سلام
من يك فروشنده هاست ميخوام از تبريز
معتبر باشه و ثبت شده
خواهشن دوستان اگر مي شناسيد ادرسشون را بديد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من يك فروشنده هاست ميخوام از تبريز
معتبر باشه و ثبت شده
خواهشن دوستان اگر مي شناسيد ادرسشون را بديد
از شهرستان های تبریز درخدمت هستیم
ولی شرکت نداریم
از خود تبريز ميخوام معتبر و ثبت شده
سلام
فکر نمیکنم زیاد باشه بازم منتظر باشید
اما چه فرق میکنه حالا تبریز باشه؟
فروشنده معتبر از شهرهای دیگه هم هست.
از زنجان در خدمتیم
بهتره از کتابچه های شهر خودتون جستجو کنید
خیلی از شرکت ها فقط نماینده شرکت های بزرگترند.
الان در زنجان چند شرکت هستند. اما همشون وابسته به شرکت های دیگر در تهرانند.
در خدمت هستیم و خودم همین الان تبریز هستم
09149310729
سلام
خسته نباشید
در خدمت هستیم
تماس بگیرید
09358237426
سپاس
با سلام
شرکت ما (لیزر رایانه) از سال 1380 در زمینه ثبت دامنه (دومین) و اختصاص هاست لینوکس و ویندوز فعال میباشد.
شماره های تماس: 5574287 و 5546176 و فاکس: 5513718
آدرس: تبریز - خیابان امام خمینی (ره) - مابین چهارراه شریعتی و فلکه باغ گلستان - روبروی مدرسه راهنمایی دکتر بهشتی - مجتمع تجاری پلاسما - طبقه سوم - واحد هشت
خدمات ثبت دامنه و هاست لینوکس و ویندوز با قیمت مناسب (از سال 1380) لیست قیمت و مشخصات هاست ارزان شرکت لیزر رایانه پارس (تبریز)
طراحی و پشتیبانی فروشگاه های اینترنتی بسیار قوی (از سال 1384) فروشگاه اینترنتی نیازکو, بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشور , Mart.IR, Mart of IRAN, Anything from anywhere of IRAN !
خدمات پیشرفته سئو "ثبت در گوگل / بینگ و یاهو در 24 ساعت"(از سال 1390) افزایش بهینه سازی موتورهای جستجو
خدمات پرداخت با کارت های اعتباری و دلار پی پال (از سال 1385) شماره حساب های شرکت لیزر رایانه پارس
خدمات سیستم آگهی رایگان با امکانات بی نظیر و رتبه بالا در گوگل (رتبه چهار) (از سال 1386) تانیت - سیستم آگهی رایگان و آگهی ویژه , تانیت - سیستم آگهی رایگان و آگهی ویژه , تانیت - سیستم آگهی رایگان و آگهی ویژه
دیکشینری رایگان انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی و ده ها امکانات دیگر (از سال 1383) دیکشینری آنلاین رایگان انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی
با 7 سال سابقه در خدمتیم
id : l0oty