▅ ▆ ▇ افر بی نظیر و شگفت انگیز سرور مجازی المان|تعداد محدود و قیمت ثابت ▇ ▆ ▅
سلام و عرض ادب خدمت کاربران محترم امن ایران تخفیفات ویژه ای برای کاربران عزیز نظر دارد این تخفیفات با قیمت ثابت و به صورت همیشگی بوده لذا به دلیل محدود بودن تعداد افر جهت سفارش عجله فرمایید
شرکت پرتو داده امن به شماره ثبت 2324 و شناسه ملی:14003975440 (امن ایران) با افتخار سرویس های با کیفیت خود را از دیتاسنتر های با کیفیت با شرایط ویژه و کم نظیر ارائه می نماید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-07_181636-png
پاسخ : ▅ ▆ ▇ افر بی نظیر و شگفت انگیز سرور مجازی المان|تعداد محدود و قیمت ثابت ▇ ▆ ▅
این لینک خیلی وقت است کار نمیکند
پاسخ : ▅ ▆ ▇ افر بی نظیر و شگفت انگیز سرور مجازی المان|تعداد محدود و قیمت ثابت ▇ ▆ ▅
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s0NY
این لینک خیلی وقت است کار نمیکند
سلام
لینک مربوط به تستی هستش که قبلا گرفته شده
ممنونم بابت توجه تون
سلام خسته نباشید بنده می خواستم بدونم هزینه هارد اضافه چطوری هست ؟ به صورت 100 گیگ و بیشتر قبلا مشتری بودم و راضی بودم از سرویستون اگر قیمتتون خوب باشه شاید دوباره مشتری بشیم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ariaieboy
سلام خسته نباشید بنده می خواستم بدونم هزینه هارد اضافه چطوری هست ؟ به صورت 100 گیگ و بیشتر قبلا مشتری بودم و راضی بودم از سرویستون اگر قیمتتون خوب باشه شاید دوباره مشتری بشیم :d
سلام این افر به پایان رسیده