان میخوام نظر بقیه دوستان و همکاران رو بپرسم که نظر کلی عزیزان راجب خرید سرور مجازی با مبنای این مجازی ساز چیه؟ اگر سنت او اس نصب بشه تفاوتی در مصرف سی پی یو و رم با وی ام ویر داره؟
تشکر دوستان
پاسخ : نظر شما در رابطه با مجازی ساز OpenVZ چیست؟
مشکلی از نظر کیفیت نداره. به دلیل عدم وجود کرنل اختصاصی بعضی از برنامه ها ممکنه روش به درستی فانکشن ندند.
الان اکثرا نیاز به کرنل اختصاصی دارند.
kvm و xen گزینه های بهتری هستند.
آیا فقط نداشتن کرنل اختصاصی مشکل سیستم اوپن وی زی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمور کاتا
آیا فقط نداشتن کرنل اختصاصی مشکل سیستم اوپن وی زی هست؟
فقط هم از لینوکس پشتیبانی میکنه.
نمیتونید Guest OS های مختلف نصب کنید.
برای ارایه وی پی اس های لینوکسی عالی هست با مصرف منابع پایین
وی پی اسی که سنت او اس روی اوپن وی زی داره در مقایسه با وی پی اس مشابه روی مجازی ساز وی ام ویر ایا تفاوتی از لحاظ مصرف رم یا سی پی یو داره؟
Kvm خیلی بهتره برای مجازی سازی
الان 3-4 ماهه تست میکنیم خیل ی عالی جواب داده
دوست عزیز بحث در مورد اوپن ویزی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمور کاتا
وی پی اسی که سنت او اس روی اوپن وی زی داره در مقایسه با وی پی اس مشابه روی مجازی ساز وی ام ویر ایا تفاوتی از لحاظ مصرف رم یا سی پی یو داره؟
سوال خوبی بود. برای من هم هست. کسی از دوستان تجربه ای داره؟
ممنونم
مشکل رو دوستان تقریبا" اشاره کردن ولی خوب شاید بشه گفت دلیل اصلی اینکه ازش استفاده نمیشه همون امکان ران کردن سرور ویندوز روی این مجازی ساز نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
لمور کاتا
دوست عزیز در VPS های سبک خیر چندان تفاوتی نداره ولی در مورد VPS هایی که از منابع بالا استفاده میکنند برای Redhat و Centos تست شده بله میزان مصرف منابع کمتر بوده در مجازی سایز OpenVZ