ارور Apache is functioning normally
سلام...من امروز با مشکلی مواجه شدم به این صورت...
هر دو دامینی که به هاست دانلودم تعریف کرده بودم (البته تازه فهمیدم که اشتباهه که اینکارو کردم و یه دامنه رو نباید رو دوتا هاست بذارم...)سایت های اصلیشون باز نمیشد و این صفحه میومد...
فایل پیوست 18567
وقتی رفریش کردم هم Apache is functioning normally....که بعد از پرسش از سرویس هاستینگم فهمیدم که مشکل از همون ست کردن یه دامنه رو دوتا هاست بوده و باید چند ساعتی صبر کنم تا مشکل برطرف بشه...
حالا پرسش های من اینا هستن...
1.کلا این اروری که اومده بود نشون دهنده ی چی بود؟اون مشکلاتی که بر اثر ست کردن دامنه رو دوتا هاست بوجود اومده بود تاثیر منفی روی چی گذاشته بود که باعث شده بود این ارور بیاد؟
2.اگه من برای هاستم دامنه مجزا بگیرم یعنی دامنه فقط مختص هاست دانلودم باشه بازم امکان رخ دادن این مشکل هست؟
از همین الان هم برای راهنمایی های خوبتون کمال تشکر رو دارم...
پاسخ : ارور Apache is functioning normally
درود
از هاست اشتراکی استفاده میکنید یا سرور مجازی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neul
سلام...من امروز با مشکلی مواجه شدم به این صورت...
هر دو دامینی که به هاست دانلودم تعریف کرده بودم (البته تازه فهمیدم که اشتباهه که اینکارو کردم و یه دامنه رو نباید رو دوتا هاست بذارم...)سایت های اصلیشون باز نمیشد و این صفحه میومد...
فایل پیوست 18567
وقتی رفریش کردم هم Apache is functioning normally....که بعد از پرسش از سرویس هاستینگم فهمیدم که مشکل از همون ست کردن یه دامنه رو دوتا هاست بوده و باید چند ساعتی صبر کنم تا مشکل برطرف بشه...
حالا پرسش های من اینا هستن...
1.کلا این اروری که اومده بود نشون دهنده ی چی بود؟اون مشکلاتی که بر اثر ست کردن دامنه رو دوتا هاست بوجود اومده بود تاثیر منفی روی چی گذاشته بود که باعث شده بود این ارور بیاد؟
2.اگه من برای هاستم دامنه مجزا بگیرم یعنی دامنه فقط مختص هاست دانلودم باشه بازم امکان رخ دادن این مشکل هست؟
از همین الان هم برای راهنمایی های خوبتون کمال تشکر رو دارم...
محتمل دایرکت ادمین دارید پس :
./build apache
و بعد
./build php n
حل میکنه مشکل رو
فاییل شما دیده نمی شود
ولی شما میتوانین یک دامنه رو روی یک هاست بزارین و ساب دامنه ها رو روی سرورهای دیگه
واحتمالا مشکل شما تداخل و بدتنظیم کردن دی ان اس سرور و ویرچوال هاست ها بوده است همین
ممنون ازتون...بله یکی از سایت ها پنلش دایرکت ادمین بوده که الان خودش درست شد....اما اونی که cpanel هست هنوز مشکل داره...میشه راهنمایی کنید چجور باید رفعش کنم؟؟یا اینم باید چندساعتی صبر کنم تا خودکار درست بشه؟؟؟؟؟
راستی این ./build apache و ./build php n مربوط به کدوم قسمت دایرکت ادمینن..کجا باید ببینمشون؟؟
یعنی اگر یه دامنه جداگونه مختص همین هاست بگیرم دیگه مشکلی نخواهم داشت؟؟؟
باید توی هاست اصلیم برای دامینم ساب دامین بسازم بعد ساب رو به هاست دانلود تعریف کنم؟؟؟