درود دوستان
برای سایت زیر میخوام آخرین مقالات وردپرس در بخش بلاگ رو به صفحه اصلی اضافه کنم. چه راهی هست؟ اگر ماژولی برای این کر هست ممنون میشم معرفی کنید
https://mahsolkadeh.ir/
نمایش نسخه قابل چاپ
درود دوستان
برای سایت زیر میخوام آخرین مقالات وردپرس در بخش بلاگ رو به صفحه اصلی اضافه کنم. چه راهی هست؟ اگر ماژولی برای این کر هست ممنون میشم معرفی کنید
https://mahsolkadeh.ir/
اگر از المنتور یا کامپوزر استفاده میکنید این مورد را دارند و البته ممکنه در امکانات قالبتون هم باشه
احسنت. البته یک نکته ای که وجود داره، اینه که متاسفانه برندها و سایتهای ایرانی، محصولاتشون رو دارن با تقلب و خدمات جعلی، ارائه میدن.
مثلا فرض کنید یکی از سرویس دهنده های میزبانی سایت، بخواد خدمات زیرساختبهشکلسرویس ارائه بده یعنی سرویس مثل ابرآروان یا چابکان، بعد بیاد به سرورمجازی که میفروشه بهش بگه IaaS.
دقیقا مشابهاش هم ممکنه. یعنی یکی بیاد خدماتی که سازیتو بعنوان سایتساز داره ارائه میده، یکی مثل شما بیاد اونهم اسم پروژه هایی که تحویل میده رو بگه سایتساز.
از دید اندیوزر شاید فرقی رو نتونه متوجه بشه، اما تو بحث فنی مثل مقایسه ی vps در برابر iaas هست. انقدر محمل و همینقدر نا مرتبط. سایتساز راهاندازی کردن، مگه شوخیه؟!
اگه کسی علاقه داره که بخواد یک سایتساز مثل سازیتو راه اندازی کنه و واقعا میتونه در این حوزه سرمایهگذاری کنه و میخواد تیمسازی کنه، من استارتاپی رو میشناسم که تیم کاملی دارن و تمام افرادش موافق هستن که یک سرمایهگذار، ورود کنه به پروژه و مالکیت بگیره.
اگه شماهم واقعا نیازداشتید که سایتساز داشته باشید و اگه مایل هستید که بدونید فرق سایتساز شما با یک سایتساز حقیقی چیه و چرا باید روی این استارتاپ ها سرمایهگذاری کرد و اینکه اگه یه سایتساز داخل ایران باشه، هر شرکتی حاضره سرمایهگذارش بشه. بطور مثال مجموعه هزاردستان که سرمایهگذار پروژه های دیوار و شیپور و بلد و... هست، روی سازیتو هم سرمایهگذاری کرده. به هرحال تیمی هم که میشناسم تقریبا نتایج خوبی گرفته و میتونم به سرمایهگذار کانکت کنم. بالاخره هم برندش رو دارید، هم اسم دامنه تون عالیه، و هم در بازار، خوب وارد شدید. نیاز بازار رو هم خوب شناختید که سایتساز رو، دست گذاشتید روش. در بحث فنی هم میتونید با این تیم همکاری داشته باشید. اگر هم از طریق گوگل، هر فردی که مسلط به این حوزه بود و مایل به مالکیت روی چنین پروژه ای بود، ثبتنام کنه و شماره اش رو داخل خصوصی برای من ارسال کنه، من با این تیم کانکتشون میکنم.