مشکل عدم ورود به پنل کاربری فریر
سلام
یه موردی تو فریر برام پیش اومده بعد نصب با چندین نفر هم صحبت کردم نتونستن کمکم کنند ،
الان چندین باره که فریر نصب میکنم ولی بعد نصب با اطلاعاتی که دادم وارد نمیشه به پنل کاربری حتی از phpmyadmin یوزر نیم و پسورد مجدد تغییر دادم و بازم حل نشد و ورژن php اوردم رو 5.3 ولی بازم حل نشد ، میشه راهنمایی کنید یا کسانی که اشنایی دارن با هزینه رفع کنند برام .
پاسخ : مشکل عدم ورود به پنل کاربری فریر
سلام. مشخصات بفرستید چک کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
یه موردی تو فریر برام پیش اومده بعد نصب با چندین نفر هم صحبت کردم نتونستن کمکم کنند ،
الان چندین باره که فریر نصب میکنم ولی بعد نصب با اطلاعاتی که دادم وارد نمیشه به پنل کاربری حتی از phpmyadmin یوزر نیم و پسورد مجدد تغییر دادم و بازم حل نشد و ورژن php اوردم رو 5.3 ولی بازم حل نشد ، میشه راهنمایی کنید یا کسانی که اشنایی دارن با هزینه رفع کنند برام .
سلام اگر مشکل بازم پا برجاست ما در خدمتیم https://client.tonelweb.com/ تیکت ارسال فرمایید بخش طراحی و توسعه وب
مشکل از نسخهای هست که استفاده میکنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aliasgharhi
مشکل از نسخهای هست که استفاده میکنید.
یه ورژن دیگه هم تست کردم بازم همین خطارو میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tejarathost
سلام
خصوصی ارسال شد
مشکل برطرف شد.
توی دیتابیس اطلاعات یوزر و پسورد ادمین ذخیره نشده بود که احتمالا موقع نصب یه مشکلی پیش میاد که اطلاعات ذخیره نمیشه.
http://uupload.ir/files/0sl_freer.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
درود بر شما
ما برای کاری اومدیم فریر نصب کنیم و متاسفانه همین مشکل رو داریم
شما چطوری این مشکل رو حل کردید ؟
ممنون میشم بفرمائید تا ما هم مشکل رو رفع کنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliasbahi
درود بر شما
ما برای کاری اومدیم فریر نصب کنیم و متاسفانه همین مشکل رو داریم
شما چطوری این مشکل رو حل کردید ؟
ممنون میشم بفرمائید تا ما هم مشکل رو رفع کنیم
سلام.
مربوط به چند ماه پیش هست و دقیق یادم نمونده ولی مشکل از دیتابیس سرور بود که مشکل داشت.
و فکر کنم برای حل مشکل بصورت موقت توی دیتابیس یک یوزر جدید باید میساختی بعد به دیتابیس اضافه میکردی و توی فایل کانفیگ فریر هم مشخصات یوزر جدید جایگزین باید میشد