داخل RUN ويندوز دستورات زير را يكي يكي بزن
zppy repo add rustus.txt-clan.comبعد اگه اومد كه هيچي اگه نيومد داخل module admin برو و دسترسي را به همه بده
zppy update
zppy install kfm
نمایش نسخه قابل چاپ
داخل RUN ويندوز دستورات زير را يكي يكي بزن
zppy repo add rustus.txt-clan.comبعد اگه اومد كه هيچي اگه نيومد داخل module admin برو و دسترسي را به همه بده
zppy update
zppy install kfm
سلام کسی اون ور به کمک نداد گفتم اینجا بگم
مشکلی دارم بعصد نصب دومین پارک کردم ولی دویمن میزنم صفحه لوگین پنل میاد ؟! این چطوری حل کنم باید صفحه پابلیک باشه ؟!
باید دامنه رو تو صفحه کاربری که می سازی باید بریزی (پرک دامین نریز نیو دامین بریز)بعد تو قسمت admin یه گذینه هست انگلیسیش یادم نیست فکر کنم شادو یا چننین چیزی بود و برو یوزری که ساختی هست بعد شادو بزن تو قسمت نیو دامین یوزدامین بریز روش بعد یه اکنت افتیپی در همون قسمت یوزر بساز و فایلتو بریز روسایت دیگه صفحه لوگین نمیاد
میشه گزینه بگین من چیزی شبیه به این پیدا نکردم نمیشه از طریق پارک دومین این کار کرد ؟!نقل قول:
باید دامنه رو تو صفحه کار بری که می سازی باید بریزی (پرک دامین نریز نیو دامین بریز)بعد تو قسمت admin یه گذینه هست انگلیسیش یادم نیست فکر کنم شادو یا چننین چیزی بود و برو یوزری که ساختی هستبعد شادو بزن تو قسمت نیو دامی یوزرن دامین بریز روش بعد یه اکنت افتیپی در همون قسمت یوزر بساز و فایلتو بریز روسایت دیه صفخه لوگین نمیاد
نه داخل قسمت reseller یه کاربر تعریف کن بعد از تعریف دقسمت ادمین یه گذینه هست فکر کنم شادو نوشته روش کلیک کن بعد یه صفحه باز میشه کاربری که ساختی بهت نشون میدن (البته میتونی خارج بشی بعد با یوزر وپسورد کاربری که ساختی وارد بشی) رو دکمه شادو کنار کاربر کلیک کن یعد خودش پایین نوشته newdomin روش کلیک کن و دامنه تو بهش معرفی کن بعد یه اکنت افتیپی درستکن بعد با یه برنامه افتی پی بهش وصل بشو وفالهاتو بریز روش
نشد فکر نمیکنم به این موضوعات باشه یک مشکل اساسی چون دومین co.cc پارک میکنم مشکلی نیست وصفحه اصلی سایت میاد ..؟!
سلام
میخوام یه دامنه وصل کنم به وی پی اس از طریق zpanel
نیم سرور های دامنه چی باید وارد کنم؟ آی پی سرور رو؟
دامين دات كام يا آي آر ؟