پاسخ : *** پرداخت ارزی شما توسط PayPal و Credit Card با قیمت مناسب (اولین هاست) ***
پوزش استارتر عزیز ، آیا پرداخت در سایت های networksolution یا register.com دارید ؟
پاسخ : *** پرداخت ارزی شما توسط PayPal و Credit Card با قیمت مناسب (اولین هاست) ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mzeus98
پوزش استارتر عزیز ، آیا پرداخت در سایت های networksolution یا register.com دارید ؟
باسلام
اگر پرداختتون بالای 100 واحد ارزی هست بله انجام می شود.
موفق باشید.
سلام ۲۰۰ یورو پرداخت نیاز دارم. هزینه ثبت نام هست. لطفا هزینه را به همراه اطلاعات تماس اعلام کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parmenides
سلام ۲۰۰ یورو پرداخت نیاز دارم. هزینه ثبت نام هست. لطفا هزینه را به همراه اطلاعات تماس اعلام کنید.
باسلام
شرایط در پست اول عنوان شده است.
هر یورو 4423 تومان اگر paypal باشد.
هر یورو 4555 تومان اگر credit card باشد.
یک سوال دارم، من چطوری به شما اعتماد کنم؟ یا شما چطور به من اعتماد میکنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parmenides
یک سوال دارم، من چطوری به شما اعتماد کنم؟ یا شما چطور به من اعتماد میکنی؟
سلام
در سایت ما نماد اعتماد هست:
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب
پرداخت PayPal:
دلار 3170 تومان
یورو 4345 تومان
پوند 5414 تومان
پرداخت Credit Card:
دلار 3265 تومان
یورو 4475 تومان
پوند 5576 تومان
- - - Updated - - -
پرداخت زیر 100 واحد ارزی انجام نمیشود.
40$ می خوام
https://www.linode.com/pricing
ی پرداخت از این سایت
هر دلار چقدر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pamenary
باسلام
متاسفانه پرداخت زیر 100 واحد ارزی انجام نمی شود.
جهت اطلاع از نرخ ارز لطفا ایمیل ارسال نمایید.
موفق باشید.